reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

marlena- nie wiem jak Ci pomuc, zerknij na nr. telefonu , a jak juz nie masz to moze poprostu podejdż do jakiegoś taksuwkarza i powiedz jaka jest sprawa, niech przez radjo zgłosi do biura, lub jak ma mozliwość [ chęć] po kolegach niech spyta.

współczuję szczerze powiem.... ale ja nie wiem jak pomóc.....:sorry:
a nie masz nr w ostatnich wybieranych?? abo zadzwoń do byle której korporacji... może akurat trafiszz na własciwą a oni sprawdzą......

sprobuj zadzwonić faktycznie,moja kolezanka kiedys zostawiala w taxi zakupy tzn:ciuchy,buty itd i mily pan zostwil dla niej to na zajezdni:-)musiala dokladnie powiedziec co miala:tak::-)powodzenia

Ale facet tez sierota albo nie w porzadku.Przeciez zauwazyl chyba w koncu wozek nie? Chyba nie wiele mam wozil z wozkiem, a jako taksowkarz pamiec ma chyba dobra? Ech ludzie..Szkoda ze nie pamietaszkorporacji chociaz, bo tak faktycznie ciezko znalesc.

dziekuje kochane za odpowiedzi,niestety ja taxi wzielam z glownej ulicy,potem pojechclam tam jeszcze raz szukac tego taksowkarza inni panowie powiedzieli mi,ze tutaj jest tyle korporacji i prywatnych taxi,ze nie sposob znalesc tego jedynego:no:dzwonilam tez do miejsca,w ktore mnie zawozil i tam tez sie nie zjawil,zostawilam swoj nr tel na wszelki wypadek,dziekuje jeszcze raz:tak:

reklama
Julia zawsze chodzilam do irl salonu,ale teraz 1 raz poszlam do polskiego na doughiska. Wkoncu mam zafarbowane odrosty, teraz mozna leciec do pl :-)

Julia zawsze chodzilam do irl salonu,ale teraz 1 raz poszlam do polskiego na doughiska. Wkoncu mam zafarbowane odrosty, teraz mozna leciec do pl :-)
hehehe ja bede robic w polsce kiedys robilam w miescie;-)fajnie robia irlandki ale kasuja słono.....prestige.............coś takiego.......kiedy lecisz do polski ja wlasnie w niedziele juz:-);-):tak::-D

Misia fajnie ze sprawa sie w koncu ruszyla z twoim ex, bo ile mozna czekac a czlek sie tylko denerwuje.
Ja mialam spedzic czas na lenieniu sie a jednak wzielam sie za pranie i prasowanie.I tez mokra jestem.Poprzerabialam tez kilka par spodni i kurcze musialam robic to recznie bo maszyna mi padla :baffled:Dziecie spi i zastanawiam sie jeszcze nad paznokciami, bo lakier mam jak pani z warzywniaka:szok:

Dziewczyny a co do chlopow, chyba naprawde panowie powinni zostac jeden dzien z dzieciem w domu ale nie tylko sie opiekowac, niech zrobi wszystko to co my robimy.Te chlopy sa okropne!!! Czlowiek czasem nie wie w co rece wlozyc a ten cie jeszcze opierdziela!:wściekła/y: Ja na szczescie chopa mam wyrozumialego ale sam jest len! Ale jak kilka razy strzele focha to nawet sam poodkurza:-D No ale szczerze mowic to ja juz wole sprzatac sama, bo podwojna robota bo przecie chlop ma klapki na oczach :laugh2:

Dziewczyny a co do chlopow, chyba naprawde panowie powinni zostac jeden dzien z dzieciem w domu ale nie tylko sie opiekowac, niech zrobi wszystko to co my robimy.Te chlopy sa okropne!!! Czlowiek czasem nie wie w co rece wlozyc a ten cie jeszcze opierdziela!:wściekła/y: Ja na szczescie chopa mam wyrozumialego ale sam jest len! Ale jak kilka razy strzele focha to nawet sam poodkurza:-D No ale szczerze mowic to ja juz wole sprzatac sama, bo podwojna robota bo przecie chlop ma klapki na oczach :laugh2:
a wiesz dlaczego oni źle sprzątają???????
żebyśmy ich więcej o to nie prosiły:baffled:

Ello

No ja na swojego chlopa czasem ponarzekam ale nie jest zly, sprzata gotuje czasem ale co racja to racje, tez raczej sama wole posprzatac:sorry: Ale zazdroszcze tym co do PL leca ja dopiero we wrzesniu:-(

Witam po kolejnym busy dniu:)

Anieczka rozbrajajacy tekst:)

Ela nie denerwuj sie tak bo stres bardzo wpływa na laktacje i dzieci tez to czuja, dawaj mu tez przegotowana wode.
Tak to jest z facetami zadne z nich gosposie domowe, my tez sie czasem kłocimy ale zaraz jest lepiej i gotuje posprzata jak mu powiem wiec nie jest żle w koncu to on siedzi z małym a ja pracuje:)

Marlena ja bym obdzwoniła wszystkie taxi company i pytała bo to nie jest siatka z zakupami tylko wózekktóry troche kosztuje, powodzenia

Ja ogólnie sie żle czuje głowa boli i gardło ide zaraz sie do łozka kurowac.

buzka

reklama
Do góry