reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka będzie synek:-):-):-)

ja tez jestem wściekła na dzieci:wściekła/y::wściekła/y:i to bardzo, pierwszyraz mi zrobili takie cos:wściekła/y::wściekła/y:wsadziłam ich do wanny, wracam po chwili i co widze:eek:wszystkie szampony i płyny do kąpieli wylane do wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
anineczka będzie synek:-):-):-)

ja tez jestem wściekła na dzieci:wściekła/y::wściekła/y:i to bardzo, pierwszyraz mi zrobili takie cos:wściekła/y::wściekła/y:wsadziłam ich do wanny, wracam po chwili i co widze:eek:wszystkie szampony i płyny do kąpieli wylane do wody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jakie masz typy imienia?

No nie dziwię Ci się,że to ciśnienie podniosło.Ja też bym się zdenerwowała.
he he nasz Matt często próbuje coś takiego uskuteczniać,ale w porę zabieramy mu butelki z płynami :laugh2:
Choc dziś dorwał w wannie moje perfumy i tłukł nimi o wannę by wyleciały.Nie zakumał,że to szklana butelka i tak łatwo nie wyleci :no::baffled:

A jakie masz typy imienia?

No nie dziwię Ci się,że to ciśnienie podniosło.Ja też bym się zdenerwowała.
he he nasz Matt często próbuje coś takiego uskuteczniać,ale w porę zabieramy mu butelki z płynami :laugh2:
Choc dziś dorwał w wannie moje perfumy i tłukł nimi o wannę by wyleciały.Nie zakumał,że to szklana butelka i tak łatwo nie wyleci :no::baffled:
no właśnie nawet typów nie mam, kompletna pustka:sorry:
mój synek ma juz 6 lat i rozumie ze tak nie wolno i nie wiem co mu sie stało:eek:

witam
haha z ta kapiela zdarza sie ale nie trzeba było ich zostawiac samych hihih
ja mam busy dzien wiec ide sie kapac i spac, jutro tez cały dzien w pracy wiec zmykam
buzka

Kamcia ah ty busy dziewczyno.Buźka :-)

MartaF no tak 6 latek to już kuma czaczę :sorry:
Co do imienia dla synka niewiele pomogę bo sama z drugim miałam nieźle pustą głowę.Dla córeczki imię wybrane jeszcze przed ciążą,a tu drugi syn :eek:
No i miał byc Alex,ale nie do końca przemawiało to do mnie.Dopiero kilka godzin po porodzie mąż wysłał mi smsa "Matthew".
A chcesz imię jakieś stare (Franek,Antonii,Stanisław) czy raczej new :cool2:

Kamcia ah ty busy dziewczyno.Buźka :-)

MartaF no tak 6 latek to już kuma czaczę :sorry:
Co do imienia dla synka niewiele pomogę bo sama z drugim miałam nieźle pustą głowę.Dla córeczki imię wybrane jeszcze przed ciążą,a tu drugi syn :eek:
No i miał byc Alex,ale nie do końca przemawiało to do mnie.Dopiero kilka godzin po porodzie mąż wysłał mi smsa "Matthew".
A chcesz imię jakieś stare (Franek,Antonii,Stanisław) czy raczej new :cool2:
raczej new, tez myślałam o Alexie,podoba mi sie Ksawery ale rodzinka by mnie zabiła:eek:strasznie podoba mi sie Filip ale miałby takie samo nazwisko:baffled:Kacper, moja córka miała byc chłopcem,tak wyszło z usg i miała byc Bartkiem

raczej new, tez myślałam o Alexie,podoba mi sie Ksawery ale rodzinka by mnie zabiła:eek:strasznie podoba mi sie Filip ale miałby takie samo nazwisko:baffled:Kacper, moja córka miała byc chłopcem,tak wyszło z usg i miała byc Bartkiem
Ksawery śliczne.Dlaczego rodzinka będzie coś miała? Piękne imię.
Ja mam w rodzinie chłopców o imionach :Donat ;-) Konrad,Michał,Marek,Mateusz,Bartek,Kacper,Filip,Łukasz,Kamil,Piotrek,
Wojtek,Paweł,Sebastian....może coś z tych wybierzesz ;-)

Mój M prawie juz na lotnisku,o 1,5 godziny za wcześnie :baffled::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
jak pytam swojego o jego typ to mówi wszystkim KLEMENS :szok::eek:oczywiście sie zgrywa, podoba mu sie tez Kacper a mi Alex i Ksawery i musimy coś z tego wybrać
mój tata był Antek a dziadek Staś:-)

Do góry