reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Polecam Gaviscon. Bezpieczny w ciazy.
JA JADLAM ORZECHY LASKOWE NA ZGAGĘ :-) wlasnie dzis spojrzalam ze jestem juz rok tutaj z wami a jeszcze nie znam zadnej z was osobiscie.oprocz misi ktora widzialam w pracy kiedy bylam na zakupach,teraz gdzy mam juz prawko i naucze sie jezdzic to moze was poznam....dobrej nocy dziewczynki :D

Ostatnia edycja:
JA JADLAM ORZECHY LASKOWE :-) wlasnie dzis spojrzalam ze jestem juz rok tutaj z wami a jeszcze nie znam zadnej z was osobiscie.oprocz misi ktora widzialam w pracy kiedy bylam na zakupach,teraz gdzy mam juz prawko i naucze sie jezdzic to moze was poznam....dobrej nocy dziewczynki :D

Szkoda ze nie lecimy do tego samego miasta bo i ja mialabym szanse na poznanie forumki...a mi juz szans malo zostalo:-(
Dobranoc.

Dziewczyny potrzebuje fachowej porady;-):-)
Co byscie zrobily gdyby wam dziecko zasnelo snem blogim tuz przed wyznaczonym czasem kapieli? Alex caly dzien nie spal..i dopiero teraz padl! A ja chcialam go wykapac...i teraz nie wiem....mam go budzic?? (troche tak glupio- biedactwo bedzie sie darlo w nieboglosy! ) Z drugiej strony jak zasnie to bedzie spal ze 3 godziny i wtedy bedzie bardzo pozno na kapiele i zaburzymy cala rutyne! No i co robic mam??

Dziewczyny potrzebuje fachowej porady;-):-)
Co byscie zrobily gdyby wam dziecko zasnelo snem blogim tuz przed wyznaczonym czasem kapieli? Alex caly dzien nie spal..i dopiero teraz padl! A ja chcialam go wykapac...i teraz nie wiem....mam go budzic?? (troche tak glupio- biedactwo bedzie sie darlo w nieboglosy! ) Z drugiej strony jak zasnie to bedzie spal ze 3 godziny i wtedy bedzie bardzo pozno na kapiele i zaburzymy cala rutyne! No i co robic mam??

Misia, ja bym zdecydowanie malego nie kapala bo to taki maly czlowieczek i potrezbuje naszej pomocy w decyzji kiedy spac, jesc...sam tak malo wie ale tez jak my nie chcialby czegos takiego-pobudka i do wanny. szkoda ze spytac nie mozna:sorry:

reklama
Tak, tez mialam taka mysl...chyba tak wlasnie zrobie, no chyba, ze sie chlopaczyna wybudzi jednak bo tak cos zaczyna skwierczec mi tutaj...moze jednak to byl falszywy alarm z tym blogim spaniem...czasem mnie tak robi w konia;-)

Do góry