Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Polecam Gaviscon. Bezpieczny w ciazy.a może poradzi coś któraś doświadczona na zgagę w ciąży... od tygodnia nie mogę się jej niczym pozbyć i chce mi się wyć z bólu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam Gaviscon. Bezpieczny w ciazy.a może poradzi coś któraś doświadczona na zgagę w ciąży... od tygodnia nie mogę się jej niczym pozbyć i chce mi się wyć z bólu![]()
JA JADLAM ORZECHY LASKOWE NA ZGAGĘ :-) wlasnie dzis spojrzalam ze jestem juz rok tutaj z wami a jeszcze nie znam zadnej z was osobiscie.oprocz misi ktora widzialam w pracy kiedy bylam na zakupach,teraz gdzy mam juz prawko i naucze sie jezdzic to moze was poznam....dobrej nocy dziewczynkiPolecam Gaviscon. Bezpieczny w ciazy.
A z naturalnych metod to ja jadlam migdaly : )ja tez jadlam orzechy laskowe:-)
JA JADLAM ORZECHY LASKOWE :-) wlasnie dzis spojrzalam ze jestem juz rok tutaj z wami a jeszcze nie znam zadnej z was osobiscie.oprocz misi ktora widzialam w pracy kiedy bylam na zakupach,teraz gdzy mam juz prawko i naucze sie jezdzic to moze was poznam....dobrej nocy dziewczynki![]()
szkoda,szkoda ale jak to sie mowi nigdy nie wiadomo:-)Szkoda ze nie lecimy do tego samego miasta bo i ja mialabym szanse na poznanie forumki...a mi juz szans malo zostalo:-(
Dobranoc.
Dziewczyny potrzebuje fachowej porady;-):-)
Co byscie zrobily gdyby wam dziecko zasnelo snem blogim tuz przed wyznaczonym czasem kapieli? Alex caly dzien nie spal..i dopiero teraz padl! A ja chcialam go wykapac...i teraz nie wiem....mam go budzic?? (troche tak glupio- biedactwo bedzie sie darlo w nieboglosy! ) Z drugiej strony jak zasnie to bedzie spal ze 3 godziny i wtedy bedzie bardzo pozno na kapiele i zaburzymy cala rutyne! No i co robic mam??