Kurcze ale ie wkurzylam.Powiesilam pranko bo slonce wyszlo.Zapielam ostatnia klamerke i jak lunelo ...No i dawaj spowrotem do kosza, ale zmoklam jak szczur.Wrrr pogoda dobijajaca.Wogole jakis humor od kilku dni mam wisielczy.Jeszcze w dodatku wszyscy znajomi powyjezdzali , zostalam samiusienka.Maz caly dzien w pracy a ja siedzie jak ta sekutnica w domu.Szlag mnie juz trafia!
reklama
misia ten sklep jest jak idziesz od papu w dol to nie skrecasz tam w lewo jak prowadzi droga tylko caly czas prosto z gorki, mijasz apartamentowiec i nastepna w lewo hmm..nie wiem czy zrozumialas...w papu sa ulotki z mapka:-)
a co do body z dl rekawkiem to ja mam z penysa jedne na new born 3,5 kg, a drugie 0-3 miesiecy na 6 kg i oba sa tej samej wielkoscijak cos to bardzo chetnie podaruje Alexikowi:-);-)
a co do body z dl rekawkiem to ja mam z penysa jedne na new born 3,5 kg, a drugie 0-3 miesiecy na 6 kg i oba sa tej samej wielkoscijak cos to bardzo chetnie podaruje Alexikowi:-);-)
misia ja ich nawet nie wyjmowałam i chyba tez będe musiała poszukac mniejszychmyślałam ze te będą dobre
gastone u mnie nie pada ale jakbym powiesiła ciuchy w ogrodzie to bym nie miała CO zbierac bo taki wiatr ze strach wychodzić
gastone u mnie nie pada ale jakbym powiesiła ciuchy w ogrodzie to bym nie miała CO zbierac bo taki wiatr ze strach wychodzić
Dziewczyny a gdzie zaopatrujecie się w tzw. kaftaniki.
Ja mam wrażenie, że brakuje takich koszulinek rozpinanych
Szczerze to jeszcze nie trafiłam na żadną, wszystko przez głowę właściwie, a tego wiadomo lepiej unikać;-)
Jak tak dalej pójdzie, to babcie w PL otrzymają ode mnie bojowe zadanie;-) i będą musiały pobiegac troszkę po sklepach.
Ale chyba się nie zmartwią
Ja mam wrażenie, że brakuje takich koszulinek rozpinanych
Szczerze to jeszcze nie trafiłam na żadną, wszystko przez głowę właściwie, a tego wiadomo lepiej unikać;-)
Jak tak dalej pójdzie, to babcie w PL otrzymają ode mnie bojowe zadanie;-) i będą musiały pobiegac troszkę po sklepach.
Ale chyba się nie zmartwią
mogłaś nie zbieracteraz by wyschły, najwyżej miałabys dodatkowe płukanie:-)No i jak sie nie wkurzac jak znow slonce w pelni?
co do kaftaników to gdzieś widziałam ale nie pamiętam gdzie, wogóle mało rzeczy mam i musze w końcu zacząć robić zakupya nie lubie latac po sklepach
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest z tym Ryanairem i wózkiem, bo niby maja napisane, że wózki zabierają nieodpłatnie, ale doczytałam dzisiaj, że tylko spacerówki, które się składają jednym ruchem, a jak my musimy wziąć gondolę, bo nasze niunio będzie miało 2 miesiące, to za nią się płaci te dwadzieścia euro?? Oczywiście gondola się zdejmuje. To jak ja mam z takim maleństwem dojść do tego samolotu i z bagażami?? Myślałąm, że wózek się oddaje przy samolocie.
mikimauro
Fanka BB :)
asienka-moim zdaniem spokojnie mozesz zabrać wózek i pozostawić go pod samym samolotem, masz maleństwo, nie widze problemu mimo ze to gondola. jedyny przypadek jaki mi znajomy, to gdy moi znajomi lecieli do Lodzi i musieli zapłacić za wózek, ich synek miał już trzy latka , z przepisów wynika że można mieć wózek do skończonych dwóch lat dziecka. Nie ma znaczenia jaki jest to wózek, jest taki jaki Ty lubisz i jaki Tobie pasuje. To tak jakbyś miała walizki okrągłe a nie prostokątne jak większość, chyba rozumiesz. Jezeli masz obawy, to zadzwoń do nich i spytaj, ale naprawde nie widze problemu. pozdrawiam :-):-):-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dzięki, ale oni wyraźnie maja napisane, że spacerówka, która się składa jednym ruchem. Spróbuję się czegoś dowiedzieć, bo ten Ryanair jest dziwny
reklama
mikimauro
Fanka BB :)
rozumiem, moze być problem bo wózek będzie wtedy w dwóch częściach, lepiej zadzwoń i spytaj. Jeszcze jedno rozwiązanie to takie że jezeli gondola nie jest wielka i ma szelki [ uszy] do przenoszenia, to mozesz ją wnieść na pokład samolotu, dziewczynyspokojnie wnoszą foteliki samochodowe [nosidełka], ale lepiej zadzwoń, bo z nimi nigdy nic nie wiadomo;-);-)Dzięki, ale oni wyraźnie maja napisane, że spacerówka, która się składa jednym ruchem. Spróbuję się czegoś dowiedzieć, bo ten Ryanair jest dziwny