reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja musze pochwalic troche swojego J. Od urodzenia spi z malym, bo jak bylam po cesarce kazal mi isc do drugiego pokoju a jak juz sie wyspie to wroce.I tak zostalo do dzis hahahah Nie spimy w jednym pokoju bo moj tak chrapie ze cale osiedle pewnie slyszy, a ja mam plytki sen wiec strasznie mi to przeszkdza.Wiec wyganiam go i on idzie spa do pokoju Maxa a Max korzysta z okazji i siup do lozka do taty.I tak sobie spia juz 3 lata.Ale maz mowi ze mu to nie przeszkadza.Wiec o tyle mam dobrze.A co do innych rzeczy no coz....Nawet Max nuczyl sie mowic tata len! I potrafi mnie oj potrafi wyprowadzic z rownowagi!
Co do stluczki (bo wypadkiem nazwalam to pieszczotliwe)to powiem wam tyle ze pani nie jest irlandka :zawstydzona/y:

/
ach, zaciekawiłaś mnie jakiej narodowości jest ta PANI:eek:

reklama
Dzięki, wiem, że jeszcze wcześnie, ale jakoś muszę zadbać o wszystko wcześniej, poza ty muszę wszystko poprać zanim niunio się urodzi:-):-D

A ja myślę, że ta pani jest Polką, wiem, okropna jestem, tak obrażąć włąsny naród, ale coś czuję, że tak jest.

Ostatnia edycja:
Marta, jak patrzę co nasi niektórzy rodacy wyprawiają, to mi się nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y:. Zauważcie, ile z was ma teraz problemy z socjalami i innymi urzędami, bo niektórzy tylko kombinować potrafią, a jak człowiek jest naprawdę w potrzebie i próbuje uczciwie i po dobroci, to potem pełno problemów tylko ma i słyszy jakieś chamskie odzywki, także mnie już:zawstydzona/y: nic nie zdziwi

Marta, jak patrzę co nasi niektórzy rodacy wyprawiają, to mi się nóż w kieszeni otwiera:wściekła/y:. Zauważcie, ile z was ma teraz problemy z socjalami i innymi urzędami, bo niektórzy tylko kombinować potrafią, a jak człowiek jest naprawdę w potrzebie i próbuje uczciwie i po dobroci, to potem pełno problemów tylko ma i słyszy jakieś chamskie odzywki, także mnie już:zawstydzona/y: nic nie zdziwi
masz racje, znajomi biorą zasiłek i jej mąz dorabia na lewo i dali im 100 dofinansowania:wściekła/y:a ja musze łazić zeby wyciągnąc swoje:wściekła/y:
lece dalej czekac w kolejce zeby chociażby usłyszec następny powód dla którego nie należy mi sie dofinansowanie do chaty:eek::baffled:

Ostatnia edycja:
dziewczyny przyznac sie,ktora miala stluczke z gastone hehehe :-D zartuje :-D pogoda do pupy,nie ma co robic!
A zamiast myslec,gdzie tu sie spotkac i kiedy,to ja wam powiem.Wpadnijcie do mnie w poniedzialek :-)

dziewczyny przyznac sie,ktora miala stluczke z gastone hehehe :-D zartuje :-D pogoda do pupy,nie ma co robic!
A zamiast myslec,gdzie tu sie spotkac i kiedy,to ja wam powiem.Wpadnijcie do mnie w poniedzialek :-)

to ja ciezarowka stuknelam sie z nia:-D, tak latam ostatnio, tyle spraw
"tak spieprzalam, ze mi forotadar zdiecie zrobil" [ame="http://www.youtube.com/watch?v=AL5kK8770ko"]YouTube - mariolka- paranienormalni[/ame]
hehe
Wiecie co jest w Irl.wspaniale to, jak latwo mozna wszystko zalatwic.
Wyobrazcie sobie, ze mozna zamknac konto w banku listownie, z Polski, wiecej mozna podac im nr. konta i przeleja to, co tam bedzie...to taki news dla posiadaczy konta w BoI:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry mamusie:-)
Widzialyscie jaka masakra sie dzieje w Warszawie przed hala KTD:szok: kupcy walcza z ochroniarzami, policja i straza miejska o swoje miejsca pracy, gdyz hala ma zostac zburzona... a Pani Gronkiewicz waltz umywa rece i nawet sie nie pojawila...tak ogladam caly ranek relacje i takie mysli mnie nachodza ze niedlugo pod socjalem w irlandii zobaczymy podobne obrazki:szok::eek:

Do góry