reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
U nas jak na razie słonecznie.:tak:
No Gastone mów.Polka ?
MartaF może już coś znajomy polityk załatwił??
Jak się baba będzie burzyc to ją postrasz,że skargę na nią złożysz :tak:;-)
asienka ja jak się dzieci rodziły to używałam Fairy aż do teraz.Ostatnio mąż przytachał do domku Persil Non Bio i też jest ok.A Antek na inne proszki np.Bold miał odrazu uczulenie.

Mój M na szczęście nie ma żadnych awersji do kupek srupek i tym podobnym.:sorry:
Nawet jeśli któreś puści pawia to on sprząta a nie ja bo to mnie akurat cofa :baffled:
W nocy wstajemy na zmianę do dzieci.Jedną noc ja drugą noc on a i często w weekendy ja śpie do 10 a nie on.
Na szczęście M nie chrapie za często i łoże małżeńskie jest łożem małżeńskim :laugh2:
A jeśli już zaciaga to wystarczy kuksaniec w bok i prośba by się obrócił na boczek a nie spał na wznak.

reklama
Ha mylicie sie kochane nie Polka.Nie chce pisac co by jakis rasizm niebyc posadzona, bio to nie ladnie ale ta pani to byla Nigeryjka...

asienka[/B] ja jak się dzieci rodziły to używałam Fairy aż do teraz.Ostatnio mąż przytachał do domku Persil Non Bio i też jest ok.A Antek na inne proszki np.Bold miał odrazu uczulenie.
Dzięki, u nas teraz Persil jest w promocji:-D i wydaje mi się, że ładnie pachnie i dobrze dopiera, co przy dzieciach jest ważne jednak:-). To jeszcze się zastanowię, ale jak mówicie, że oba ok, to na pewno któryś wybiorę

Ha mylicie sie kochane nie Polka.Nie chce pisac co by jakis rasizm niebyc posadzona, bio to nie ladnie ale ta pani to byla Nigeryjka...
Aha, to też dużo wyjaśnia:-D i też nie chcę być rasistką

Dziewczyny te ktore byly w tym nowym sklepie w Galway z rzeczami dla dzieci. Gdzie jest ten Unit 8? Kolo czego dokladnie? Bo nie moglam wczoraj znalezc. Prawie 2 lata tam pracowalam ale za cholere unitu nie moge znalezc:zawstydzona/y: jak maly bedzie mniej wyl to sie przejde bo nigdzie nie moge znalezc body z dlugim rekawem tzn. sa ale nie w jego rozmiarze...albo za male albo duzo za duze. :eek:

anineczka właśnie czekam na niego,ma dzisiaj tą sprawe załatwic bo był u mnie wczoraj i sam oglądał dom i stwierdził ze baba dała za mało dofinansowania,myśle ze będzie dobrze:tak:

misia ja w sobote kupiłam w pennym body z długim rękawkiem na 0-3 miesiące i na 3-6 miesięcy

reklama
MartaF- no widzialam je wlasnie ale te na 0-3 mies sa na 6 kg i to jest duzo za duzo na mojego juniorka....specjalnie rozpakowalam je i ogladalam i sa duze a mi potrzebne takie na teraz bo wieksze juz mam. Nie cierpie jak mi sie wszedzie faldza i przekrecaja. ;-)
Z kolei w Dunnsie wogole nie maja w dlugim rekawem. :sorry:

Do góry