reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusiek- :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre....:-D:-D:-D Oczami wyobrazni ujrzalam biedna Anineczke z jedynym rudym wlosem, rozpuszczonym...:-D:-D:-D ptfu. ptfu anineczka...oczywiscie nie zycze...:-D Napewno bedziesz wygladac jak gwiazda:-)

reklama
acha! Chcialam zapytac. Czy jak bym chciala pojsc do Sempki na wizyte sprawdzajaca po 6 tygodniach ale tylko dla mnie, nie dla malego, to bede musiala placic, czy miesci sie jeszcze ona w programie? Bo z malym pojde sobie juz do Cudo i zaplace ale sama bym wolala jednak do ginekologa.

a ona dalej jest Twoim GP? bo wiem, że zrezygnowała z prowadzenia ciąż (mi samej kazała się przenieść do kogoś innego...) ale jak prowadziła Cię do końca, to raczej powinna przyjąć Cię za free. dla pewności zadzwoń i zapytaj się przed pójsciem. tylko najlepiej zadzwoń do niej bezpośrednio, bo jest nowa pani na recepcji i nie jest jeszcze "oblatana" we wszystkich sprawach (bynajmniej mi udzieliła błędych informacji....)

WOow misia ja do dansa mam jakies 10 min a to znaczy ze do Ciebie bedzie jeszcze blizej;-):cool2:. Wiem juz mniej wiecej gdzie to i jakie domki:-)

Hej kobitki słonik się nie znalazł ale cóż powód żeby kupić nowy łancuszek i coś do niego:-)muszę wykąpać moja dame dobrze że starszy sam się kąpie bo bym się nie wyrobiła podziwiam mamy z mniejszym rodzenstwem jakoś się nie moge zorganizować :tak:pranie do układania nie wspomnę o sprzątaniu łazienek jednak M się do czegoś przydaje :szok:czy to możliwe że po 3tyg mogłam dostać już okres bo tak mi się wydaje???:wściekła/y:

ja mieszkam minutke od clybaun hotel...jakbys od siebie jechala w strone tego parku - to na nastepnym rondzie praktycznie;-)a frog jeszcze na nastepnym;-)

Hej kobitki słonik się nie znalazł ale cóż powód żeby kupić nowy łancuszek i coś do niego:-)muszę wykąpać moja dame dobrze że starszy sam się kąpie bo bym się nie wyrobiła podziwiam mamy z mniejszym rodzenstwem jakoś się nie moge zorganizować :tak:pranie do układania nie wspomnę o sprzątaniu łazienek jednak M się do czegoś przydaje :szok:czy to możliwe że po 3tyg mogłam dostać już okres bo tak mi się wydaje???:wściekła/y:
da sie da emili:-)a teraz trzeci dojdzie to dopiero będzie wesoło ale najwyżej wszystkich do wanny wrzuce:-D:-D:-D

emili ja dostalam po 4 a tydzien karmilam piersia:-)
co do zorganizowania to ja jestem zorganizowana tak ze malego kapie tak ok 18-19, wypija mleczko, klade do lozeczka i maxymalnie za godzinke usypia i mam czas dla siebie teraz wlasnie, bo w dzien to niebardzo:-)bo moj synek strasznie gadatliwy ostatnio;-)

reklama
Hej dziewczyny ja wpadlam tylko na chwilke:-)
Jestem zmeczona i rozleniwiona zarazem. Ta przeprowadzka mnie wykancza ale jeszcze troszke i w sobote bedzie po ptakach:-):tak:A najgorsze ze zostaje sama prawie ze wszystkimbo moj M pracuje akurat teraz jak przydalby sie w domu chociaz by mlodego mi popilnowal a tu klops:-:)baffled: no coz z drugiej strony kaska potrzebna.

Moniadan zazdroszcze ci sloneczka bo u nas w sumie cieplutko:tak:. Dla odmiany to ja zostawilabym mezulka w domciu z synkiem a sama wypadla z kumelkami na piwko;-):-D:-D

Co do kotow to ja tez ich nie cierpie i z wzajemnoscia choc nie wiem skad sie to wzielo:zawstydzona/y:
Misia widze ze ja zdaze sie juz zadomowic a potem ty zaczynasz przeprowadzke. Super witam prawie w naszych progach:-) Z drugiej strony nie wiem czy taki dom nie bedzie za duzy, ale sama ocenisz. My zrezygnowalismy wlasnie z takiego duzego bo drogi w utrzymaniu sie okazal no ale moze twoj domek bedzie mniej wymagajacy.
Andzulina jesli chodzi o szpital to wez to w czym bedziesz sie czula komfortowo bo w sumie o to chodzi, juz sam pobyt w szpitalu jest wystarczajaco stresujacy:happy2:
Agusiek kawal o fryzjerce super!!!! Ja podobnie jak ty kape wczesniej mlodego ale kiedys to tak jak ty kladlam spac,butla 30 min i spal a teraz urzadza awantury bo odslania sobie zaslonke i pokazuje ze jeszcze widno. Wiec czekam jesieni i zimy bo wtedy odsapne.
Juz uciekam bo padam ze zmeczenia ale super bylo znow zobaczyc co u was. Zycze spokojnej nocy dziewczyny:-):-p

Ostatnia edycja:
Do góry