misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Agusiek- dobre.... Oczami wyobrazni ujrzalam biedna Anineczke z jedynym rudym wlosem, rozpuszczonym... ptfu. ptfu anineczka...oczywiscie nie zycze... Napewno bedziesz wygladac jak gwiazda:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
acha! Chcialam zapytac. Czy jak bym chciala pojsc do Sempki na wizyte sprawdzajaca po 6 tygodniach ale tylko dla mnie, nie dla malego, to bede musiala placic, czy miesci sie jeszcze ona w programie? Bo z malym pojde sobie juz do Cudo i zaplace ale sama bym wolala jednak do ginekologa.
da sie da emili:-)a teraz trzeci dojdzie to dopiero będzie wesoło ale najwyżej wszystkich do wanny wrzuceHej kobitki słonik się nie znalazł ale cóż powód żeby kupić nowy łancuszek i coś do niego:-)muszę wykąpać moja dame dobrze że starszy sam się kąpie bo bym się nie wyrobiła podziwiam mamy z mniejszym rodzenstwem jakoś się nie moge zorganizować pranie do układania nie wspomnę o sprzątaniu łazienek jednak M się do czegoś przydaje czy to możliwe że po 3tyg mogłam dostać już okres bo tak mi się wydaje???