reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusiek- :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre....:-D:-D:-D Oczami wyobrazni ujrzalam biedna Anineczke z jedynym rudym wlosem, rozpuszczonym...:-D:-D:-D ptfu. ptfu anineczka...oczywiscie nie zycze...:-D Napewno bedziesz wygladac jak gwiazda:-)

reklama
acha! Chcialam zapytac. Czy jak bym chciala pojsc do Sempki na wizyte sprawdzajaca po 6 tygodniach ale tylko dla mnie, nie dla malego, to bede musiala placic, czy miesci sie jeszcze ona w programie? Bo z malym pojde sobie juz do Cudo i zaplace ale sama bym wolala jednak do ginekologa.

a ona dalej jest Twoim GP? bo wiem, że zrezygnowała z prowadzenia ciąż (mi samej kazała się przenieść do kogoś innego...) ale jak prowadziła Cię do końca, to raczej powinna przyjąć Cię za free. dla pewności zadzwoń i zapytaj się przed pójsciem. tylko najlepiej zadzwoń do niej bezpośrednio, bo jest nowa pani na recepcji i nie jest jeszcze "oblatana" we wszystkich sprawach (bynajmniej mi udzieliła błędych informacji....)

WOow misia ja do dansa mam jakies 10 min a to znaczy ze do Ciebie bedzie jeszcze blizej;-):cool2:. Wiem juz mniej wiecej gdzie to i jakie domki:-)

Hej kobitki słonik się nie znalazł ale cóż powód żeby kupić nowy łancuszek i coś do niego:-)muszę wykąpać moja dame dobrze że starszy sam się kąpie bo bym się nie wyrobiła podziwiam mamy z mniejszym rodzenstwem jakoś się nie moge zorganizować :tak:pranie do układania nie wspomnę o sprzątaniu łazienek jednak M się do czegoś przydaje :szok:czy to możliwe że po 3tyg mogłam dostać już okres bo tak mi się wydaje???:wściekła/y:

ja mieszkam minutke od clybaun hotel...jakbys od siebie jechala w strone tego parku - to na nastepnym rondzie praktycznie;-)a frog jeszcze na nastepnym;-)

Hej kobitki słonik się nie znalazł ale cóż powód żeby kupić nowy łancuszek i coś do niego:-)muszę wykąpać moja dame dobrze że starszy sam się kąpie bo bym się nie wyrobiła podziwiam mamy z mniejszym rodzenstwem jakoś się nie moge zorganizować :tak:pranie do układania nie wspomnę o sprzątaniu łazienek jednak M się do czegoś przydaje :szok:czy to możliwe że po 3tyg mogłam dostać już okres bo tak mi się wydaje???:wściekła/y:
da sie da emili:-)a teraz trzeci dojdzie to dopiero będzie wesoło ale najwyżej wszystkich do wanny wrzuce:-D:-D:-D

emili ja dostalam po 4 a tydzien karmilam piersia:-)
co do zorganizowania to ja jestem zorganizowana tak ze malego kapie tak ok 18-19, wypija mleczko, klade do lozeczka i maxymalnie za godzinke usypia i mam czas dla siebie teraz wlasnie, bo w dzien to niebardzo:-)bo moj synek strasznie gadatliwy ostatnio;-)

reklama
Hej dziewczyny ja wpadlam tylko na chwilke:-)
Jestem zmeczona i rozleniwiona zarazem. Ta przeprowadzka mnie wykancza ale jeszcze troszke i w sobote bedzie po ptakach:-):tak:A najgorsze ze zostaje sama prawie ze wszystkimbo moj M pracuje akurat teraz jak przydalby sie w domu chociaz by mlodego mi popilnowal a tu klops:-:)baffled: no coz z drugiej strony kaska potrzebna.

Moniadan zazdroszcze ci sloneczka bo u nas w sumie cieplutko:tak:. Dla odmiany to ja zostawilabym mezulka w domciu z synkiem a sama wypadla z kumelkami na piwko;-):-D:-D

Co do kotow to ja tez ich nie cierpie i z wzajemnoscia choc nie wiem skad sie to wzielo:zawstydzona/y:
Misia widze ze ja zdaze sie juz zadomowic a potem ty zaczynasz przeprowadzke. Super witam prawie w naszych progach:-) Z drugiej strony nie wiem czy taki dom nie bedzie za duzy, ale sama ocenisz. My zrezygnowalismy wlasnie z takiego duzego bo drogi w utrzymaniu sie okazal no ale moze twoj domek bedzie mniej wymagajacy.
Andzulina jesli chodzi o szpital to wez to w czym bedziesz sie czula komfortowo bo w sumie o to chodzi, juz sam pobyt w szpitalu jest wystarczajaco stresujacy:happy2:
Agusiek kawal o fryzjerce super!!!! Ja podobnie jak ty kape wczesniej mlodego ale kiedys to tak jak ty kladlam spac,butla 30 min i spal a teraz urzadza awantury bo odslania sobie zaslonke i pokazuje ze jeszcze widno. Wiec czekam jesieni i zimy bo wtedy odsapne.
Juz uciekam bo padam ze zmeczenia ale super bylo znow zobaczyc co u was. Zycze spokojnej nocy dziewczyny:-):-p

Ostatnia edycja:
Do góry