reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

HEJ mamunie u mnie dzis lepiej ale w czoraj był najgorszy dzien :tak:rono z synem do zdjecia gipsu mała poszła na służbe do sąsiadki :-Da ja ciągle myślałam czy jest ok w szpitalu kocioł ja zwykle!!!wracając do domu skoczyłam na zakupy szybciutko i ulewa zmokłam do gaci rozbierając sie wpad mi w ręce łancuszek zerwał sie i słonika na roczniece ślubu co dastałam gdzieś zgubiłam :wściekła/y:od godziny 5do godz 8.30 nosiłam małą bo miała kolki i ryczała a ja z nią wkurzona pożyczyłam Bebiko i je pije jest lepiej na tyle że samo robi kupy i śpi:-Do godz 3 w nocy dzwoni M kochnie nie wrócimy jutro z Polski bo dzik im wybieg na ulice i auto do remontu:szok:stwierdził że takiego dzika nie widział wielkiego:no: jeszcze gdy by była to osobówka to mogli by nie wyjsć z tego cało :szok:poprosty mam już dość a nie mówiąc o hemoroidach które mi wyszły jak pech to pech

reklama
⋱★⋰słodziutkich snów życzę
★⋰⋱⋰⋱i spokojnej nocy dla wszystkich mamusiek
███_♥█_♥__████
___███♥███♥█♥_███♥███
_██♥██████__██████♥██
█████♥█████████♥█████
███♥██████♥███████♥██
██████♥██████♥██████
_██♥██████♥██████♥██
___███♥████████♥███
______███♥████♥███
________████♥████
___________█████ Emili trzymaj sie ;)

Ostatnia edycja:
ach te nasze Teściowe...:sorry2: dobre kobiety, ale najlepiej jak są daleko...;-) moja na szczęście się nie wybiera do nas, ale z niecierpliwością będę czekać na moją mamę:tak:

emili współczuję Ci.... jak już się wali to wszystko na raz....:sorry2:

joann również mi przykro z powodu teściowej.... nie każda bywa miła...

a ja... dostałam dziś kotka.... i nie wiem co dalej....:sorry2:
znaczy co mam z nim robić.... wierm że już nie oddam... ale nie wiem gdzie iść i wogóle....

Ka....M pierwsze co to do weta!
Zbadac,zaszczepic,odrobaczyc itp.
A drugie przydało by się zrobic badanie na toksoplazmozę :tak:

A jaki kociak?Pokaż foto.Hmm uwielbiam koty;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ps.niewiem jaka tem powinna miec woda do wymieszania mieszanki???
niechce czekac 30 min jak zalecane jest na opakowaniu..tylko juz wczesniej przefiltrowana i przegotowana wode chce miec w pokoju bo tam mam tez podgrzewacz i chciałabym tylko i podgrzac wode i wymieszac..dzisiaj podgrzałąm 3 min???butelka była mocno ciepła ale nie goraca..sprawdziłąm na nadgarstku leciutko ciepława?:confused:
Ja też nie czekałam.
Lałam wodę wcześniej przegotowaną i ostudzoną i dolewałam wrzątku by była ciepła.
Myślę,że to co robisz jest prawidłowe.Dorzuć 30 sek na podgrzewaczu i sprawdź :tak::tak:

Do góry