reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Zazrdoszcze wam tych urlopow w PL, ja dopiero we wrzesniu.
Dziewczyny kupowala ktoras z was tutaj ubrania ciazowe przez internet? Moze zna ktos jakies nie zadrogie sklepy internetowe bylabym wdzieczna.
Z gory dziekuje i spadam ogorkowa gotowac

witam sie

Monia hehehe ale masz zakrecona koleznke... ale wsumie z Katowic do Krakowa nie tak daleko;-) super ze w PL tak fajnie... ja dopiero we wrzesniu!!!

Jola ja kupilam wszytsko w PL:-( wiec nie pomoge...

Oj co za pogoda u Nas dzis pada ...w rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:angry:

Hellooo

Czyżby koniec lata się zbliżał?

Julia 4 lata bez wizyty w Polsce.Podziwiam :tak:
No to przygotuj się na szok cenowy :baffled:
Ja dzień w dzień wydawałam ponad 100zł na potrzebne sprawy.
A jak 2 lata temu pojechaliśmy do Krynicy Morskiej i Gdańska na wakacje to ponad 5 tyś poszło nam na 10 dni :szok::szok:
Dlatego w tym roku odpuszczamy sobie Polandię :cool2:

Jolu
ja nie pomogę :-(
Kupowałam ubrania ciążowe w Galway i w PL.
Ale mam do sprzedania białe spodnie ciążowe i śliczną bluzeczkę i narzutkę.Ale to raczej nie do noszenia na co dzień a na jakąś imprezę.Ja brałam w tym ślub :sorry2:
Nawet nie wiem gdzie mam swoje ciuchy ciążowe,komuś dałam ale nie wiem komu....skleroza :dry:

Moniadan udanych wakacji z Pl.
A mi się przypomniało jak mój ojciec leciał z Irlandii do Pl i były ogromne mgły i samolot nie mógł wylądowac we Wrocku.
Dzwoni do mojego M,że wylądował w Rzeszotarach :szok:
A my w brecht bo Rzeszotary to mała wiocha w woj.dolnośląskim.Liczy raptem 960 mieszkańców.
Okazało się,że wylądował w Rzeszowie :-D:-D
I w dodatku wsiadł w podstawiony autobus,ale zamiast w autobus do Wrocławia to do Krakowa :szok::szok::-D:-D
Oj ten mój tatuś :-D
No i jego podróż trwała ponad 24 godziny:cool2:

Gastone kiedy przeprowadzka?

Hmmm... tez chyba bede musiala ruszyc tylek i przejsc sie po sklepach, a tak nie lubie zakupow:dry: Od kogos to raczej ciezko bo ja wyyyysoka jestem i zwykle z normalnej osoby ubrania to na mnie za krotkie:-( No ale dzieki za odp mimo wszystko

anineczkaa wracajac do pieskow to moj wazy 70kg ale ostatnio york na niego nakrzyczal i sie schowal wiec z twoim tez by sie dogadali mysle;-)

laseczki moje drogie.Wpadlam sie pozegnac na jakies 2 tygodnie;-) Raniutko jutro lecimy w koncu do PL - jupiii :biggrin2: A tam neta w domku nie mam:sorry2: Od srody w PL maja byc cieple dni na co licze baaaardzo:-D udanych dni dla Was wszytskich.

Gastone nie strasz mnie:szok::baffled: pierwsze kroki po wylądowaniu musze własnie skierowac po najpotrzebnijesze rzeczy typu pampersy, mleko dla malej,sloiczki i takie tam- 460zł:baffled: matko kochana.

Julia ja nie byłam rowny rok- ale 4 lata:szok: szacun:-D

Nie zabiore sie z tym wszystkim:dry::sorry2:

wakacje11.jpg

Anineczka przeprowadzm sie na poczatku miesiaca.Jutro podpisujemy umowe a klucze dostaniemy 1 sierpnia.Ale przeprowdzka nam troche zajmie..Landlordka nasza nie wie jeszcze bidulka ze traci dobrych lokatorow hahah na marginesie dobrze jej tak.To za ta obnizke 20 euro.
Zaplacililismy juz za miesiac z gory a placimy 15 wiec jeszcze czas mam.Ona wlasnie wraca z wakcji i sie dowie ech....hihih
Takie przeprowadzki mnie rujnuja bo zamiast pozbywac sie starych rzeczy dokupuje nowe h:baffled: A to poduszecki, a to zaslonki skad kaske brac :baffled:

Witam babeczki :-)
Dzis leje wiec nic mi sie nie chce:-pkanapa kawka i laptopik tak spedze reszte dnia:tak:

Misia kurde ze tez cie ta grypa dopadla, ale dobrze ze juz po wszystkim:happy2: Co do tych anten to nie przejmuj sie bo w sumie nie wolno oficjalnie ale nieoficjanie wszyscy je maja wiec luzik:cool2: W sumie prawie na wszystkich osiedlach tak zaczyna sie robic jedynie te stare jakos omija ten zakaz bo tam nie ma zarzadcy terenow.
Wilwia dawno cie u nas nie bylo cosik. Fajnie ze upragniony dzien sie zbliza a termin okaze sie wyposrodkowany:tak:Trzymam kciuki:-D
Co do tych aktow malzenstwa to w sumie wymagaja ich teraz wszedzie. My nie bylismy malzenstwem jeszcze jak rejestrowalismy dziecko wiec nie potrzebowalismy go. Tylko teraz nie wiem czy jak wzielismy slub to powinnam zglosic to tam gdzie rejestrowalam mlodego jako zmiane danych czy nie? Czy ktoras z was byla w takiej sytuacji?

reklama
Do góry