reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hello monia :-)
no to widze ze przeboje male po drodze mieliscie..heh ale to lepiej, bo chociaz znajomych poodwiedzasz, bo pozniej bedac w domku to czasu na to nie ma:-)
widze ze lot nie najgorzej;-) u nas w pierwsza strone bylo srednio, ale cala powrotna droge nikos przespał takze luz;-)
co do cen w polsce szok:szok: widzialam w tesko lezaczek bujaczek za 247 zł, ktory tu kupilam za 37 e :baffled::szok:
my chcrzciny robilismy poza domem, wiec obylo sie bez kupna stolu:-D
pozdr

(...)
Lot w porządku, Emma trochę spała, trochę płakała, ale M trzymał ją na kolanach także spoko, okazało sie że mamy tyle bagaży, ze musieliśmy odmówic naszego tatę, bo nie zmieślilibysmy się do zwykłej osobówki i poprosiłam moją friend o odbiór, a ona taka zakręcona, ze pojechała do Katowic zamist do Krakowa :szok: hi hi i pisze mi smsa ze juz jest i czeka na lotnisku, a za chwilę dzwoni, gdzie ja jestem, bo nie widzi samolotu!!!! czujecie to
(...)
W Polsce pogoda nawet fajna, dziś moja siostra poszła z Emcią na spacer, a my poszlismy z Erykiem i jej córeczka (która dziś miała urodziny 6 lat) na epokę lodowcową, przy kasie troche nas zatkało bo bilety 78zł plus 17zł za popcorn :szok:
(...)
Ubawiłaś mnie tym Katowico-Krakowem :-D ale będąc z dziećmi pewnie Ci do śmiechu nie było...Super, że miałaś do kogo tam wdepnąć..:-)
W PL niestety ceny zwalają z nóg.. Ja szłam do cyrku z 3 siostrzeńcami i mamą a wydałyśmy stówę na same bilety!!:baffled: a najmłodszy niby miał gratisowy bilet..hehe..te ich gratisy...

Monia baw sie dobrze w Pl! Nie wydawaj za duzo na te bilety ihhih
Powiem wam ze ja to sie boje jak jade do Pl.Kasa tam idzie strasznie!!!
Pieniade poprostu znikaja.Wcale nie jest tanio!!! Pamietam jakpojechalamprosto z lotniska na jakies zakupy typu pampersy, przybory toaletowe,sloiczki i soczki dla dziecka, popsotu potrzebne reczy na 2 tygodnie.Rachunek w kasie 460 zl.Zaaaaa co??az rachunek sprawdzlam!

reklama
Monia baw sie dobrze w Pl! Nie wydawaj za duzo na te bilety ihhih
Powiem wam ze ja to sie boje jak jade do Pl.Kasa tam idzie strasznie!!!
Pieniade poprostu znikaja.Wcale nie jest tanio!!! Pamietam jakpojechalamprosto z lotniska na jakies zakupy typu pampersy, przybory toaletowe,sloiczki i soczki dla dziecka, popsotu potrzebne reczy na 2 tygodnie.Rachunek w kasie 460 zl.Zaaaaa co??az rachunek sprawdzlam!
ja lece do polski po 4 latach wiec tak mysle ze dopiero dostane szoku.......

Do góry