reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie
narzie zaczne od konca...

mozna mozna, ja sama farbowalam farba bezamoniaku ;-) a jesli chcesz u fryzjera to Agnieszka w Clonmel super fryzjerka jak sie w poniedzialek spotakmy bo mam andzieje ze spotkanko u mnie aktulane go Ci dam numer do mniej ja prawdopodobnie ide do mniej w piatek:-)

Oj u nas tez slonko!!! dzis czeka nas wypad w poszukiwaniu butów dla Sofijki:confused:
pewnie ze aktualne, jak powiedziałam dzieciakom to mnie męczą kiedy już pojedziemy:-D
a my dzisiaj na zakupy, trzeba sie w końcu rozejrzeć za zakupami dla dzidzi bo jeszcze nic nie mamy i wypadło na Limerick

ja tez chce jak najszybciej do fryzjera bo moja fryzura to tragedia:baffled:

gastone to wpadaj w nasze strony u nas słonko ale troche wieje

reklama
to chyba sie zdecyduje, a gdzie robiłaś?? w Clonmel?? bo ja nie wiem gdzie można iść żeby jakoś wyglądać, ja chce tylko pasemka zrobić bo tęskno mi za byciem blondynką, zawsze miałam blond ale tak mi sie włosy zniszczyły ze fryzjerka mi odradziła kolejne zabiegi:baffled: teraz juz sie wzmocniły to moge zaszaleć:-D
Baleyage robiłam w PL. Mi też wzmocniły się włosy w ciąży - nigdy takich wypasionych nie miałam:happy2: teraz już troszkę zbladły..
(...) jeśli chcesz u fryzjera to Agnieszka w Clonmel super fryzjerka (...):confused:
Też poproszę o namiary ale póki co mam czas.. Tzn.włosy już się proszą o fryzjera ale przy karmieniu Patryka czasem co godzinę to odpada..;-)Na razie mama mi podcięła i dzięki temu cosik mi odżyły:-)

Pogoda lipna..raz słońce raz deszcz a ja latam z praniem jak szalona to na dwór to dom..:-D

Gastone to moja juz chyba 5 przeprowadzka i tez troche doswiadczenia z przeszlosci:-D ale z moimi facetami nawet jak podpisze pudla to i tak rzuca wszystko jedno na drugie:wściekła/y::baffled: wiec wole czesc co moge zrobic sama

:-)W koncu slonko wyszlo a ja juz pranko wywalilam na dwor:zawstydzona/y:choc dzis niedziela. Rosol dochodzi, karkowka juz w piekarniku dla odmiany bo szynka i poledwica nam sie przejadla:-p. M po nocce juz wstal i kreci sie pod nogami a ja zasiadlam do kompika i szybciutko przegladam co wazniejsze;-):-) i popijam kawke.
U mnie dzis znow goscie na kilka dni wiec troszke busy sie zapowiada ten tydzien,:tak: ale to dobrze bo lubie byc na szybszych obrotach tak dla odmiany bo siedzenie w domku mnie strasznie rozleniwilo. :zawstydzona/y:;-)
Zaczynam myslec o powrocie do pracy mam nadzieje ze cosik znajde dla siebie choc wiem ze teraz jest ciezko:-p

Ciao dziewczynki!

Powrocilam do swiata zywych!
Przedwczoraj w nocy dostalam ataku grypy zoladkowej...noc i dzien jakby wyciete z zyciorysu. Lezalam z goraczka 39.5. Bogu dzieki, ze jest moja mama! Caly dzien zajmowala sie malym i donosila mi go tylko na karmienie...a ja w majakach doslownie! Myslalam, ze umieram...:baffled: Na dodatek bylam przerazona mysla, ze cholerny wirus przejdzie na Alexa lub innych domownikow. Na szczescie wszyscy sa ok. Dzis czuje sie juz dobrze. A przez te rewolucje waga pokazala 2 kilo mniej...hehe...no ale nadrobi sie:-)

Frog- kurcze kijowo, ze na tych osiedlach jest zakaz anten!! To mnie troche
odepchnelo bo co bedzie jak nie bede mogla zalozyc...:confused:

Maly cala noc meczyl sie z kupkami. Ale nie wiem, czy to kolki bo nie placze, tylko tak steka i prze. Wygina sie i marudzi. I przez to ciezko mu spac..a ja go tylko hustam na wszystkie strony:baffled: Pogoda do d....a wyszloby sie na jakis spacerek!

hej Dziewczynki :-) witam po kilkudniowej przerwie. Widzę, że nastała moda na przeprowadzki - mnie też to czeka - za 2 tygodnie:-D tylko, że ja całkiem po drugiej stronie miasta :-( ehhhh...
szukam informacji na temat świadczeń, jakie załatwia się po urodzeniu dziecka - i czy będzie mi potrzebny akt małżeńśtwa:confused: bo wczoraj coś usłyszałam, ale nie wiem, do czego to przypiąć. I szczerze mówiąc nie mam tego tutaj:szok:

Gastone to moja juz chyba 5 przeprowadzka i tez troche doswiadczenia z przeszlosci:-D ale z moimi facetami nawet jak podpisze pudla to i tak rzuca wszystko jedno na drugie:wściekła/y::baffled: wiec wole czesc co moge zrobic sama

:-)W koncu slonko wyszlo a ja juz pranko wywalilam na dwor:zawstydzona/y:choc dzis niedziela. Rosol dochodzi, karkowka juz w piekarniku dla odmiany bo szynka i poledwica nam sie przejadla:-p. M po nocce juz wstal i kreci sie pod nogami a ja zasiadlam do kompika i szybciutko przegladam co wazniejsze;-):-) i popijam kawke.
U mnie dzis znow goscie na kilka dni wiec troszke busy sie zapowiada ten tydzien,:tak: ale to dobrze bo lubie byc na szybszych obrotach tak dla odmiany bo siedzenie w domku mnie strasznie rozleniwilo. :zawstydzona/y:;-)
Zaczynam myslec o powrocie do pracy mam nadzieje ze cosik znajde dla siebie choc wiem ze teraz jest ciezko:-p
A u nas jest odwrotnie, to mąż wszystko pakuje i podpisuje, bo porządek musi być. A tez mieliśmy kilka przeprowadzek, ale to w Polsce, bo tutaj na razie jedną.:-)

dzień dobry

dziewczynki od dużej ilości winka główka boli, takze uważajcie:-D

słoneczko pięknie świeci a mi i tak sie nie chce wstawać:baffled:nie mogłam spac w nocy bo za duzo sie najadłam:baffled:

czy któraś z was farbowała włosy w ciąży?? bo ja bym chciała ale nie wiem czy mi wszystkie nie wypadną:confused::-D:-D:-D

To sloneczko to nas cos zwodzi, bo pogoda w kratke :/ wszystkie iglaki mi w nocy poprzewracalo, a jednego z doniczki wyrwalo i znalazlam go zwisajacego z balkonu :-D:-D:-D
a ja bym sie napija pifffka :-p no moze za rok...
co do fryzjera, to ja sie wybieram w piatek, ale na pasemka tylko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamunie moja nunia ma dziś 3tyg i waży 4.400g ;-)misia ja podałam małej espumisan tam pisze że od miesiąca:-) podałam 2kropelki a pomogły :-Dśpi już 4godzine.:szok:Co do przeprowadzek to raz się przeprowadzałam i nigdy więcej:no:nudy nudy może jakiś jabłecznik upiekę ale sama go zjem bo M nie ma to nie dam sobie spokój :-)a tak mi się chcę

Do góry