reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc Dziewczynki pogoda dzis rewelacja;-)tylko spac ale nie ma jak...maly nie daje.hhehe podczytywalam was troche jak to z tym implantem jest,slyszalam ze ma duzo skutkow ubocznych itd.....ma ktoras z was?????to chyba lepsze niz tabletki.....:-)zycze milego wekenduuuuuu

reklama
Julia tak jak kazda antykoncepcja ma jakies skutki uboczne mnie po tabletkach głowa bola czesto,i czasem o nich zapominałam:sorry2: kazdy dobiera sobie i widzi czy mu odpowiada, ja jak narazie jestem zadowolona:)

Julia tak jak pisze Kamcia kazda z nas wybiera to co nam pasuje. Ja mam ten implant juz 1,5 roku i jestem bardzo zadowolana:tak::-D. Zanim go zalozylam tez czytalam na jego temat i w sumie nic pochlebnego (szczegolnie na PL stronach)ale po rozmowie z lekarzem w PL ( tam nie jest on dostepny)ktory wrecz mnie do niego zachecal, zdecydowalam sie bez wahania. On dziala tak jak te nowe hormonalne wkladnki domaciczne tyle ze masz go pod skora. W dotyku poczujesz cos takiego jak zapalka tyle ze troszke krotszemnie. Mnie zakladal go lekarz GP poniewaz mial do tego uprawnienia.:-)

Czesc dziewczyny!
co do tego implanta, to moje 2 kolezanki to maja i sa bardzo zadowolone, jedynie musza raz w roku na badanie chodzi, chyba cytologie, ale przeciez pewnie wszystkie to robimy co roku i tak wiec spoko:-)
Ja jeszcze musze sie turlac, termin na 30 lipca, pokoik czeka, wszystko zapiete... Jeszcze tydzien do pracy pochodze i potem oczekiwanie. Jakos bólu sie nie boje, tylko tego czy wszystko bedzie ok i moje malenstwo bedzie ok.
Pozdrawiam
P. S A jak samopoczucie u oczekujacych??

komu dobrze ja tez bym sie czerwonego winka napiła:-p

moje samopoczucie kiepskie od 2 dni, chyba przez tą pogode:baffled:gowa boli i tak sie najadłam ze az brzuszek mnie boli:-(

Marte F przypomniałaś mi o winku które dostałam od cioci swojej roboty od grudnia na mnie czeka ale przy antybiotyku wino?? CHYBA NIE mała się budzi do kąpania i spać wieje że aż huczy mam stracha pa kolorowych snów:tak::tak:

Julia tak jak kazda antykoncepcja ma jakies skutki uboczne mnie po tabletkach głowa bola czesto,i czasem o nich zapominałam:sorry2: kazdy dobiera sobie i widzi czy mu odpowiada, ja jak narazie jestem zadowolona:)

Ja tez po tabletkach mialam bole glowy, a raczej okropne migreny, praktycznie co tydzien. Postanowilam je odstawic, po kolejnym ataku, gdzie przez kilkanascie minut mialam takie mroczki, ze prawie stracilam wzrok :baffled: Za kazdym razem mi one dokuczaly, ale w tamten dzien byly chyba najgorsze :-(
Potem dlugo sie nie zabezpieczalismy w ogole, tylko prowadzilam kalendarzyk. To jednak metoda, ktora sprawdza sie w moim przypadku fantastycznie jak zreszta widac :-D:-D:-D Pierwsza proba i ... :happy2:
A za oknem dalej pada...

reklama
Ech chyba i ja sie winka napije.A wiecie co ostatnio jak byla we Francji kupilam mnostwo wina.I cholercia jakos nie mamy ostatnio weny do kosztowania.Mam 26 butelek, kto sie skusi?

Do góry