reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia Gratulacje Wielkie :-):-):-)

Misia no bo ja oprócz niklu to i pewnie mam uczulenie na wszystko co siedzi w moim ciele.
Kolczyków próbowałam mnóstwo.Anty alergiczne,złote,z domieszką złota,srebrne,z domieszką srebra (mąż mi podpowiada,że dobrze,że na niego nie mam uczulenia:cool2: ) i nic nie działało.Miałam uszy wielkie,zaropiałe i przemywanie wszystkim i niczym nie pomagało...tak więc pozostały klipsy :baffled::-D
I tak się zastanawiam czy jeśli sobie założę implant to czy moje ciało go nie odrzuci.Czy ma w sobie zawartośc jakiegoś pierwiastka,czy niklu?
Na szczęście uczulenie na nikiel mam typowo kontaktowy.Uczulają mnie zegarki i paski.Bo nie wiem czy wiesz,ale istnieje specjalna dieta dla niklowców i ja na szczęście nie muszę jej stosowac.

MartaF
ja już też mam licencję :cool2::-D:-D

reklama
Dzieki za gratki ;-)
Chyba powinnam isc juz spac, bo jutro nadgodziny robie, ale jakos siedze na tym necie i czytam i czytam i czytam :-D no i dochodze do wniosku, ze ciazy sie nie boje, ale porodu owszem :szok:
czy do Sempki warto chodzic? Czy lepiej do Blach? Ta druga przeniosla sie na Terryland, jak dla mnie bomba bo bedzie blisko :) Chyba nie ma w Galway innego polskiego gina?

tabasia gratulacje:-Ddbaj o siebie:happy2:

anineczka witaj w klubie ja tez nic nie moge nosic bo mam uczulenie a jak juz czasami sie odwaze to uszy tydzien mnie swędzą

Tabassia- Blach nie jest ginekologiem tylko internista. Natomiast Sempka juz nie prowadzi ciaz. Mozna sobie do niej przyjsc, zrobic scan ale juz nie w programie maternity. Natomiast slyszalam, ze w tej przychodni w ktorej jest teraz Blach ma byc ginekolog bodajze od sierpnia.

Anineczka- tak wiem o tej diecie. Na szczescie ja tez nie musze jej stosowac natomiast w Polsce cale zycie mialam uczulenie na ....WODE! Kazdy prysznic, mycie twarzy..po prostu kazdy kontakt z woda z kranu konczyl sie wysypka, plamami i calonocnym drapaniem sie! Dopiero jak przyjechalam tutaj moja skora ozdrowiala. Lekarz w PL powiedzial, ze woda jest bardzo mocno niklowana i ze powinnam sie kapac w mineralnej.,...taaaa...moze od razu w mleku niczym Kleopatra;-)

widze ze nie tylko ja jestem nocny marek.... Misia nie chce Ci sie spac..... ja to mam dobrze bo rancem z mala tatus wstaje a ja spie do 11
Joann ja niestety mam teraz big ass to znaczy nie taki wielki przed ciaza nosilam 8-10 a teraz 12-14 musze kupowac.... widze ze juz powoli mi schodzi tluszczyk no ale jeszcze dluga droga przede mna:tak: a najbardziej to nie moge zniesc tych cholernych rozstepow.... maskra a cala Ciaze sie smarowalam jak glupia i nic cala popekana jestem na brzuchu tylku udach pod kolanami masakra:wściekła/y::-(
Misia co do usmiechow to moja tak w 5 tygodniu zaczela sie do nas usmiechac jak do niej gadalismy ale tak ze juz to kontrolowala (tak mi sie przynajmniej wydaje)

Anineczka- tak wiem o tej diecie. Na szczescie ja tez nie musze jej stosowac natomiast w Polsce cale zycie mialam uczulenie na ....WODE! Kazdy prysznic, mycie twarzy..po prostu kazdy kontakt z woda z kranu konczyl sie wysypka, plamami i calonocnym drapaniem sie! Dopiero jak przyjechalam tutaj moja skora ozdrowiala. Lekarz w PL powiedzial, ze woda jest bardzo mocno niklowana i ze powinnam sie kapac w mineralnej.,...taaaa...moze od razu w mleku niczym Kleopatra;-)
Ha ha ha no kochana to ty powinnaś ośle mleko miec w lodówce by się w nim pławic i rozkoszowac :-D:-D
To dobrze,że bakeria e coli nam nie szkodzi bo ona częsta w Irlandzkiej wodzie.
A tak naprawdę to współczuję.Pewnie miałaś przechlapane z tą wodą.:cool2:
Ale w zasadzie nikiel jest wszędzie :wściekła/y:
Ale znalazłam firmę w Pl co produkuje zegarki bez niklu i niedługo sobie zamówię ;-)
A ostatnio kupiłam sobie paski w Penny zupełnie bez żadnego metalu i jestem happy :-D

Justysia
i tak jesteś piękna dziewczyna :)

dzieki Anineczka :zawstydzona/y:
No kochana ja nie kłamię nigdy... ;-):-)
Powiem Ci w tajemnicy,ze ja mam około 5 kilo od prawie dwóch lat w nadmiarze,ale mój M kocha mnie taką jaka jestem i to najbardziej się dla mnie liczy.
Bo niby dla kogo mam się odchudzac,podobac jak nie mojemu M|?
A jeśli mu się podoba? To jest wszystko ok ;-)

Tabasia GRATULUJE!!!!

Rany jak wy pedzicie nie mam kiedy czytac i odpisywac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przeprszam... :baffled:
Ty nie przepraszaj bo my wybaczamy tylko brakuje nam tutaj Ciebie :cool2:;-):tak:

reklama
Do góry