reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja napisze krotko - dwie kreski na 4 dni przed @ :-)
Wielkie gratulacje, jak to dobrze ze jedne rodza a innych przybywa.Ciagle cos sie dzieje :-D
Tabasia GRATULUJE!!!!

Rany jak wy pedzicie nie mam kiedy czytac i odpisywac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przeprszam... :baffled:
Sofik nie przepraszaj,my wiemy jak to z czasem..

Misia a ja mialam uczulenie na wode z Wroclawia.Jak jezdzilam co dwa tygodnie na studia, wracalam cala opuchnieta i w plamach na twarzy i szyi.Czulam sie jak poparzona.Koszmar to byl.I powiem ci ze potem juz twarz musialam myc w mineralnej,za kazdym razem bo nie twarzowo wygladalam..:baffled:

reklama
hej dziewczyny
pomóżcie, jaki jest numer do ambasady w Dublinie, koleżanka potrzebuje paszport zjazdowy dla córeczki, da sie to załatwic przez tel?? czy trzeba jechac do nich, odpiszcie szybko jak mozecie

Dzien doberek :-)
Pogoda do kitu:wściekła/y: ja umeczona zagladam tu i szok nie bylo mnie tylko 1 dzen:szok:a tu tyle zaleglosci...
Wiec na poczatek wielkie gratulacje Tabasia, cudowna nowina.
Misia wiec domy na Manor Court i Sli Geal sa podobne. Na obu osiedlach ogolnie jest zakaz umieszczanioa anten-oficjalnie i ju zastanawialismy sie ze moze zrezygnujemy ale widzialam ze ludzie maja mimo wszystko w koncu mam prawo ogladac swoja tv satelitarna. Zamontujemy antene na balkonie a ze jest murowany i duzy kto ja zauwazy;-):happy2: Mam oczywiscie nadzieje ze cosik przypadnie wam do gustu.:tak::-D
Kamcia super ci w tej nowej fryzurce:-):-):-). Moze ja sie skusze na fryzjera...ale to juz jak sie przeprowadze i urzadze bo teraz nie mam glowy no i kaska potrzebna
Puk puk Ela co u ciebie, daj jakis znak kochana bo wszystkie sie tu zamartwiamy:tak:

Tabassia- Blach nie jest ginekologiem tylko internista. Natomiast Sempka juz nie prowadzi ciaz. Mozna sobie do niej przyjsc, zrobic scan ale juz nie w programie maternity. Natomiast slyszalam, ze w tej przychodni w ktorej jest teraz Blach ma byc ginekolog bodajze od sierpnia.

Wiem, wiem, zle zlozylam zdanie z tymi lekarzami :-D Pania Blach mialam okazje poznac, jak moj M mial zawroty glowy i zaliczylismy Polmed. Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie jakis ginekolog :) a jak nie, to chyba wybiore ja jako GP...

Dzis i jutro zapowiadaja spore opady w Galway... Mimo wszystko milego dzionka :wink:

Dziekuje Wam Wszystkim za mile slowa ;-)

Ostatnia edycja:
Tabasia gratulacje:)
Współczuje Wam z tym uczuleniem przechlapane.
ja juz po pracy ale pogoda do du... i nie wiem co tu robic chyba wezme sobie kąpiel i poleniu****e moze peeling lub maseczka..:)
A implant jest za darmo na karte medyczna chyba zle zrozumialas lekarza:)

pozdro

reklama
Hej w końcu chwila żeby usiąść boże jakoś sobie radze sama ale naprawdę ciężko do czegoś ten chłop się jednak przydaje.I na dodatek ta pogoda pod psem:-Dmała dziś marudna ma problemy z kupką ale dziwi mnie to że się meczy a kupy luzne :tak:ide się położyć pa

Do góry