reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja napisze krotko - dwie kreski na 4 dni przed @ :-)
Wielkie gratulacje, jak to dobrze ze jedne rodza a innych przybywa.Ciagle cos sie dzieje :-D
Tabasia GRATULUJE!!!!

Rany jak wy pedzicie nie mam kiedy czytac i odpisywac...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przeprszam... :baffled:
Sofik nie przepraszaj,my wiemy jak to z czasem..

Misia a ja mialam uczulenie na wode z Wroclawia.Jak jezdzilam co dwa tygodnie na studia, wracalam cala opuchnieta i w plamach na twarzy i szyi.Czulam sie jak poparzona.Koszmar to byl.I powiem ci ze potem juz twarz musialam myc w mineralnej,za kazdym razem bo nie twarzowo wygladalam..:baffled:

reklama
hej dziewczyny
pomóżcie, jaki jest numer do ambasady w Dublinie, koleżanka potrzebuje paszport zjazdowy dla córeczki, da sie to załatwic przez tel?? czy trzeba jechac do nich, odpiszcie szybko jak mozecie

Dzien doberek :-)
Pogoda do kitu:wściekła/y: ja umeczona zagladam tu i szok nie bylo mnie tylko 1 dzen:szok:a tu tyle zaleglosci...
Wiec na poczatek wielkie gratulacje Tabasia, cudowna nowina.
Misia wiec domy na Manor Court i Sli Geal sa podobne. Na obu osiedlach ogolnie jest zakaz umieszczanioa anten-oficjalnie i ju zastanawialismy sie ze moze zrezygnujemy ale widzialam ze ludzie maja mimo wszystko w koncu mam prawo ogladac swoja tv satelitarna. Zamontujemy antene na balkonie a ze jest murowany i duzy kto ja zauwazy;-):happy2: Mam oczywiscie nadzieje ze cosik przypadnie wam do gustu.:tak::-D
Kamcia super ci w tej nowej fryzurce:-):-):-). Moze ja sie skusze na fryzjera...ale to juz jak sie przeprowadze i urzadze bo teraz nie mam glowy no i kaska potrzebna
Puk puk Ela co u ciebie, daj jakis znak kochana bo wszystkie sie tu zamartwiamy:tak:

Tabassia- Blach nie jest ginekologiem tylko internista. Natomiast Sempka juz nie prowadzi ciaz. Mozna sobie do niej przyjsc, zrobic scan ale juz nie w programie maternity. Natomiast slyszalam, ze w tej przychodni w ktorej jest teraz Blach ma byc ginekolog bodajze od sierpnia.

Wiem, wiem, zle zlozylam zdanie z tymi lekarzami :-D Pania Blach mialam okazje poznac, jak moj M mial zawroty glowy i zaliczylismy Polmed. Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie jakis ginekolog :) a jak nie, to chyba wybiore ja jako GP...

Dzis i jutro zapowiadaja spore opady w Galway... Mimo wszystko milego dzionka :wink:

Dziekuje Wam Wszystkim za mile slowa ;-)

Ostatnia edycja:
Tabasia gratulacje:)
Współczuje Wam z tym uczuleniem przechlapane.
ja juz po pracy ale pogoda do du... i nie wiem co tu robic chyba wezme sobie kąpiel i poleniu****e moze peeling lub maseczka..:)
A implant jest za darmo na karte medyczna chyba zle zrozumialas lekarza:)

pozdro

reklama
Hej w końcu chwila żeby usiąść boże jakoś sobie radze sama ale naprawdę ciężko do czegoś ten chłop się jednak przydaje.I na dodatek ta pogoda pod psem:-Dmała dziś marudna ma problemy z kupką ale dziwi mnie to że się meczy a kupy luzne :tak:ide się położyć pa

Do góry