reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka laski
Ostatnio nie mam weny do pisania :nerd: ale dziś wreszcie troszkę zaświeciło mi słonko.. Dostałam list, że przyznano nam medical card <jupi> i lada dzień doślą karty. Miło się złożyło, że pisałyście o europejskiej karcie..bo też miałam lada dzień składać podanie przez neta ale nie byłam pewna o co dokładnie w niej chodzi :baffled: teraz już wiem - dzięki - jesteście wielkie :happy2:
I znowu wraca temat imlant.. Też mi się marzy.. Ale mówisz Kamcia, że na mc jest wszystko free?? w aptece nic nie zapłaciłaś i przy założeniu też nic :szok: To coś chyba źle zrozumiałam moją pielęgniarkę..bo zdawało mi się, że mówiła tylko o zniżce na mc...

Justysia21 - witaj w klubie jeszcze nie mieszczących się w ciuchy przedciążowe..;-)
KasiaIrlandka i Misia - ledwo miesiąc minął a wy już wbijacie się w ciuchy :szok: wow! Super :-) Gratki...

Misia - Twój Alex wygląda jak model - niezły czad :-)

MartaF - ale Ci się udało z tą opłatą pieska.. A widzę, że też Ci tęskno za rodzinką.. Moja mama wyleciała też do PL kilka dni temu i normalnie nie mogę się przyzwyczaić do pustego domu :-(

Już od paru tygodni :-) najpierw tak jakby przypadkowo mu wychodził uśmiech a teraz to już coraz bardziej świadomy.. Szczególnie jak ogląda misie z pozytywki albo jak się do niego mówi a nawet przez sen się uśmiecha :-D

Dzieki Misia ;-) i Agusiek ;-)
Echhh nie dociera do mnie to wszystko... Ale ciesze sie, bo bardzo chcielismy :-)
Teraz musze tylko sobie to wszystko jeszcze jakos poukladac hihihi. Niby nie mozna zapeszac i tak szybko sie ekscytowac, ale... jak ma byc to bedzie i tyle :)
btw - Alex jest przesliczny!!! A co do imienia, to my z mezem juz dawno, dawno temu postanowilismy, ze tez bedziemy miec Aleksandra... i Katarzynke :)
Pzdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia - gratulejszyn! Dbaj teraz o siebie szczególnie i dużo zdrówka życzę:-)

Joannn rowniez dziekuje ;-)

co tutaj zagladam to nie moge Was nadrobic Dziewczynki, tyle piszecie... Dobrze, ze jest takie forum, bo wynioslam juz z niego wiele cennych informacji :tak:
Pozdrawiam Was serdecznie!

Do góry