reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka laski
Ostatnio nie mam weny do pisania :nerd: ale dziś wreszcie troszkę zaświeciło mi słonko.. Dostałam list, że przyznano nam medical card <jupi> i lada dzień doślą karty. Miło się złożyło, że pisałyście o europejskiej karcie..bo też miałam lada dzień składać podanie przez neta ale nie byłam pewna o co dokładnie w niej chodzi :baffled: teraz już wiem - dzięki - jesteście wielkie :happy2:
I znowu wraca temat imlant.. Też mi się marzy.. Ale mówisz Kamcia, że na mc jest wszystko free?? w aptece nic nie zapłaciłaś i przy założeniu też nic :szok: To coś chyba źle zrozumiałam moją pielęgniarkę..bo zdawało mi się, że mówiła tylko o zniżce na mc...

Justysia21 - witaj w klubie jeszcze nie mieszczących się w ciuchy przedciążowe..;-)
KasiaIrlandka i Misia - ledwo miesiąc minął a wy już wbijacie się w ciuchy :szok: wow! Super :-) Gratki...

Misia - Twój Alex wygląda jak model - niezły czad :-)

MartaF - ale Ci się udało z tą opłatą pieska.. A widzę, że też Ci tęskno za rodzinką.. Moja mama wyleciała też do PL kilka dni temu i normalnie nie mogę się przyzwyczaić do pustego domu :-(

Już od paru tygodni :-) najpierw tak jakby przypadkowo mu wychodził uśmiech a teraz to już coraz bardziej świadomy.. Szczególnie jak ogląda misie z pozytywki albo jak się do niego mówi a nawet przez sen się uśmiecha :-D

Dzieki Misia ;-) i Agusiek ;-)
Echhh nie dociera do mnie to wszystko... Ale ciesze sie, bo bardzo chcielismy :-)
Teraz musze tylko sobie to wszystko jeszcze jakos poukladac hihihi. Niby nie mozna zapeszac i tak szybko sie ekscytowac, ale... jak ma byc to bedzie i tyle :)
btw - Alex jest przesliczny!!! A co do imienia, to my z mezem juz dawno, dawno temu postanowilismy, ze tez bedziemy miec Aleksandra... i Katarzynke :)
Pzdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia - gratulejszyn! Dbaj teraz o siebie szczególnie i dużo zdrówka życzę:-)

Joannn rowniez dziekuje ;-)

co tutaj zagladam to nie moge Was nadrobic Dziewczynki, tyle piszecie... Dobrze, ze jest takie forum, bo wynioslam juz z niego wiele cennych informacji :tak:
Pozdrawiam Was serdecznie!

Do góry