reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia wiadomo ze Alexik fajniutki, ale ja bym go chciala na zywo wkoncu zobaczyc :-):cool2: wiec przyspiesz z ta przeprowadzka:-D a co do szukania mieszkania to sie napewno naogladasz duzo syfu jeszcze :szok:my jak szukalismy to bylam zalamana, a dobily mnie splesniale poduszki w jednej chacie i dziura w oknie w salonie wielkosci pilki noznej w nastepnej, a obie byly luxusary:szok: tez chcielismy mieszkac gdzies blizej centrum, ale tam to tylko syf byl, a ceny z kosmosu ...no i te nieszczesne korki, a na knocknakarze jest duzo nowych fajnych mieszkan... no i spokoj i korkow nie ma. Wiesz ogladalam nawet jedno mieszkanie w Manor Court i fajne bylo, ale nie mozna bylo tam powiesic anteny, wiec lipa...no ale jestesmy z frog dobrej mysli ze cos znajdziecie;-)
Kamcia fajna fryzurka - ja tez mam nową grzywke....i juz ja spinam na bok, bo mnie wkurza
Misia i Kasia ale z was szczesciary:tak:ja to moge pomarzyc o starych jeansach - dupsko mam grube i ta oponaaaa:dry::szok:
pozdr

reklama
Asienka powiem szczerze że moje włosy sie łatwo układaja i wysusze i wyprostuje ok 10min nie jest żle:) i tak co dwa dni:) Misia mnie tez czesto grzywka kurza jak na oczy leci ale nie mam siły zapuszczac i chodze i scinam:)

Kamcia ja dokladnie ma caly czas taka fryzure na przemian z prosta grzywka.Ale mnie to sie wlosy piknie nie ukladaja i strasznie mnie to zaczelo meczyc.Zapuszczalam wlosy bo ponad 11 lat mialam krociotkie i zachcialo mi sie odmiany.Ale ciagle cholercia cos nie tak, bo te wlosy mam od dziecka na nic nie poddatne.(np. mama na komunie zakrecila mi dzien wczesniej papiloty,mialam wtedy wlosy do pasa, rano zciagnela, wszytsko ccy, doszlm do kosciola juz mialam proste druciska)Rano codziennie idzie suszarka w ruch bo jak nie wysusze tokazdy w inna strone a potem prostownica .Mam tego dosc..

Gastone u mnie identycznie - masakra z tymi drutami, dlatego zawsze moje wlosy sa troche dluzsze abym mogla je spiac w kucyk, jak mam lenia albo brak czasu na prostownice...a jeszcze niedawno prasowalysmy sobie wlosy zelazkiem na podlodze z kolezanka naprzemian...hehe szybko i jaki efekt:szok::cool2:
Kamcia a Ty chyba zalozylas sobie tego implanta co? bo wydaje mi sie ze cos czytalam bedac na urlopie ale nie moge znalesc...daj cynka gdzie to robilas, jakie koszta, jak to wszystko wygladalo (2 wizyty?)... no i jak sie czujesz z tym czyms....

Kamcia ja dokladnie ma caly czas taka fryzure na przemian z prosta grzywka.Ale mnie to sie wlosy piknie nie ukladaja i strasznie mnie to zaczelo meczyc.Zapuszczalam wlosy bo ponad 11 lat mialam krociotkie i zachcialo mi sie odmiany.Ale ciagle cholercia cos nie tak, bo te wlosy mam od dziecka na nic nie poddatne.(np. mama na komunie zakrecila mi dzien wczesniej papiloty,mialam wtedy wlosy do pasa, rano zciagnela, wszytsko ccy, doszlm do kosciola juz mialam proste druciska)Rano codziennie idzie suszarka w ruch bo jak nie wysusze tokazdy w inna strone a potem prostownica .Mam tego dosc..
heee gastone mam dokladnie tak jak ty z wlosami a co do komuni to zanim doszlam do kosciola juz byly proste:-D.

witam was kobitki my juz po urlopie.Upal na maxa:-)słuchajcie jak lecelismy samolotem troche nas ta klimatyzacja wymrozila i jka wyszlam z samoloty to buchnelo w nas taki upal ze szok patrze sie na mojego i mowie ze to chyba z silnikow samolotow tak daje bylo grubo po 22:-Dale niestety jechalismy taxi po 22 i byl termometr gdzies w miescie i wskazywal 39 st C:szok:szok.w sumie to wszystko bylo ok synalek sie wybawil ,my opaleni ale te upaly:sorry2:cieszylismy sie ze juz wracamy heeee;-)

Implant jest ok nic nie czuje narazie żadnych efektów ubocznych nie widze , płacic nic nie musialam bo na karte med jest za darmo a jesli jej nie masz to ok 150euro. Działa on na 3 lata ale jak chcesz wczesniej zdjac to spoko. poszłam do cliniki planowania rodziny na umowiona godz babka wzieła napisala sobie moja karte i historie chorób w rodzinie itp powiedziała jakie sa inne srodki antykoncepcyjne ale ja byłam zdecydowana wiec pow umowmy sie next week. poszłam do mojego GP po recepte i wziełam to z apteki no i spowrotem do kliniki wiec polozyly mnie na łóżku przemyly ramie dały znieczulenie i tylko wbicie igly bolalo troche hihi i zachwile włozyły implanta dosłownie sekunda nic nie czułam tylko mialam siniaka dały bandaz i kapac sie nie wolno 24h i to tyle i jak nacisne skóre na ramieniu to czuje mala nitke:) ale sie rozpisałam:)

Kamcia też sobie chciałam to założyc,ale mi lekarz |GP odradził :baffled:
Ja mam np.uczulenie na nikiel i np.nie mogę przebijac uszu.I zastanawiam się czy Pani w klinice nie pytała się Ciebie czy masz uczulenie na coś? Czy ten Implanon nie będzie powodował uczulenia?Z czego on jest zrobiony?
Fryzurka super.Bardzo ładnie Ci w niej.

Szukam fryzjerki z Dublina.Jest tutaj jakaś?

reklama
Tak ona robi tobie wywiad choroby uczulenia itp. mi moja GP tez poleciła bardziej sprialke ale ja nie chciałam tam nic wkładac i prędzej wolałam sobie cos pod skóre włozyc a jak bede niezadowolona to wyciagne, duzo znajomych sobie go chwali wiec czemu miałam nie spróbowac.
Ide spac bo jutro na 6.30 jak zwykle:(
Miłej nocy

Do góry