Misia wiadomo ze Alexik fajniutki, ale ja bym go chciala na zywo wkoncu zobaczyc :-) wiec przyspiesz z ta przeprowadzka a co do szukania mieszkania to sie napewno naogladasz duzo syfu jeszcze my jak szukalismy to bylam zalamana, a dobily mnie splesniale poduszki w jednej chacie i dziura w oknie w salonie wielkosci pilki noznej w nastepnej, a obie byly luxusary tez chcielismy mieszkac gdzies blizej centrum, ale tam to tylko syf byl, a ceny z kosmosu ...no i te nieszczesne korki, a na knocknakarze jest duzo nowych fajnych mieszkan... no i spokoj i korkow nie ma. Wiesz ogladalam nawet jedno mieszkanie w Manor Court i fajne bylo, ale nie mozna bylo tam powiesic anteny, wiec lipa...no ale jestesmy z frog dobrej mysli ze cos znajdziecie;-)
Kamcia fajna fryzurka - ja tez mam nową grzywke....i juz ja spinam na bok, bo mnie wkurza
Misia i Kasia ale z was szczesciaryja to moge pomarzyc o starych jeansach - dupsko mam grube i ta oponaaaa
pozdr
Kamcia fajna fryzurka - ja tez mam nową grzywke....i juz ja spinam na bok, bo mnie wkurza
Misia i Kasia ale z was szczesciaryja to moge pomarzyc o starych jeansach - dupsko mam grube i ta oponaaaa
pozdr