Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
Misia Witaj w domu !!!
Emili juz nie dlugo!!!
kamcia Wow ,ale z Ciebie laseczka, slicznie wygladasz... sesja udana, My czasem robimy fotki Sofik w Super Valu jak jest fotograf, ale ceny sa masakryczne
Dzis 1 dzien lata, a u nas za oknem jesien
Misia Witaj w domu !!!
Emili juz nie dlugo!!!
kamcia Wow ,ale z Ciebie laseczka, slicznie wygladasz... sesja udana, My czasem robimy fotki Sofik w Super Valu jak jest fotograf, ale ceny sa masakryczne
Dzis 1 dzien lata, a u nas za oknem jesien
misia zaznacz sobie wszytko zeby sie podswietlilo i nacisnij "backspace";-)Jak mam zmienic suwak?? Zaraz mnie cos trafi! Wchodze w edytuj sygnature ale nie moge wykasowac tego co juz tam jest....why?
Czesc dziewczyny, potrzebuje pomocy, bo wrocilam od lekarza i nic tylko płacze. Na usg BPD wyszło na 31tyg.i 2 dni, AC na 33 tyg.i 3 dni, a FL na 30 tyg.i 4 dni.Jestem w 34 tyg.ciąży, do tej pory wsyztsko bylo ok. A teraz lekarka powiedziala, ze dziecko moglo sie zatrzymac we wzroscie, za 2 tyg.kazal mi wrocic i zobaczyc czy sie cos ruszylo bardziej.Male sie rusza wazy 2037, a USG bylo 2d.
to ja chyba Cie pociesze, moj synek wazyl 2100 g w 34 tyc. Wiec był nieco wiekszy od twojego(ps. a ja juz lezalam na porodowce bo myslieli ze sie urodzi ,ale sie udalo wytrzymac do 37tc) , a ur. sie w 37tc 2854g wiec nadgonil , glowa go gory!!!! teraz to juz koncówkaa dzieci raz 2800 drguge 5 kg ;-) wiec jest duza roznica...Pomozcie, to moja pierwsza dzidzia, szaleje z niepokoju