reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
o boziu..ale anioleczek..jak zobaczylam 1 fotke to juz lzy mam w oczach..sliczniusi ..akie malenstwo...jejku kiedy to bylo ..a teraz moj maluch pluje i zgrzyta zebami no ma ich az 2..ahaha..:)

jaka słodycz, Kamilko sliczny chłopiec :)

ja na nic nie mam siły, musze zrobic w koncu porządek w domu, szafy przetrzepac do konca, zakupy bo jeszcze troche rzeczy dla dzidzia trzeba i zabrac sie nie moge, paskudnei sie czuje

moje serdunio jest główką w dół i to tak głęboko ze nie ma ponoc mowy by sie odkręcił :)
moze sie zacząć w kazdej chwili bo mam silne skurcze i mały bardzo napiera główką która jest duzo za nisko :)) po porodzie dostane antybiotyk wiec chyba bedzie jednak poród naturalny, strasznie siem cieszem :)
pozdrowionka ide poleżec zeby ochłonać :))

flipi wszystko bedzie dobrze porod bedzie udany i dziecko zdrowe nie martw sie w polsce to by pewnie wygl inaczej ale ja to przeszlam i jestem zadowolonanie czulam sie jak bym rodzila dzieki znieczuleniu
a teraz mam tu kochanego aniolka buzaki trzymaj sie i odezwij co i jak

filpi pisze:
moje serdunio jest główką w dół i to tak głęboko ze nie ma ponoc mowy by sie odkręcił :)
moze sie zacząć w kazdej chwili bo mam silne skurcze i mały bardzo napiera główką która jest duzo za nisko :)) po porodzie dostane antybiotyk wiec chyba bedzie jednak poród naturalny, strasznie siem cieszem :)
pozdrowionka ide poleżec zeby ochłonać :))
Flipku to dobra wiadomosc,ze obrocony tak jak trzeba ;)
Trzymamy kciukasy. Relacjonuj na bierzaco ;)

kamcia a moze tak jeszcze pare zdjec?
Maly spi tak wiec masz czas ;)

reklama
Do góry