reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamila przede wszystkim nerwy na bok bo i tak nic ci nie dadzą a jesli koniecznie chcesz sie cokolwiek dowiedziec to moze zadzwon do jakiegos lekarza w PL i zapytaj dlaczego chcą podac ci penicyline, jak na moje oko to raczej nie jest taki drobiazg ale mam nadzieje szybko minie i bedzie wszystko ok
no i szybko mi tu rodzic bo chcemy zobaczyc to malenstwo, jejku ja tez niedługo bede mogła przytulic swoje juz sie doczekac nie moge choc tak na prawde gotowa wcale nie jestem i am coraz wiecej obaw, ech musi jakos byc

ja dzisiaj mam wrazenie ze przez mój domek przeszzedł jakiś huragan, bajzel jak nigdy normalnie wszedzie wszystko i nie mam ochoty sie za to brac, zostawiam staruszkowi, obiecał ze dzisij mają mało towaru (o ile zwrotów nie bedzie za wiele) to powinien wrócic szybciej niz zwykle z takiej trasy, a miał byc na miejscu i o 12 w domku a tu lipa musieli zadzwonic ze potrzebny :( juz wstawiłam wode na kapuche bede robiła gołąbki kto ma ochote? :))

Aniu dzieki wielkie :) miło wiedziec ze jest tu ktoś taki :)

woda sie gotuje a maluch chce bananka :) kocham to moje serduszko dzisiaj powiedizał mi ze jestem jego mama a zrobił to gdy otworzył oczka i zobaczył ze leze obok niego, jaką miał usmiechnieta pysiałke az mi sie łza w oku zakręciła :)

reklama
jejku jak fajnie :)) mam nadzieje ze jest wszystko dobrze
Aniu, przeslij im od nas buziaki i informuj na bieząco :))
czemu pojechała, skurcze? wody odeszły? co sie stało?
kurcze alem podekscytowana, bedzie dzidzia :)

Kamcia jej synek czuja sie dobrze!! :laugh:
Dzisiaj dostalam smsa o tej tresci:
"No i jest na swiecie moj ukochany i sliczny Oliwier.
urodzony o 13.40 waga 3.480kg 58cm.
Ma ciemne wloski i rozowa skore, robi slodkie miny ,nie placze i sie tuli do rodzicow.
moj kochany synus"

Brawo Kamcia bylas bardzo dzielna ;)
No i jeszcze raz GRATULACJE

Wczoraj w nocy chyba wody odeszly i maial bardzo silne skurcze,wiem bo jeszcze mi to relacjonowala na gadulcu ;D ;D

Szczesliwym rodzicom wieeelkie gratulacje i mnóstwo buziaków dla Oliwierka

kawał chłopa, brawo Kamcia  ;D

a wiec tak..wielkie gratulacje maluskiego mezczyzny na tym swiecie dla kamci..:)

Basiu..ja z pracy dostalam urlop wychowawczy bezplatny..ale kase teraz juz wyplaca miasto czyli idziesz do swojego urzedu miasta czy gdzie tam sie chodzi i skladasz takie wnioski ktore u nich znajdziesz...na rodzinne na maluszke bo kasa za wyuchowawczy to teraz jest dodatek do rodzinnego...jesli cos ominelam to pytaj ale to wszystko chyba na ten temat...

buziaki uciekam..no i usciski i masa ciepluskich no i dobrych fluidow ****************...dla maluszka ktory niedawno powital ten swiat

WITAM WSZYSTKIE IRLANDZKIE MAMUSIE! I TATUSIÓW RÓWNIEŻ!
Moja przygoda z Irlandią dobiega końca, dlatego też mam do sprzedania (tanio!) kilka rzeczy po moim bąblu. Przez 2 lata pobytu tutaj trochę się tego nazbierało: fotelik samochodowy Graco dla noworodka, nosidełko, leżaczek, 2 wysokie krzesełka do karmienia Polak i Cosato, bramka, trochę zabawek i ubranka dla chłopczyka w wieku 0,5 - 2,5 roku.

hej moje dziecie dalej ma rzadkie kupelasy i bóle brzusia, od dzisiaj na diete ostrą i zobaczymy co to tak szkodzi :/

Majkas jakbys podesłała mi zdjecia z cenami np lezaczka, krzesełek, zabawek i ubranek tych 0,5-1 to bedzie fajnie, moze akurat cos wybierzemy :) gdzie mieszkacie?

w srode w nocy nas zkumpel przylatuje szukac szczescia, jako ze ostatnio ciągle widzimy rózne ogłoszenia mysle ze ze znalezieneim jakiejkolawike pracy nie bedzie problemu, dodoatkowo bedzie szukał pracy w zawodzie, zrobi sie u nas weselej a juz w przyszłym tygodniu przyleci moja mama jupiii w koncu odpoczne

jak tam Kamila? Aniu wiesz cos? kiedy wychodzi? wszystko ok?

reklama
Filpi Kamila jest zmeczona ale szczesliwa i uczy sie karmic piersia.
HihI mowi,ze strasznie bola sutki. Wiem co to za bol ::)
Majkas Mieszka w Galway

Fipli wiesz ze sa problemy z PPs-em?
Trzeba miec jakis rachuunek na siebie typu: ESB,telefon,gaz...
Innaczej nie dostanie ppsu. Martwi mnie to bo moj tata przyjezdza 14 wrzesnia.
Daj znac jak juz kolega bedzie go wyrabial,czy mu sie udalo.

Do góry