reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej adusia sliczny ten twoj maly kowboj:)
hee ja nie wiem kiedy nastepnym razem pojade do polski a zrobilabym sobie wakacje:)
jednak teraz moj szkrab jest najwazniejszy.

reklama
Majkasmam pytanko..masz moze jeszcze cos z tych rzeczy po syneczku???interesuj a mnie ciuszki i nosidelko...mozesz pszeslac mi jakies zdjecia...lub napisac cos wiecej???bede wdzieczna...
Aniayco do domku w Galway.to mieszkam wlasnie w takim na Knocknacarra..szukalismy wszedzie..ale tu bylo najtaniej.placimy 900 e za mies,mamy 2 duze sypialnie i 2 single.mieszakmy w 4 osoby..ale 6 weszloby spokojnie..jest duuuzy salon..i wielka kuchnia:)...poszukaj na tej dzielnicy...wszystki domki tu sa podobne do siebie..bardzo ladne i nowe:)!!! powodzenia!

iwona-arch

wlasnie wiem :) tez tutaj szukamy... moze zostaniemy sasiadkami :p mezus ma dzis zadzwonic w kilka miejsc jeszcze, zobaczymy co z tego wyjdzie, najpozniej w piatek bede wiedziala gdzie mieszkam.

eee towidze anay i iwona z galway:)ja mieszkam na merlin park wiec moze sie kiedys spotkamy??
na obrzerzach miasta to nie ma problemu zeby znalesc mieszkanie nie to co w centrum a jesli masz auto lub nie potrzebujesz codziennie ddojezdzac to wtedy sie najlepiej oplaci:)

Iwona-arch

Specjalnie dla ciebie, wdrape sie dzisaiaj na stryszek. Wtedy zamieszcze zdjecia lub... zapraszam do siebie. Mieszkam w Galway na Rahoon.

o majkas ja kiedys mieszkalam na rahoon i mialam super widok na zatoke:)
z tamtad czasem kupuje od babki domowej roboty pierogi:)

Ja widze ze przeciwienstwie do innych forow gdzie mamus z Galway ani na lekarstwo tutaj jest nas kilka :) Fajnie bedzie z kim sie spotkac jakby co :D

hej hej...a ja mieszkam na frenchpark w Oranmor..wiec zapraszam na kawke..:)

Kamcia...kurcze no ja tez by;lam 10 .gdy byl przyplyw w sumie to prawie codziennie jestem w Galway...musimy sie kiedys zgadac na spacerek z maluszkami..ale z mojej wiochy Oranmore nie jezdza zwykle autobusy wiec tylko moge dotrzec do centrum jak moj chlopek jest w domku i nie spi po nocce ..ale jak macie ochote to zapraszam do nas na kawusie...jakby co to chyba moj telefonik podawalam predzej bo jak narazie jeszcze netu nie mam w domku..:0

pozdrawiam i sciskam

reklama
Do góry