reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka,
wpadłam się przywitać i powiedzieć, że wszystko ok u nas. Zuzia ogólnie nawet grzeczna nie licząc momentów kiedy dokuczają jej zęby, przebijaja sie ostatnie dwie górne piątki.:confused2:

Ja dzisiaj troche zmęczona, ale ogólnie jest ok.

Wichurka śliczne foteczki
Katrina widac, że imprezka udana.

Pozdrawiam i ściskam.

reklama
Witam :)

Katrina
ja tego typu powiedzinka traktuje z przymruzeniem oka ;) Ja tez sie urodzilam z bujna czupryna i tez bylam taka duza (tylko 10g lżejsza od Ignasia), wiec tak cichutko sobie myslalam, czy przypadkiem nie bedzie mial takich wloskow po mamusi ;)
Piekny torcik :)

Gliwa u Ciebie niedlugo studniowka ;) Widzialam fotki na fb - udany wypad ;) i bardzo ladnie wygladasz :)

AsienkoM a Ty tez widze, ze zafasolkowana :) Super, ogromne gratulacje! :)

Podobno zatesknie za brzuszkiem ;) Ale na razie jak widze inne brzuszki to sie ciesze, ze moj synek juz jest ze mna ;) Ide spac, bo maly dal dzisiaj znowu czadu, i w ogole juz coraz mniej chce spac ;) Kapiel, karmienie, a on oczy jak zlotowki i wcale nie chce lezec ;)

Hejka

Wichurka a no zafasolkowałam, troszkę to trwało ale sie udało. Nawet brzusio zaczyna sie pojawiać.
Gliwa pogoda fajna, pare dni gorąca potem mamy 2 dni lekkiego ochłodzenia na wytchnienie i znowu ciepełko. Ja nie przepadam za upałem więc ta pogoda jest dla mnie super. Po niedzieli ponoć mają zawitać konkretne upały, zobaczymy.

Wczoraj z P świętowaliśmy naszą czwartą rocznice ślubu. Poszliśmy sobie na spacerek i na kolacyjkę późnym wieczorem, było bardzo miło.

Hej
Asienko najwazniejsze ze sie udalo :)Najlepszego z okazji rocznicy
wichurko oby synus dal mamusi troche odpoczac

A u mnie sie dzieje zaczelam chodzic na angielski dobrze ze ten tydzien sie konczy bo busy bylam,jeszcze dwa tyg i wakacje cora juz sie doczekac nie moze kiedy do babci poleci :)ale poki co czeka ja we srode egzamin z baletu i w piatek w przedszkolu maja wystep

Milego dnia zycze

dziewczynki tak czytam i piszecie o kolkach ja w 30 tyg ciazy jestem i slyszlam ze sa jakies kropelki niemieckie bardzo dobre moja koleznaka teraz je uzywa i jest bardzo zadowolona ale kurcze nie pamietam nazwy;/

Oh, taka dziwna pogoda, co che wyjsc z malym na spacer to nadchodza ciemne chmury i zrywa sie okropny wiatr! Chyba sobie daruje dzis...odpoczne za to ;)
Noc byla ciezka, ale tym razem dlatego, ze to ja sie zle czulam ;)

Asienko najwazniejsze, ze sie udało! :) Gratukacje z okazji rozcnzicy slubu :) U mnie dopiero pierwsza tuz tuz ;)
Aniu dziekuje, z dnia na dzien jest coraz lepiej :)
Monia ja tez slyszalam o jakis 'niemieckich kroplach na kolki' - jakies słynne sa chyba ;) ale nazwy tez nie znam ;)

reklama
Do góry