reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurko ja też ciągle sama, bo M w pracy i do kolekcji mam jeszcze Anię:-p:rofl2:, więc u mnie też wesoło. U nas płacze też są, ale tylko jak chce jeść i jak za długo leży. Cierpnę na samą myśl, że jakby miała kolki to by dopiero był płacz. Ania kolek nie miała, ale Gabi jest zupełnie inna, więc kto wie. Oby nie, oby nie. A Tobie życzę, żebyś szybciutko doszła do formy.

Dzisiaj Ania ma dzień z tatą. Jadą razem do Dublina, a my z Gabi będziemy mieć troszkę spokoju i wytchnienia

reklama
Dzień dobry:)
Wichurko-powrotu do formy...Czy Małemu dajesz jakiś"infacol"albo coś?
AsieńkoR-takiej to dobrze...żeby to raz kiedyś J zechciał wziąć ekipę i mi dać dzień"wolny';))))
A u nas problemy-za 3 dni mamy jechać do Polski,a tu wczoraj auto nam zlawetowali(w zeszłym tygodniu odebrałam auto z serwisu,a tu wczoraj ten sam problem sie pojawił-a facet mi dawał gwarancję-że niby pojade do Pl i spowrotem bez najmniejszego problemu:/)załamka...jeszcze jutro miałam jechac po paszport-chyba doopą po torach:((((
ale Wam i tak miłego dnia życze;))))

Hej hej! :)
Oj dajemy babelkowi leki na kolke i taki proszek do mleka zageszczajacy... musze przyznac ze juz widze poprawe :) Teraz wymiotuje 2-3 razy dziennie, a nie 2-3 razy po kazdym karmieniu i troche mniej placze :)

Wczoraj bylismy w National Botanic Gardens - jejus, jak tam jest pieknie :) Dodaje pare fotek ;)

Asienko to masz aniołeczka w domu :) Fajnie jak tak mąż zajmie sie dzieckiem ;) My oststnio z Markiem na zmiane - on idize na spacer, ja spie, Marek wraca, ja przejmuje wózek, a mąż łóżko ;)

Lubiaczanko jakies nowe wiesci co z autem?

DSC_0804.jpgDSC_0845.jpgDSC_0904.jpgDSC_0935.jpgDSC_0973.jpg

Załączniki

• DSC_0804.jpg
    DSC_0804.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0845.jpg
    DSC_0845.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0904.jpg
    DSC_0904.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0935.jpg
    DSC_0935.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_0973.jpg
    DSC_0973.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 55
witajcie

Korzystamy z lata w IRL i prawie całymi dniami spacerujemy (zjarało mi ramiona), stad mało nas na BB.
Wczoraj mieliśmy Kubusiowe party roczkowe, super, że taka pogoda, bo zrobiliśmy grilla na ogródku. Najpierw torcik i kawa w domku, a potem na powietrzu cała reszta imprezy. Dzieciaki pohasały sobie.

Witam wczesnoporanna porą ;-)
No i po pogodzie :-( Wczoraj zdążyliśmy zrobić sobie wycieczkę do Malahide :-) Planowalismy jeszcze popuszczać latawiec,ale kiepska pogoda nas wyprzedziła...

Katrina całą ciążę mialam zgage-a to podobno wlasnie był znak ze włosy rosną ;-) Przypadkiem się sprawdziło ;-)

Asienko dobrze wiesz,ze jeszcze troszke i karmienie się unormuje :-)

Ktos wie,kiedy Irlandia znowu zaskoczy taką piękna pogodą?

witam się

Wichurko - to prawda często, gęsto zgaga jest jak rosna włoski, ale niekoniecznie te na główce. Całę ciałko dziecka jest pokryte włoskami i do któregoś tygodnia nawet bardzo mocno dzidziuś jest owłosiony, dopiero potem te włoski częsciowo wypadają. Ale prawdą też jest, że Twój synuś ma bujną fryzurkę.

reklama
Do góry