reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej kobitki.

U nas weekendzik milutki:-). Całą sobotę spędziliśmy u brata męża. Zuzia wybawiła się z Karolem, poskakała na trampolinie. Niedziela ogólnie była spokojna nie licząc wybuchu histerii Zuzi:confused2::confused2:. A dzisiaj już nas spakowałam, po południu wyszliśmy na spacerek, wstąpiliśmy do lodziarni kupiliśmy lody i zjedliśmy siedząc na trawie przy rzeczce:tak:;-):-).
Jutro z rana ogarnę trochę mieszkanie co by nie wyglądało jak po tornadzie i po 14 wyjdziemy na autobusik na lotnisko:-). Nie chcemy nikogo fatygować żeby nas wiózł, mamy 30 minut autobusem na lotnisko a i Zuzia bardzo się cieszy, że pojedzie autobusem.

Moniaa jak zdrówko, trochę lepiej?? Kuruj się.

reklama
a juz troszke lepiej chodze na spacerki bo takie cieplo ze szok wiec szkoda nie korzystac wiec mam andzieje ze nic mi nie ebdzie:)
a jutro czeka mnie 2 wizyta w szpitalu troszke sie stresuje...

AsieńkoM-poprawy pogody!!!Ja też liczę,że jak pojedzie,my do Pl(a to juz za tydzień;))to będzie niegorzej niż tu;)
Gliwa-stosujesz te kremki?Skutkuja?
Moniaa-może już za późno,ale na nastepny raz-brązowy cukier z miodkiem i cytrynka i siuuuup;))))Zdrówka!!!

hej hej :)

ASIENKO OGROMNE GRATULACJE!!!!! :)

Gliwa zadowolona, ze drugi chlopak? :)

Mi to moj smyk daje popalic... ciagle placze, a jak nie placze to staram sie mu robic fotki i krecic filmy - bo drugi raz taki malutki nie bedzie ;)
Koncertowe płacze spowodowane sa kolkami oraz refluksem. Dostaje na to rozne specyfiki, ale... czasem pomagaja,czasem nie ;) O dziwo calkiem niezle przesypia noce ;) chyba pada ze zmeczenia... Ja ciagle odciagam mleko... na szczescie juz tylko 4-5 razy na dobe :) Mialam chwile zalamania... nawet troche mniej mleka przez to produkowalam. Ale juz jest dobrze :) Bedzie bardzo dobrze jak smyk wyrosnie z dolegliwosci i mi zagoi sie rana po cesarce - bo niestety ciagle jest otwarta :( Najlepiej jakbym nic nie robila.... tylko ciezko tak, bo maz ma cholernie duzo godzin w pracy i wiekszosc rzeczy robie sama... eh... ;)

Mamy za soba szczepienie na gruzlice, usg bioderek ;) Paszport wyrabiamy irlandzki - teoretycznie ma byc za 7 dni ;)

22 lipca planuje leciec do Polski, ale jeszcze nie mamy biletów - czekam na paszport, zeby miec taka pewnosc ;)

Niestety nadal mam problemy zoladkowe - jeden atak bolu mialam podczas karmienia Ignasia, musialam go az odlozyc do lozeczka bo taki bol... w Polsce sie tym zajme.

No i musze konczyc bo mi sie Babel rozwyl na calego :/ Jeszcze tylko dodam, ze wazy juz 5100 :D moj klocuszek ;) wiekszosc ubranek 0-3 miesiace sa juz na niego akurat! ;)

reklama
Do góry