reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
czesc dziewczynki przyjmiecie nowa kobietke? troszke o sobie napisze jestem z okolic limerick i tam tez bede rodzic termin mam na 28 sierpnia obecnie jestem 28 tygodniu juz wiemy ze bedzie chlopczyk bo w pl usg robilismy:) maly straszn kopie czsem sie boje ze "wyskoczy" hehe nadal pracuje i planuje tak do 32 tyg jak dobrze pojdzie chociaz nie wiem jak to bedzie strasznie puchna mi nogi az tak ze az kostek mi nie widac;/ 6 czerwca mamy 2 wizyte w szpitalu i chyba wtedy dostane plan porodu:) mam do was pytanko nie wiecie moze jak to jest z urlopem pracuje na pelny etat pierwsze 4 mieisace bylam na zwolnieniu bo strasznie wymiotowalam nawet do 20 razy dziennie;/ i zastanawam sie czy przysluguje mi caly urlop czyli 21 dni tak mam w umowie? musze sie szefa dopytac tylko zastanawiam sie czy powie mi pradwe dlatego was sie chce troszke podpytac::) juz prawie wsyztsko mamy kupione troszke ciuszkow dostalismy jeszce body musze dokupic stresuje sie bo nie wiem ile tego wsyztskiego rtrzeba kupic i wogole;/ dziewczynki a powiedzcie mi czy macie moze jakies przydatne slowka do porodu? juz posciogalam troche z nternetu ale wy juz doswiadczone po porodach to wiecie co tam mowia:) na pierwszej wizycie w szpitalu wzielismy tlumacza bo balam sie o choroby i dobrze zrobilam bo pielegniarka tak szybko je czytala ze nadazyc nie moglam hehe juz na 2 nie biore mysle ze dam rade bo juz chyba takiego wywiadu nie ebdzie ja w stresie wsyztsko zapominam hehhe;/

moniaa061 cześć:-):-):-)Fajnie ,że jesteś;-)Oj współczuje z wymiotami...ja miałam to samo:baffled:Jeśli chodzi o urlop to niestety nie pomogę Ci bo nie orientuje się w tych sprawach.Może inne dziewczyny cos podpowiedzą.Ja też słówka do porodu ściągałam z neta;D W szpitalu ,w którym ja rodziłam tylko na pierwszej wizycie był przeprowadzany wywiad,a potem to tylko podstawowe rzeczy jeśli nie ma żadnych innych komplikacji,więc dasz napewno rade bez tłumacza.
P.S.Kupowałaś może wczoraj od kogoś ciuszki...???Hmmm???:-)

Dzień dobry:)
Asieńko-no w Twoim stanie senność jak najbardziej wytłumaczalna;)))))Może postaraj sie zorganizować chwilkę na drzemkę?Może jak P wróci z pracy???
Gliwa-i jak po wizycie?
Moniaaa-witaj:) Co do urlopu-jesli nie macie w umowie"narzuconego terminu-ja np miałam takowy)to bierzesz sobie kiedy chcesz:)
W ogóle gratki Dziewczynki:*
A Wam i Waszym pociechom życzę dziś fantastycznego dnia-spełnienia wszystkich dziecięcych marzeń!!!!
images

Hej.
AsienkoM oby sennosc Ci minela szybko.
Moniaa Witaj.:-)
Lubiczanko wizyta oki.Pani doktor przepisala dwa cremy i syrop,mam nadzieje ze przejdzie Igorkowi te uczulenie.
My po poludniu sie wybieramy na kulki z Igorkiem,ale bedzie radocha:-):tak:
Dla Waszych Pociech Wszystkiego Najlepszego i Duzo Usmiechu na twarzy.
Milego dzionka.

reklama
dziewczynki ratujcie co najlepsze na przeziebienie podczas ciazy? jestem taka chora ze masakra a jak na zlosc bank holiday wiec nawet nie mam jak isc do lekarza:( rutinoscorbin juz biore i herbatka z sokiem malinkowym tez....

Do góry