reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
Nie było mnie długo bo mieliśmy dość "problemastyczny" okres,szkoda gadać...Czytałam,ale nie pisałam,przyznaję się bez bicia:sorry2:
Wichurko ale śliczny Ignaś:-)Piękne ma włoski,no cud,miód i orzeszki:-)
GLIWATy za chwilę połówkowe będziesz miała,może się dzidzia okaże w całej okazałości:-p
Lubiczanko,ale Cię złapało,masakra:szok:Zdrowia kobieto!
asieńko_r no to Gabrysia się już wystroiła i niedługo będzie kolejne babyboomowe dzieciątko:-)
A w ogóle za chwilę znów żadnych ciężarnych nie będzie,któraś mogłaby się znów spakować:-D
Mój Matt też wstaje 6:20:dry:,za jasno na dworze więc i my lato będziemy mieć dłuuuugie:-DDziś wstał 7:17,szaleństwo normalnie:-D
We wtorek z Radkiem w Health Center wylądowaliśmy bo go kolega na podwórku popchał,Radek tyłem głowy w kant ściany przygrzmocił i krwią się zalał:sorry2:Krwi było jak w rzeźni:baffled:Koniec,końców wszystko ok,ale Radek na antybiotyku i maści antybakteryjnej:sorry2:
Mój P dziś cały dzień w pracy,ale za to potem ma 3 dni wolnego:-D
A no i mój landlord z bólem serca kupił nam nowy materac,nową pralkę i pomalował mieszkanie:-DWreszcie czysciutko po 4 latach:cool2:

reklama
Lubiczanko ocho, jeśli lepiej się już czujesz to ok, ale wiesz, że takich spraw lepiej nie bagatelizować, szczególnie, że niedługo wielki dzień przed Wami.
Tichonku jejku, biedny Radzio:(, ale fajnie, że landlord się postarał

No zobaczymy, jak sytuacja się rozwinie, dla mnie to nowość, bo przy Ani po prostu wody poszły i skurcze, bóle miałam, a tu na razie nic. Mogłaby jeszcze z tydzień w brzuchu posiedzieć, bo szwagier w Polsce, a tak by z Anią został, bo inaczej to sama będę musiała rodzić, a chcieliśmy razem z M

Asieńko_r mnie z Radkiem w ciąży czop odszedł rano w poniedziałek a przed północą Młody już był na świecie a z Mattem czop odszedł w sobotę wieczorem a rano w niedzielę miałam już dwóch synów:-DAle to może jeszcze nawet 2 tygodnie trwać,tak mi gin w Polsce mówił:tak:Życzę,żeby jednak Gabrysia na wujka poczekała:tak:

Hejka.
AsienkoR to trzymam kciuki.:-)Pewnie niedlugo urodzisz.Trzymaj sie cieplutko.
Natii udanej wizyty zycze.
Lubiczanko a powiedz mi,czy jak twoje dzieci lecialy z kim innym to byly dopisywane do biletow opiekuna.
Tichonku za niedlugo bede miala usg w 22tyg.mam juz takie specjalne skierowanie.Juz sie doczekac niemoge.:-)
Milego Dzionka.

hejoo,
miniony tydz masakra :baffled: jeszcze tak nigdy zmęczona nie byłam, dłużej pracowałam,w pracy remont robią (syf gdzie tylko spojrzysz), po urodzinach Alicji jeszcze nie odespał...o właśnie się kapnęłam że na fejsa nawet jeszcze fotek nie wstawiałam :zawstydzona/y:

Wichurka jaki Ignaś jest boski, te włoski mrrrr:cool2::-)

Gliwa a Ty wiesz kto Ci w brzuszku mieszka?:cool2:
Sorki jak pisałaś wcześniej ale nie doczytałam :zawstydzona/y:

Lubiczanka ja lubię organizować, szykować przyjęcia, różne suprajsy, dekoracje - więc jakbyś potrzebowała helpa to wal jak w dym :tak:

Biola, też niby słyszałam że trzeba coś mieć, ale tak samo jak Lubiczanka nikt z mojej rodziny, czy znajomych nigdy takowego świstka nie posiadał...

Asienka, aaaa, super! Mi 3 dni czop schodził (tak po troszku, tu wyglądało bardziej jak taka obślizgła, krwista wydzielina podczas @) zanim się rozkręciło, więc wiesz - na banka holideja możesz być na porodówce :-)

Tichonek, wooow ile zmian. Marcel kiedyś po łóżku skakał, szpital zaliczył:sorry2: Cieszysz się pewnie z nowego looku mieszkania? Magnolia wszędzie czy kolorek jakiś?

Barmanko no za dużo by było dobrego jakby jakiś kolorek inny niż magnolia się zechciał pojawić:-DWszędzie ino magnolia:dry:Ale powiem Wam,że przedtem też miałam magnolię a teraz jak pomalował to całkiem inny odcień,tamten to już chyba taki wyblakły był,że się w biel przerodził:baffled:W tym tygodniu miałam to malowanie więc się narobiłam jak durna bo już przy okazji wysprzątałam całą chatę dokładniuśko,razem z szafkami w kuchni,porządki w szafach z ciuchami porobiłam,pomyłam wsio,jeszcze tylko drzwi muszę pomyć,a ręce mam już do kostek:baffled:Radka pokój tylko niepomalowany bo landlord fachowcowi nie kazał,że tam niby ok:szok::-DOn jest walnięty,całą chatę kazał pomalować a jeden pokój zostawił:-DI teraz widać różnicę,że szok:-DAle ja facetowi pokazałam,że wcale nie jest ok,brudno i tyle i powiedział,że pogada z landlordem i najwyżej wróci we wtorek jeszcze:-DJak dla mnie to może nie malować,walnę sobie jakiś kolorek delikatny sama i nawet landlord nie będzie wiedział:-p

reklama
Do góry