reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka:)Mały spi ,a ja obiadek robie i w międzyczasie odwiedzam BB:happy:Jutro wybieramy się do Dublina z tą wysypka bo nie znika mimo,że juz tyle kaszki nie podaję:/
Miłego dnia dla Was:-)

reklama
AsieńkoR-no to ja mam lepiej z tymi moimi-ale za to chłopcy punkt 6ta na nogach;)więc coś za coś...
Gliwa-wcale Ci/Wam się nie dziwię,ze chcielibyście mieć juz przy sobie tego maleńkiego człowieczka:)))
Nati-trzymam kciuki!!!

Gliwunia-oj dużo się dzieje:)))jest całe mnóstwo pomysłów,które chcielibysmy zrealizować...teraz w długi weekendzik mam nadzieję popracować z J nad pierwszym tańcem:))))

Hej dziewczynki ja tylko na chwilke bo mam male pytanko. Moja mama przylatuje z moim siostrzencem 4latkiem do nas i bedzie leciala rayanerem. Czy musi miec jakis dokument ze moze mlodego zabrac do irl. ?czy rodzice musza wyrazac zgode?

Biola-słyszałam opinie,że warto na wszelki wypadek mieć takie cus,ale...Moje dzieci niejednokrotnie latały nie z nami(z moją mamą,ze szwagierka,z moim bratem)- i przenigdy nic nie żadano-dlatego juz sie nie przejmuję"plotami"o takowym świstku;)
Gliwa-świetne są,to fakt,ale przy okazji męczące...ale w taki pozytywny sposób:))))
A wczoraj na pogotowiu dostałam skierowanie do szpitala-ta-już pędzę:(((...
Miłego długiego weekendziku Kochane:)

AsieńkoR-tak...wczoraj w nocy nie mogłam oddychać z bólu w płuckach...doszło pieczenie w klacie...pani z pogotowia powiedziała,że płuca czyste,ale ona nie ma warunków żeby stwierdzić co to jest,a dobrze nie jest...ale zdanie"płuca czyste"mi wystarczyło żeby jechac do domku...skierowanie na pamiatke;))))No a lada dzień pewnie córcia zawita do nas;)))))))

reklama
Witajcie:)Nawet ładna pogoda dzisiaj.Zaraz zmykamy na spacerek z małym a potem na zakupy.Dzwonili i przełożyli nam wizyte za wtorek.Kurczę,żeby pogoda się nie zepsuła bo dzisiaj gril urodzinowy męża:)
GLIWATeż własnie jade do Dr.Baranowskiej koleżanka mi tez poleciła,mam nadzieje ,że nam pomoże:happy2:
asienka_r to pewno już niebawem maleństwo będzie chciało na świat przyjść:):-)
lubiczanka oj przygotowania do ślubu:)zazdroszczę hehe;-)miłych przygotowań życzę;-):tak:
biolanie jestem pewna,ale chyba nie musisz mieć nic takiego:)ale lepiej sie upenić i w razie czego może wziąść
Miłego dnia dla Was:-)

Do góry