reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hello

Barmanko - niestety - ja nie istnieję, bo nie ma mnie na FB...

Tichonek - a ja mam koleżankę fryzjerkę (w Polsce), która szuka pracy, skołnna jest do wyjazdu z Polski za pracą,

reklama
Witam
Tichonku super nareszcie landlord sie postaral
A co do fryzjerki to ja mam sprawdzona przeze mnie i przez moje trzy kolezanki dziewczyna mieszka w Swords :)jek bedziesz chciala namiary to daj znac
Nati i jak tam kwiatuszki zasadzone?
Lubiczanko oszczedzaj sie troche kobieto!!!
Asienko juz i jak dalej cisza?

Milego wieczorku

Tichonku no nie gadaj? A skąd wiesz?
Ona mówiła że kiedyś chce wrócić, ale nie myślałam że tak szybko.

Katrina, to choć na facebooka, faaaajnie tam jest :)

Chyba pyszczek dziś opaliłam bo mnie piecze.. Dzionek minął na farmie ze zwierzątkami, potem jeszcze grilla trzasnęliśmy, uwielbiam takie dzionki :)

Witajcie.Ja własnie z Ł. spijamy kawke i mykamy opłacic Tax .A na 12.30 do Dublina z małym na wizytę.
Gliwa-kwiatuszki zasadzone:-);-)

Miłego dnia dla Was:)

Dzień dobry:-)
Zostały dwa tygodnie jejeje:cool2::rofl2:, póki co nadal nic się nie dzieje. Ale wczoraj dzięki temu, że mój M z AsienkiM P pojechali do IKEI przygotowałam łóżeczko, organizer powiesiłam, posegregowałyśmy z Anią zabawki. Aż miło. Także dzięki Asienko jak zwykle. Asia z Zuzią posiedziały ze mną i Anią, dziewczynki się pobawiły, były super grzeczne prawie do samego końca. Fakt, że potem brzuch pobolewał, ale wolę sama wszystko przygotować, jakby coś się zaczęło dziać.

Dobrego dzionka

reklama
Do góry