reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

My dzisiaj spacerek zaliczyłyśmy, Zuzia wzięła hulajnoge. Poszłyśmy nad morze i po plazy pochodziłyśmy. W drodze powrotnej zaczęła troche marudzić bo chciała na ręce a ja nosłam hulajnoge bo przecież znudziło jej się jechać. Pogoda piękna dzisiaj. Od razu człowiek czuje się lepiej i ładuje w słoneczku baterie.
Oby przez weekend była taka pogoda.

Co do Zuzi to albo jakies osłabienie ja złapało albo zęby ją męczą bo jej te piątki juz wychodzą. Palce w budzi to co chwile trzyma i widze jak masuje te dziąsło.

Gliwa :)

reklama
Ostatnia edycja:
Nati spokojnie możesesz mu wziąść jedzonko i mleko (butelke mleka) każą Ci ją spróbować na odprawie i tyle.
A ja znów mam zapalenie stawów jestem na lekach , dziś odebrałam wyniki krwi no i średnio:/ Więc ogólnie kondycyjnie lipa.
Już nie marudzę i życzę dobrej nocy:)

Witam

Nati możesz słoiczek wziąć

Ja byłam raz u Dybkowskiego i jestem zadowolona.Nie przypominam sobie by namawiał mnie na następną wizytę,zresztą ja poprosiłam go od razu o badanie na toxo i zrobił młodemu przezierność itd. Ze mną to krótka piłka,po prostu gdyby mnie namawiał to skutecznie bym podziękowała,ale to na pewno nie zraziło by mnie do niego :-p
jedyne co to namawiał mnie na usg dopochwowe,że niby lepiej widać,ja chciałam przez powłoki brzuszne,no ale mnie namówił i g*** zobaczył tak więc jednak skończyło się na usg przez brzuch :-D

Dzień doberek.U nas kolejna noc łądniutko przespana.Mały własnie się bawi a ja spijam kawkę.Mężuś w pracy.Po kawce biorę się za obiad,pranie i sprzątanie jak to przy sobocie;-)
Co do Dybkowskiego to ja jestem zadowolona,ale nie każdy przecież musi:tak:
Miłego dnia dla Was.

Anineczka, byłaś zadowolona z Dybkowskiego bo poszłaś do niego raz :-p i to w konkretnym celu :sorry: Ja miałam styczność z tym lekarzem trochę dłużej - był moim gp prowadzącym w ciąży z Marcelem (do czasu jak po cichu odszedł z przychodni by iść na swoje, wszystko było tak po cichu załatwiane że nawet jego pacjentki które prowadził o niczym nie wiedziały - ale to już inna historia ;-)).

Nati, możesz zabrać każde jedzonko, mleko, ba nawet wode w termosie jeśli masz taką potrzebę :tak:

Ciekawe czy dziś też taka ładna pogoda będzie?.. u nas nic nowego, dzieci, praca, obowiązki domowe, jednym słowem nuuuuda:confused2:

reklama
Nati- ja bralam wode w butelce i w termosie, kazali mi tylko sprobowac i tyle,

U nas slonce wychodzi, wiec czas sie zbierac, jedziemy dzis do Bray:-) mamy w planach spacer a potem do znajomych na kawke, ja juz porzadki zrobilam w tyg wiec dzis luzik
milego dnia

Do góry