reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurka wachania nastroju;-)

biola podaje nurofen 3 razy na dobe,tak jak lekarz kazał:tak:;-)Tylko nie wiem jak goraczka spadła i mały nie goraczkuje teraz to czy nadal mam go podawać czy odstawić?Oj nie jestes jedyna ,znam parę moich koleżanek które tez tak miały.Więc głowa do góry i napewno wszystko minie.:tak::tak::tak:
Mały zasnął właśnie,a ja zamierzam zrobic druga kawkę sobie,bo jestem bardzo śpiąca.Obiadek juz prawie gotowy;-)Mały coś spokojny od rana<odpukać>nie maruda narazie.Oj kaszel go męczy przez sen .

reklama
Biolu, nie miej do siebie zadnych pretensji, kazdy ma jakies limity, dobrze ze maz ci pomoze wiecej, teraz bedzie juz tylko lepiej :)

Nati, ja rozumiem, ze szef tez czlowiek, i moze sie zdenerwowac, ale zeby od razu trzaskac drzwiami mojego biura i to jeszcze nie bylo zdenerwowanie na mnie :D Ah, jak ja chce juz odpczac od tej pracy! Jeszcze 9 tygodni i urlop macierzynski :)

Ostatnia edycja:
Hejka witam poniedziałkowo. U nas szaro, kiedy wreszcie przyjdzie wiosna i słoneczko. Wreszcie bym mogła umyć okna, niby nie dawno myte ale te deszcze juz tak je zabrudziły, dziecko na dwór bym posłała i może by przestała marudzić.

Biola tulam mocno i uszy do góry. Po prostu potrzebujesz wiecej czasu dla siebie. Oby R Ci troszke pomógł, żebys mogła sama wyjśc do koleżanek na kawke, na zakupki. Od razu poczujesz się lepiej. Każda z nas ma jakąś granice wytrzymałości. Ja też potrafie na Zuzie sie zdenerwować nakrzyczeć na nią a potem serce mi pęka.
Wichurka poprawy nastroju.
Nati zdróweczka, dobrze, że gorączka spadła, a kaszelek może byc od katarku, jak śpi to mu katarek spływa do gardełka. Zawsze jak ma katarek to możesz wymoczyc pieluszke tetrową lub ręcznik w wodzie i nakropić Karvol i powiesic na łóżeczku lub kaloryferze i będzie mu sie lepiej oddychało.
Asienka_r świetnie, że Ania zadowolona i może wyszaleć się z dziadkami, ciociami i kuzynkami.

Ostatnio zmagam się z Zuzi prawym policzkiem, zrobiło jej się coś jak liszaj, takie bardzo wysuszone miejsce ma. Kupiłam Diprobase ale wogóle jej nie pomagało. Teraz kupiłam Oilatum cream, stosuje 3 dzien i jest troszke poprawy, ale jak nie przejdzie to bede musiała udać się do lekarza.

Witam się w ten ponury poniedzialek. znowu nic nie pisałam bo internet zamulał i nawet nie otwierało mi się okienko do odpowiedzi, a jak zaczynałam juz pisac to chłopcy urzadzali bijatyki.
wszystkim chorowitkom życze duzo zdrówka
młodszy dal popis w nocy, obudził się o 1 i łaził po całym łóżku, śpiewał, otwierał mi oczy. potem pobudka o 4 i znowu jakies spiewy, pytał o brata, o psa, bajki chciał, rozmowny sie taki zrobił. ale jak zauwazył, ze mama śpi jak kamień to w końcu zawinął sie do spania. ja się od rana stresuję, bo starszy pojechał na basen ze szkołą i tak się martwię czy wszystko będzie ok. wszyscy mi mowią,ze nie potrzebnie sie martwie ale jakoś nie moge sie uspokoic.
biola nie obwiniaj się i nie smutaj. doskonale cie rozumiem tak jak wszystkie inne mamy. Wiem jak moi potrafią dać w kość, ciagle się bija i o coś kłocą, mały wszędzie za mną chodzi, nawet do ubikacj za mną idzie:wściekła/y:. i nagle przychodzi taki dzien,ze się po prostu wybucha. ja tez spotkałam się z koleżanką w sobote. dzieci sie bawiły a my gadałysmy jak nakrecone, ale odrazu lżej na duszy.

Hej.
Biola ja Cie rozumie,wiec nie masz co sie obwiniac.Kazdy ma nerwy i potrzebuje relaksu.Oby wszystko sie ułozyło.
Nati oby malutkiemu przeszło.
Wichurko poprawy nastroju życze.
Mój krasnoludek poszedł na drzemke,pranie sie kręci.Pozniej mam zamiar isc na spacerek jak nie bedzie padac.
Miłego Dzionka.

Witam

biola nie jestes sama,tez tak czasami miewam a mam tylko jedno dziecko.

Dziewczyny moze ktoras z was ma do sprzedania ksiazeczke dzwiekowa z odglosami zwierzat w jezyku polskim?lub inne dzwiekowe w jezyku polskim?

nati zdrowka dla synka

Milego dnia

Byłysmy jeszcze przy okazji w przedszkolu, zaniosłam formularz i maja ją już dzisiaj zarejestrować. Pani w biurze mówiła, że najprawdopodobniej bez problemu ja przyjmą bo wcześnie ja zapisuje.
na dworze wiaterek zimny powiewa i tak jakos szaro.

ide robic obiadek.

reklama
My zaraz pierwsza w życiu Marcheweczka...aaaaa... trzymajcie kciuki :szok::szok::-):-) Później napiszę więcej, bo teraz nie mam jak. W dodatku oparzyłam se pala wskazującego, popsikałam żelem, ale g**no daje:wściekła/y::no::wściekła/y::no: Umrę z bólu zaraz :baffled::baffled:

edit. palca miało być. ciężko sie pisze bez niego :tak:

Do góry