reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej Kobietki!:-);-) Dziękuję za miłe przyjęcie! :-) ale dziś pięęękna pogoda! Ja mnie od rana tak łeb boli, że nie mam nawet siły wyjść z Małym na spacer :zawstydzona/y::baffled::crazy: Wykorzystałam tylko B. żeby pojechać na małe zakupy zanim pojedzie na mecz. W Tesco jest promocja na Pampki, kupiłam 3 kartony "4-ki" 104 szt. za 15 Jurków :szok: Poza tym byliśmy w Ubespieczalni dowiedzieć się o jakieś ubezpieczenie na życie, bo żadnego nie mamy aż wstyd :zawstydzona/y::szok: Zaproponowali nam ubezpieczenie z "New Ireland" 45e miesięcznie na 20 lat. 100tys euro od trwałej choroby i 200 tys euro od śmierci mojej lub D. w tym Adrianek ubezpieczony: 4 tys euro od choroby i 25tys euro od śmierci. A Wy jakie macie ubezpieczenia? Może zaproponujecie coś lepszego?

Miłego dnia dziewczynki ;-) !!:-)

reklama
Hej hej!
Ja tylko na chwilke, powiedziec ze juz jestem po wizycie w szpitalu ;) Wyniki glukozy beda jutro - jesli sa nienormalne ;)
A Ignacy rosnie zdrowo - jest duzy na 29/30 tydzien i ulozyl sie glowka w dol, ale do 34 tygodnia moze sie jeszcze przekoziolkowac glowka w gore ;) Ja musialam wrocic do pracy, wlasnie nadrabiam zaleglosci za szefa :/ Nic nie wklepal do systemu - sterta papierow na mnie czekala :/
Jutro Was nadrobie
A tym ktore ida na mecz - udanej zabawy i mocno kibicujcie bialo-czerwnoym! :)

Wichurka u mnie Alicjia przekręciła się głową do góry w 37tyg, cesarke miałam...A

Anusienka, witaj na forum, my niestety nie mamy żadnego ubezpieczenia... Twój synek już pampki '4' nosi? ja szukam oferty na chusteczki mokre, widziałaś gdzieś?

Nie popiszę z Wami bo mi się komp muli :((((

A ja sama zostałam z Adriankiem.Wszyscy na mecz wybyli.Mały śpi ,a ja się nudzę.Miłego popołudnia.

Nati mogłabym dokładnie skopiować twój wpis, nawet z imieniem :tak:;-):-D

barmanka tak Adi nosi 4-ki już od ponad miesiąca :tak: ma 7,5 kg a one są od 7 do 18 kg. Oczywiście to nie reguła. Jeśli dzidzia jest szczuplejsza w udku może ważyć ponad 7kg, a dalej nosić 3-ki. A co do chusteczek, to tym razem nie kupowałam, bo mam zapas, ale podobno teraz w tesco jest też na nie jakaś promocja. Sprawdź :tak::-)

Hejka jak tam kobietki meczyk javogladam z kacprowym i kibicujemy i pl i irl ale sercem blizej jednak pl:D
My tez nie mamy ubezpieczenia :(ale coraz czesciej o tym mysle bo nigdy nic nie wiadomo
Anusienka1986 a czy to45e to jest za ciebie i meza czy razem musicie zaplacic 90e i czy wyplata odszkodowania zalezy od kiedy ja macie,musze sie wglebic w te tematy bo warto zapewnic rodzinie jakies pieniazki gdyby cos

Ostatnia edycja:
Czesc
Witam nowa mamusie
U mnie tez pojechali na mecz, znajomi podrzucili mi coreczke,najlepsza kolezanka Gabrysia wiec szalenstwa byly i salon wyglada jak po wojnie:rofl2:

My nie mamy ubezpieczenia,mielismy tylko na poczatku jak przyjechalismy do ie,trzeba zwraca uwage czy nie ma haczykow bo to roznie bywa jakby przyszlo co do czego.

Jutro w koncu mamy moj wyczekany bilans:happy:

Jak tam dziewczyny po meczu?Mój jeszcze nie wrócił.Ale podobnoc było ok,tylko mały szczegół heheh szkoda,że Pl nie wygrała.
anusienka1986 heheh,dobre z tym tekstem:-D:-D:-Dsame z Adriankami:-)
barmanka79 chusteczki ja kupowałam ostatnio w Super Value na promocje,także sprawdz ,moze jeszcze są:tak:
Mały śpi już od 19 więc mama ma czas wyłącznie dla siebie :happy::happy::happy:
damada powodzenia jutro na bilansie:)

Miłejnocki;-)

reklama
Dzien dobry!
Ah,. niestety wieczorem zadzwonili do mnie ze szpitala - ostatni wynik krwi, pobranej o 11 jest na granicy normy. Ide wiec do dietetyka w przyszlym tygodniu, potem mam ponowny test,no ale juz dzisiaj nie wezme nawet gryza paczka ;) Poza tym, jestem dobre mysli - dietka powinna unormowac ten cukier :)

Tichonku dzieki za linki :) Niektore juz znalam, a na niektorych dopiero co sie zarejestrowalam :) A jak twoje bole na dzien dzisiejszy?

Biola wracaj do zdrowka i super, ze Kacperek taki dzielny :)

Anusienka witaj w gronie :)

Betiaro nie przechodz na Dukana, to dieta dla osob, ktore sa calkowicie zdrowe........ nie lepiej po prostu przejsc na zdrowa, zbilansowana diete? :)

Asienko_R - super, ze dolecieliscie :) Wiedzialam, ze tak bedzie :) Uwazaj na sieie i jeszcze raz udanego pobytu :)

AsienkoM, ja sie czuje swietnie tak naprawde, humor mi dopisuje, tylko po pracy jestem wypompowana... Juz czuje coraz mocniej, ze 'godzina zerwo' tuz tuz i widac to tez w naszym mieszkaniu ;) Niedlugo zaczynam wielkie pranie z prasowaniem ;) O, wlasnie nawet dostalam teraz maila z haslem - Czy Twoj dom jest gotowy na dziecko?' :D

Barmanko nie strasz mnie ;) Mowie do synka, ze ladnie lezy i niech juz tak zostanie ;)

Nati
jak samopoczucie? Opowiedz jak atmosfera po meczu po przegranej ;) Nie wiem czemu mnie ten wynik nie zdziwil......

A co do ubezpieczenia, to tez chcemy sie ubezpieczyc, ale mamy namiar na brokera, on nam pokaze rozne oferty...... Wlasnie musimy w koncu do niego zadzwonic, dzwonilismy, ze jestesmy zainteresowani i jak znajdziemy termin, ze zarowno ja jak i maz bedziemy razem w domu to sie z nim umowimy :/ ale tak schodzi to nam i schodzi....

Do góry