reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ,ale sie ucieszylam jak dziecko jak zobaczylam rano sniezek za oknem:-)niestety teraz to juz tylko kilka plackow w ogrodku zostalo
Tichonku wspolczuje, sama nigdy tego nie mialam ale widzialam jak moja mama sie meczy jak ja wzielo, mam nadzieje ze szybko minie.
Jutro M ma wolne wiec pierwszy raz bede robic paczki, mam nadzieje ze wyjda:-)

reklama
dziewczyny może znacie kogoś kto chciałby wynająć dom w Athenry Co.Galway za 500 euro miesięcznie(3 pokoje + 3 łazienki)nr kontaktowy to gg 13323861 lub priv.

Mateo mi śpi już ponad 3 godziny:szok::-DKoleżanka mi Radka odbierze:tak:
Zapomniałam brzuchatkom napisać wcześniej,że ja jak byłam w ciąży to się porejestrowałam na kilku stronach i do dziś dostaję różne oferty:tak:Poza tym na tych stronach często są różne konkursy:tak:
Spróbujcie tu:
https://www.smanutrition.co.uk/default.aspx?catid=14
Baby Development, Pregnancy Week by Week | Aptamil | Aptaclub
Pregnancy, Baby & Toddler Forums and Advice | Cow & Gate
Babies - pregnancy - maternity - parenting - Pampers.ie
Ireland's favourite website for mums and mums-to-be! - MummyPages.ie
Welcome back | Eumom

wisienko tak,bilety kupione na Ticketmaster,przychodziły pocztą na 2 tygodnie przed meczem,nie wiem czy teraz jeszcze można tam kupić,tzn.miejsca wolne jeszcze są bo widziałam tylko nie wiem jak z dostarczeniem biletów czy nie jest za późno,ale jest kilka ogłoszeń na gazeta.ie od prywatnych osób które chcą sprzedać swoje bilety:tak:Tam spróbuj:tak:
biola jak Kacper po wyrwaniu ząbka?

Witam sie nie pisalam nic wczesniej bo chora jestem na maxa;(i tak szybciutko kacper wczoraj byl u dentysty godzine na fotelu 4 robiona 5 wyrwana.jestem z niego tak dumna ze szok bo nawet nie pisnal a jak wiecie moj kacperek bardziej do cykorkow nalezy;)pano dentystka zlota babka tak go zagadala wytlumaczyla ze w szoku bylam kakby ktoras chciala namiary to piszcie.z calego serca moge polecic ta babke bo naprawde ma podejcie do dzieci i jest niedroga za wczorajsza wizyte zaplacil tylko 90e,a przygotowana bul na duzo duzo wiecej.
Zmykam sie kurowac bo umieram:(

Witam wieczorną porą;-)Mały już śpi wykąpciany:-)Ja obejrzę film i tez mykam do łóżeczka bo muszę nadrobić zaległości:tak:
Kurna jutro mecz....a ja nie mogę iść łeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiesienka szkoda,że nie wiedziałam wcześniej o tym bilecie,bo jeszcze dzisiaj miałam swój na sprzedaż.Sprzedałam może 3 godzinki temu.U nas akurat też na ticketmaster kupowalismy i nam nie doszły ,dzwoniliśmy do nich i jutro mają przed meczem odebrać w jakimś hotelu 500 metrów od stadionu.Udało Ci się coś jeszcze znaleść???

Miłego wieczoru:-)

reklama
nati2116- to nie dla mnie to dla znajomych ale potrzebuja 3, nie wiem czy znalezli, na ticketmaster ciezko im bylo kupic cos nie tak maja z kompem i nie moga:-(

Do góry