reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aha zapomniala dopisac ,ze nie odzywalam sie bo mialam mega dola bo kuzyn meza powiesil sie,mial 29 lat ,bardzo fajny chlopak:-:)-:)-(

reklama
Wichurko no ja też tam zarejestrowana jestem:):) i mam te same kupony hehe:):), ale jedną paczkę 50 szt pieluch 1 już mam:-p i znowu lumpki odwiedziłam, powinnam mieć zakaz, ale zawsze coś wynajdę:):), co do butów to ja mam super sprawdzone w Polsce, kupione w sklepie, który specjalizuje się w butach dla policji, strażaków itp, więc mega wygodne i bezpieczne są. Najładniejsze może nie są, ale to nie o to chodzi
Gliwa mnie tak w pierwszej ciąży odrzuciło:-p, teraz jedną dziennie piję, bo mam niskie ciśnienie i nie bardzo się czuję, a tak to ineczkę z mleczkiem sobie robię
Damada moje kondolencje

Zaliczyłyśmy dwugodzinny spacer:-p:cool2:, teraz ogórkowa się gotuje:-p, bo Ania lubi i taką chciała

Asienko jak tylko Marek poprawi sufit u Ignasia w pokoju, to zaczynam wielkie pranie i bede liczyc co i ile czego mam, jak za malo to tez jeszcze pochodze po lumpkach :D
No i bardzo dobrze, ze masz takie buty!!! Bezpieczenstwo na pierwszym miejscu! :)

Ja mam ochote na grochowke..........

Wichurko kawke Inke lubie,i tez lubie kawke zbozowa.:-)Fajnie ze wózeczek zakupiony.
Natii no zobaczymy jak to dalej bedzie z tą kawka.Bo ogólnie to uwielbiam kawke rozpuszczalna z mlekiem.
AsienkoR z Igorkiem jak chodziłam to piłam kawke jedna lub dwie dziennie.

Ostatnia edycja:
U mnie mały już śpi.Zasnął pijąc mleczko:-)Śpi jak suseł:-DPadł szybko bo miał tylko 2 drzemki dzisiaj.Na kolacyjke robie zapiekanki mniam.Ale wieje u nas:szok:

Ejjjjj kobitki w tym tygodniu TŁUSTY CZWARTEK:-)Co pieczecie?Ja zamierzam upiec faworki bo uwielbiam,a pączki pewno kupię w Polskim sklepie.W tamtym roku zjadłam ,aż ...9 pączków hahah:-D:szok:
Miłego wieczorku dziewczyny.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry