reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Zmykam do łóżeczka:-)Kolorowych snów Wam:)Mi to chyba się będą pączki śniły hahha:-D
Gliwa,Tichonek(hmmm....nie pamiętam już kto jeszcze)-gotowe na mecz???:confused:

reklama
wpadłam tak wieczorkiem a tu asienka_r narobiła mi smaka na ogórkową :-)
damada bardzo mi przykro. jeśli chodzi o angielski to starszy miał 4 lata jak poszedł do Junior Infants, nie znał angielskiego, ale bardzo szybko załapał.łatwiej poszła mu nauka liczb, kolorów,niektórych nazw np. warzyw i owoców po angielsku. ja maglowałam go w domu bez efektów, a po kilku dniach w szkole mały lepiej liczył po angielsku. :-D chyba kiepski ze mnie nauczyciel:-D. młodszy ma łatwiej, bo starszy czasami używa angielskiego podczas zabawy, mamy już więcej znajomych anglojezycznych więc i jakies obycie ma wieksze. ale jeszcze po angielsku nie mówi. jedynie CZEŚĆ, TAK, NIE, MOJE.
upiekłam wieczorkiem sernik, pachnie w całym domu i walczę sama ze soba,zeby nic tam nie podjadac :-)

Witam w ten śnieżny piękny dzionek:-)Ale u nas sypie,już jest biało hehe:tak::-DTroszkę zimy nie zaszkodzi;-)Ja spijam sobie kawkę,mały się narazie bawi a mężuś śpi jeszcze.
Hmmm co by tu na obiadek zrobić.Pomysłów brak.Zjadłabym krokiety,ale dużo roboty.Miłego dnia ;-)

Witam:-)
I u nas lekko śnieżek posypuje,ale niewiele:tak:Zima bez śniegu a jak wiosna przyszła to się śnieg pojawił:nerd:
Dziewczyny,tak mnie połamało w weekend,że P mnie z wyra ściągał a tyłka na kiblu nie umiałam podetrzeć:baffled:Rwa kulszowa chyba:sorry2:Mateo źle podniosłam czy cuś,nie wiem czemu mnie tak złapało:baffled:No wyłam z bólu:zawstydzona/y:Muszę więc dać plecom odpocząć i odpuścić w tym tygodniu Zumbę:-(buuuu:-(
Na szczęście już lepiej,painkillersy i maści poszły w ruch,ale jeszcze nie jest tak idealnie:no:
nati ja gotowa:-)Mój P w polskim sklepie wczoraj kupił nam szaliki w barwach narodowych i co?...Okazało się,że wyprodukowany w mojej malutkiej,rodzinnej miejscowości:-DAleż ten świat mały,naprawdę:-D

No tak, a oto hucznie zapowiadany snieg 'u mnie' na parkingu :D :D :D
DSC_0138.jpg

Dzien dobry :)

Tichonekto miłego jutro na meczu:tak:Mam nadzieję,że nasi wygrają:-):happy2:Słyszałam,że na takie bóle najlepszy jest podobnoć masaż:tak:a ile w tym prawdy,może warto się przekonać.Poproś P i niech Cię porządnie wymasuje wieczorem:-)
Oj no widzisz jaki ten świat jest mały:tak:Mój tez kupił szalik w sportowym sklepie:)
Wichurka nie ma u Was wogóle śniegu???U nas jest i to się znów zanosi na sypanie.A jak Adrianek patrzył na śnieg heheh,na początku się śmiał,a jak zaczął sypać to aż piszczał hehe:-DA to widok z naszego okna:
1360056773864.jpg
Miłego dnia;-)

No cos Ty, Nati, nie widzisz tam sniezeczku? ;)

Ja wczoraj zrobilam grochowa :D Ale dopiero dzisiaj sobie zjem, bo wczoraj juz bylo za pozno ;)

A tak w ogole to bylam wczoraj w przedszkolu i powiem Wam, ze jestem juz spokojna. Jestem spokojna, ze jak Pani, ktorej zaproponujemy bycie niania dla Ignasia sie nie zgodzi, to mam Plan B :) Bardzo milo sie rozmawialo z wlascicielka, sama jest mama synka (rok i dwa miesiace), pokoj dla dzieci bardzo ladny, pelno zabawek, i bylo cieplo i jest wyjscie do ogrodu, bylo czystko, zadbane; warunki i cena tez jak najbardziej w porzadku :)

P.S. Dzisiaj jadac do pracy wreszcie udalo mi sie wrzucic 'trojke' zamiast 'jedynki' :D :D :D

-------------
Priv wczoraj bedac w Polskim sklepie widzialam wlsnie mielony twarog na sernik i az sie zastanawialam, czy nie kupic... znalazlam gdzies w Internecie na sernik cappucino i tak za mna chodzi od jakiegos czasu... ;) moze w weekend sie skusze i upieke :D

Tichonku kurcze, uwazaj! Moze jakies plastry rozgrzewajace?

Ostatnia edycja:
Wichurka u nas dokładnie taka sama śnieżyca jak u Ciebie:-DAle jak z M1 auta ze strony Dublina zjeżdżały to miały tyle śniegu na sobie,że w szoku byłam skąd oni ten śnieg wiozą:-D
nati P mnie smaruje maścią końską dlatego już jest dużo lepiej:tak:

Tichonku no wlasnie szef mieszka za Dublinem i pokazujac mi fotki w komorce powiedzial 'you'll love this' ;D a tam super fajny, bialy puch :) Juz wlasnie jak zajechalam pod prace to po jego samochodzie widzialam, ze u niego popadal snieg ;)

reklama
Do góry