reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Oj Tichonku, Tichonku..... ja tez marze o pomniejszeniu biustu :D Nawet kiedys sprawdziłam, ze jesli obciaza mocno kregosłup, to mozna na nfz ;) Ale jeszcze problem taki, ze po oprecji pomniejszenia biustu nie mozna karmić piersia... wiec ja sobie najpierw poczekam, az porodze dzieci, a potem zaczne znowu myslec o operacji :D :D
A masz dobrze dobrany stnaik? Dobrze dobrany cyckonosz potrafi zdziałać cuda :) Kurcze, kiedys był taki znany blog... nawet tam były zdjecia babeczek w 'normalnym' staniku, a potem w takim dobranym przez brafitterke, i róznice kolosalne były... jak sie bardzo wstydzisz, to moze sama sprawdz rozmiar...
Spróbuj tutaj:
Stanikomania!

I naprawde, spróbuj sie przełamac, zeby jednak ktoś ci pomogł dobrac odpowiedni stanik, chyba nie chcesz, zeby cycuchy jeszcze mocniej ucierpiały podczas intenswyncyh podskoków? ;)

reklama
Tichonek oj dziękuje za odpowiedz,bo tez kupowaliśmy na Ticketmaster i mieliśmy już dzwonić.A jakie miejsca macie??Heheh
Możliwe,że się bedziemy widziały;-)
Wichurka-super,że leciało się Wam rewelacyjnie:tak:Odp Ci na priv<dostałaś wiad?>bo miałam jakis problem z wysłaniem.

Hej

Z tymi stanikami widze ,ze nie ja mam tylko problem:tak:
Jakos nie jestem przekonana do sportowych,wydaje mi sie ,ze dobrze nie trzymaja i ,ze piersi nie wygladaja korzystnie w nich,a moze sie myle?:sorry:

Gdzie sa te sklepy DEBENHOUSE?nie mam pojecia czy u mnie w miasteczku jest taki?
Chcialbym bardzo ,zeby mi brafiterka zmierzyla biust,w pl chcialam ,ale u nas w miescie nie ma brafiterek:-(

Wichurka, Tichonek ja korzystałam z tego bloga Brafitting by Maheda
warto zajrzeć w temat Po warsztatach
oraz Naprawa piersi
Początkowo też się sama mierzyłam w domu, potem poszłam do brafitterki (dobrze się zmierzyłam ale chciałam by ona jeszcze to sprawdziła) i zaczęło się Wielkie Przymierzanie. Pamiętam że szukałam czegoś konkretnego pod sukienkę na wesele. Hihi do tej pory pamiętam jak byłam zawstydzona jak pokazywała mi w jaki sposób układać pierś w miseczce :))
Tichonku, nie ma się czego bać, panie są bardzo miłe i mega pomocne w doborze 'nowej' rozmiarówki.
Zresztą ja kiedyś już pisałam o tym..psiapsióła namawiała mnie ze 3 lata :zawstydzona/y:a ja jak ta koza uparta....no bo kto widział żeby zakładać miseczkę większą niż C:confused2:

Ostatnia edycja:
Hej.
Dzionek dzis mi szybko uciekł,M w domku jeszcze.Od poniedziałku ma byc juz praca.Spacerek dzis wspólny zaliczyliśmy,po południu bylismy u znajomych.
AsienkoR fajnie tak kupowac ciuszki dla dzieci co:-)
Nati kolega mial nam kupic bilety przez neta.Chyba juz kupil,musimy sie z nim skontaktować.:tak:
Lubiczanko witaj,jak tam u Ciebie?
Miłego wieczorku.

Hej dziewczyny,dzieci spia wiec chwila wytchnienia
Tichonku czemu dziwnie z mezem kupywac bielizne...moj czasmi sam kupuje w Swords jest sklep z bielinza na Pavilonach nie wiem czy bylas tam kiedys...J nawet kiedys na prezent dla mnie sam kupywal i jesli byla by za duza to mogl wymienic ale na szczescie wsio pasowalo

Nati bilety jak zamowione przyjda napewno nie ma co sie stresowac :tak:dobrze ze juz po szczepieniu ...U nas jeszcze zalegle szczepienie na 13 miesiecy a to przez to ze corcia chorowala a jka juz byla zdrowa chcielismy jechac na szczepienie to informacja z przychodni dostalismy ze szczepionek nie maja i tak sie ciagnie

Barmanko czesto masz takie bole glowy?

Wichurka w ktorej przychodni chcesz zrobic badanie 3d ?

Jutro z Lenka na bilans ciekawe co nam powiedza ...
Zmykam spokojnej nocki zycze

Aniaa83 oj ja tez juz 2 tydzien przrkładałam szczepienie bo maluszek był chory.Czekamy na bilety z niecierpliwością:-)Powodzonka na bilansie.Czekamy na wieści:tak:;-)

Wichurka jak tam z wózkiem?Ogladałaś coś w Polsce???

U mnie ten sam problem ze stanikiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U znajomych było bardzo fajnie:-)Pogadalismy troszkę,pożartowalismy.Nastepne spotkanie u nas w niedziele:tak:
Zrobiłam sernika na zimno mniam mniam,z truskawkami i brzoskwiniami :tak::happy:Mąż miał ochote więc zrobiłam:-)

Zmykam do łóżeczka.Miłej i przespanej nocki dla Was:)
Mam nadzieję,że Adrianek nie będzie się budził w nocy po tym szczepieniu;-)

Aniaa nie tyle kupować z mężem dziwnie co dobierać rozmiar stanika i żeby on pomiędzy mną a brafitterką tłumaczył,że tu cycek wyłazi,tam mnie coś pije a tam coś jeszcze,daj pani następny...Wiem,że trza będzie kilka staników przymierzyć a jak będzie mąż to będą i dzieci,a te to już przy pierwszej przymiarce przez mnie czegokolwiek z siebie wychodzą:confused2::sorry:I takie,kurna kupowanie w pośpiechu:confused2:A bielizny to mój P mnie nigdy żadnej nie kupił i całe szczęście bo na 100% by nie trafił z rozmiarem,fasonem bo ja mam na prawdę kłopotliwe piersi i sama długo szukam,żeby coś pasowało.strój kąpielowy to pół roku kupowałam...Mój biust żyje własnym życiem:confused2:
:eek:Wichurka ojojoj,ile ja się naczytałam o operacjach zmniejszenia piersi:baffled:Ja już nie zamierzam karmić cycem,ale na operację też mnie nie stać:sorry:NFZ mnie nie urządza bo ja w Polsce nie mam ubezpieczenia:sorry:

Witam piątkowo:)
Nati-mam nadzieję,że synuś miał spokojną noc po szczepieniu;)A slub-w Pl...Nie chciałabym z dala od Rodziny;)Ale poszczułas serniczkiem;)
Gliwa-u mnie szał i kompletny zawrót głowy...Na nic czasu nie mam i...busy,busy;)
Tichonek-no to już dziś trzymam kciuki...wczoraj wleciałam jeszcze do heatonsa-i tak jak nie lubię tam nabywać odzieży,tak staniki porządne całkiem całkiem mają:)
Aaniu-powodzenia na bilansie:)
Miłego dnia Wam

reklama
Dzien dobry! :)

Nati
wiadomosc doszla, dziekuje :) Wozki ogladalam, ale nic mi w oko nie wpadlo.... chyba po porostu juz mam konkretny model w glowie, zaprogramowalam sie i nie chce nic innego ;) No i wagowo duzo ciezsze te wozeczki!

Damada sprawdz tutaj: Debenhams Ireland - Fashion, Beauty, Gifts, Furniture & Electricals
A stanik sportowy to nie ma ladnie wygladac, tylko ladnie trzymac biust w czasie treningu :) Bieznia to nie rewia mody :D Ah, i raczej kazda ekspedientka w sklepie z bielizna potrafi dobrac odpowiedni rozmiar, wcale nie trzeba isc specjalnie do salonu z bielizna, na ktorym jest informacja ze tu pracuje brafitterka.

Barmanko no to niezle uparta jestes! Jak moja siostra! Ja to od razu jak zobaczylam haslo brafitting, to sie skusilam i nie zaluje! :)

Aniaa
wczoraj przegladalam oferty polskich przychodni i chyba pojde do Medicusa - bo tam przyjmuje dr Antepowicz, a ja do niej zazwyczaj chodze (ale na Smiethfield, a tam chyba nie maja w ofercie 3d/4d usg - musze dryndnac).

Tichonku no mnie juz tez NFZ nie urzadza - ale ja to jeszcze tych informacji szukalam w Polsce ;) Tutaj przestalam..... nawet nie wiem jakie sa ceny obecnie - pamietam tylko, ze byly wieksze, niz powiekszenie biustu :D A kostiumy kapielowe polecam tankini - lepiej kryja brzuszek niz jednoczesciowe ;)

Do góry