reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wichurka ale duże bimbałki też dobrze trzyma?Bo ja mam czym oddychać:zawstydzona/y:A o skakaniu już też pomyślałam,będę,będę:-DNic mi się tam ruszać nie może:-pZresztą do intensywnego skakania mi ten stanik potrzebny:tak:Ale ogólnie kupując taki stanik wybiera się rozmiar taki jak stanika normalnego?

reklama
Oh, Tichonku, ja po prostu jestem zdania ze lepiej, zeby dobrano stanik. W M&S maja niby swoja wlasna wymiarowke, jak jestem w Polsce to kupuje sobie staniki z miseczka J, w Debenhamsie H... a w tych sportowych to jeszcze inna miska :D i ogolnie sa ciasniejesze pod biustem.... A te babeczki sa zawsze mile, porzadnie zmierza :) Przynajmniej bedziesz miala pewnosc, ze cycek bedzie dobrze sie trzymal :)

Ah, no i wiem, ze one sa dobrze wyszkolone, mierza normlanie jak porzadne brafitterki......

Wichurko no ja w sumie też już obkupiona jestem, przystopuję lepiej, bo przecież mam ubranka po Ani, ale czasem nie mogę się oprzeć, dzisiaj 4 słodkie sweterki kupiłam:):, wszystkie z next,a wiesz, dla laski to sweterki, legginsy, kiecusie to podstawa. Jedną sukienkę nową z metką nawet:):), ale jeszcze wózek i to mi chyba sen z powiek spędza najbardziej, bo sama nie wiem, czy chcę gondolę dokupić do luny, czy może inny

Wichurka, mnie w M&S mierzyła babeczka i nie byłam zadowolona. Wcześniej byłam w Pl u brafitterki, i jej rozmiar nie zgadzał mi się z tym w m&s, no i jak sama zauważyłaś ten sklep ma swoją markę biustonoszy, mi one nie podeszły, dwa razy wymieniałam stanik bo mnie uwierał a niby rozmiar się zgadzał. Jedynie co to byłam zadowolona z tych do karmienia. No i tak samo jak Ty najbardziej jestem zadowolona z Debenhams, muszę nawet iść na dniach bo potrzebuje jakiś ciemny do pracy.

barmanka jak tam głowa???Przestała boleć?
lubiczanka
hej,ale dawno Cię nie było.Tak patrzę na suwaczek i do ślubu coraz bliżej.Gdzie ślub?Tutaj czy w Pl?
damada
oj to tatuś dzisiaj pozytywnie:-)u mnie Ł ma dzisiaj wolne to pojechał z nami do znajomych.Powiem Ci,że u naszego malca narazie nie zapowiada się na ząbki:-p
GLIWA
ojj my też się wybieramy na mecz Polska-Irlandia,bilety mamy juz kupione:tak:A przez neta kupowaliście???Coś nam długo nie przychodzą:baffled:a kupilismy jeszcze w grudniu.
Wichurka
hejo:)Fajnie,że znów jesteś.A jak się samolotem w ciąży leciało???Ja to miałam okropne mdłości:szok:i wogóle jakos tak dziwnie.Oj to rośnie maluszek cały 1 kg :-)

U nas po szczepieniu ok.Maluszek starsznie płakał i teraz coś strasznie marudzi.Biedactwo.:-(
Miłego wieczoru Wam;-)

Asienko ja wiem co czujesz :D Ja tez nie mogłam sie powstrzymac ;) Te ubranka sa narpawde bombowe :D Takie tyci tyci :D
Ah, a jeszcze Wam powiem jak zobaczyłam te mała stopke na usg, to sobie pomyśłalam, że juz tak bardzo chciałąbym ja wycałować :D

A z wózkiem Asieńko to tez nie pomoge, bo jak widzisz, ja sama pytałam Was o rade ;) Ale mysle, ze juz tak od przyszłego miesiaca zaczniemy przegladac oferty, bo jednak chcemy kupic uzywany, a wiadomo - nowe oferty na wózki nie pojawiaja sie codziennie....

Tichonku, to zabieraj kogoś ze soba na zakupy! :) O biuscik sie nie martw - nie mierza bez stanika :) Nie siedza z Toba w przymierzalni, a jak zalożysz konkretny biustonosz to po prostu patrza jeszcze raz, mierza i albo od razu przypasuje, albo dostaniesz inny model/rozmiar :)
Oj i wiesz co, nie mysl tam zle o swoim biuscie :) Jak nie polubisz swojego biustu to on cie tez nie polubi ;) Ja tam swoj polubilam, pokochalam, ladnie go 'ubieram' i zyjemy w zgodzie ;) no i maz za nim szaleje ;)

A wiesz co Barmanko, ze jak sobie teraz tak pomyślałam, to w M&S tez włascicie tylko raz kupiłam stanik, teraz własnie tylko Debenhams, maja serie Gorgeous, na ogromne rozmiary i z tego najczesniej kupuje ;) No i jeszcze Freya ma ladne, duze rozmiary - eleganckie, ale sa drozsze ;) A, no i lec szybko, poki sa zniżki na staniki :) Ja w ub tygodniu kupiłam, cena była normalna, ale jak poszłam do kasy to sie okazało, ze 20% mniej zapłaciłam - mimo, iz nie było zadnej informacji ;)

Nati, no no, juz jestem :) Miałam ci napisac - bardzo ładnie wygladasz i masz super słodziaka w domu :) A leciało mi sie wysmienicie :) Ja tam nie mam zadnych dolegliwosci ;)

Ostatnia edycja:
Nati, przeszedł ból głowy ale musiałam wziąść tabletkę, niestety dwie kawy nie pomogły.

Wichurka, a tego Gorgeous jeszcze nigdy nie kupowałam, jakoś tak po tym m&s się nacięłam (ichniejsza marka) że nie chce ryzykować z wymianką kupując ichniejszy stanik, ale jak mówisz że Tobie przypasowały to może się skuszę. Freya też bardzo lubię, czasem trafi się fajną ofertę, ale niestety trzeba zaglądać bo za każdą razą jest oferta na inny rodzaj staniczka. W Pl kupowałam jeszcze Panache, też byłam z nich bardzo zadowolona. Swoją drogą kupiłam właśnie w Łodzi ;)

Ostatnia edycja:
O widzisz Barmanko ;) Ah ta Łódź ;) Ja w Polsce to kupowałam głównie z Gaia - ale to były dla mnie tak dobre staniki, ze zamawiałam przez sklep internetowy kontri.pl, ale szczerze mowiac, innej firmy przez internet to bym nie zamowiła ;) Ostatnio jak byłam w Łodzi to juz jakies innej firmy wziełam u brafitterki, ale nazwy nie pamietam :/ Panache w ogole nie znam... ale ;) nie jestem specem od firm szyjacych staniki :D Najwazniejsze to dobrze dobrac rozmiar :D
Jak masz ochote to zaryzykuj z Gorgeous, ale żeby potem nie bylo na mnie jak bedziesz niezadowlona ;) Spróbuj chociaz przymierzyc, moze od razu zauwazysz, ze jednak Tobie zle lezy i wezmiesz to co lubisz :)

Musze sie w koncu wziac za porzadki... az mi sie nie chce patrzec na ten bałaganik w meiszkaniu, ale ja to jestem pedantka, nie odpoczne psychicznie jak bedzie nieład w mieszkaniu ;) wiec lepiej wezme sie za sprzatanie,to szybciej bede mogla sie polozyc na kanapie, poczytac cos i zregenerowac siły po tych wolnych dniach ;)

reklama
nati my też na mecz idziemy:-)Też bilety w połowie grudnia kupione na ticketmaster:tak:Bilety mieli wysyłać na 2 tygodnie przed meczem i już wysyłają:tak:
Wichurko ja to na zakupach zawsze z szanownym,ale jakoś tak głupio z mężem cycnik wybierać:zawstydzona/y:No jakoś się dogadam,ale w staniku nawet też się nikomu nie pokażę:zawstydzona/y:Bo brzucha też się wstydzę:zawstydzona/y:A biustu mojego na pewno nigdy nie pokocham:no:Może jakbym operację pomniejszająco-podnosząco-ujędrniającą przeszła to wtedy:baffled:Ech...chciałoby się ładne B mieć:sorry:

Do góry