reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

barmanka witaj:)a my jutro w odwiedziny mykamy:tak:Ja jutro obiadek u znajomych,ale na piątek mam chęć na placuszki ziemniaczane,mam nadzieję,że na chęciach sie nie skończy:-)Fajnie,że napisałaś;-)
Normalnie cisza tutaj jak nigdy .Ej powiem Ci,że ja to już czasem nie mam pomysłów co na ten obiad zrobić!!!!Buziak:*

reklama
Witajcie:-)
Troszeczke zaniedbalam to forum ,ale postaram sie czesciej zagladac tu.

Z nowosci to mamy komplet czworeczek u Gabrysia:-)ale ida mu nastepne zeby wiec caly czas ma wezly chlonne powiekszone i jest marudny:no:dzis nawet nie chcial jesc sniadania.

Dalej chodzi pozno spac,ale dzis poszedl o 21.00 to nie jest jeszcze tak zle.

Nati ale masz slicznego synka i jaki duzy:happy:mowi juz ta ta ,to chyba Ci szybko zacznie mowic.A Ty jaka blondyneczka farbowana czy naturalna?

Wichurka jak tam malenstwo w brzuszku?

Pozdrawiam was wszystkie ,buziaki:-)

Nati nie tylko ty nie masz pomysłów co ugotować na obiad. Ja to czasem bym coś pokombinowała z obiadem, ale musze uważać na mojego P bo on to wybredny a nie mam ochoty gotować dwóch obiadów.
Damada gratki za kolejne ząbki choc szkoda maluszka, że tak sie męczy.

Dzień dobry
AsienkoM moje chłopaki niewybredne, ale i tak zawsze się zastanawiam, co ugotować. Zupy to najbardziej pod Anię gotuję, bo ona tylko niektóre lubi, więc żeby chętniej jadła to gotuję te, które wiem, że zje
Wichurko gdzie jesteś? Może Wichurka do Polski poleciał, bo miała lecieć w styczniu
Nati za mną też placki ziemniaczane chodzą, ale muszą być z sosem, bo chłopaki nie lubią

Dobrego dzionka

i ja się wreszcie witam:))))
Barmanko-tabsa zapodaj sobie,bo chyba kawucha nie pomoże:zawstydzona/y:
przepraszam,że sie nie odnosze do Waszych postów,ale nie nadrobię-nie mam kiedy i jak...ale postaram się być na bieżąco:***
miłego dnia Wam

Hej:)My pomalutku zbieramy się do znajomych;-)A o 16 na szczepienie idziemy.Dzisiaj 3 zastrzyki.Mam nadzieję,że mały dobrze to zniesie.

damada włoski farbowane:-)Adrianek już jakiś miesiąc temu powiedział pierwsze słowo mama:tak:więc szybko zaczął nam mówić;-)Nasz maluszek nie ma żadnego ząbka jeszcze:-)Jeszcze wszystko przed nami.Jak Twój maluszek to znosi???
AsienkaM Mój Ł też bardzo wybredny co do obiadów:tak:asienka_ u mnie też z sosikiem placuszki jutro:-)

Miłego dna dla Was:happy:

Dzien dobry

Chwile mam wolnego bo tatus poszedla z malym do klubu mam:-)

nati to rzeczywiscie szybko zaczal mowic,Gabrys jak mial roczek to powiedzial dopiero tata:sorry:
Ladny masz kolor wlosow,gdzie farbujesz?i co jaki czas?

U nas bylo najgorzej z pierwszymi zabkami,najwiecej sie nacierpial ,ryczal z bolu,teraz to jest takie bardziej marudzenie niz wielki bol,dzis tez nie zjadl snaidania.Aha i przypomne ,ze u nas pierwsze zabki pojawily sie na roczek.

Ja tez nie mam pomyslow na obiady,ale gotuje to na co ja mam ochote,jak bym patrzyla na m to nic bym nie gotowala,bo on wielu rzeczy nie lubi ale bedac ze mna juz sie przemogl i wszytsko je:laugh2:

Milego dnia

Bry:-)
Lubiczanko no bój się Boga!!!:angry:;-)
U nas dziś pomidorówka ino,zapowiedziałam,że raz w tygodniu będzie tylko zupa a nie ciągle mięcho i mięcho:confused2:A że w czwartek mam zawsze najwięcej roboty w domu więc akurat w czwartek jest ino zupa:tak:
Dziewczyny gdzie mogę kupić stanik sportowy na duży biust,nie pytam o sklepy internetowe:no:
Idę Mateo przebrać bo skaził środowisko;-) i położyć go na drzemkę:tak:

reklama
Do góry