reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajecie:)Ale mrozik brrrr:-)Ja robie pranie i obiadek.Maluszek dzisiaj pospał mi do 8.45:-):happy:co dzień to lepiej heheh.A ja wkońcu mam okazję się wyspać.Rano o 6 daje mu mleczko i zasina jeszcze:):tak:
Ja dzisiaj oczekuje na wizyte koleżanki;-)

Miłego dnia dla Was:-)

reklama
Witam. W końcu moge coś napisac, bo ostatnio mój internet dziala jak mu się zachce. Doprowadza mnie to do szału! Myślałam,ze to moze od pogody, deszcz ciągle padał. Ale wczoraj pomimo śniegu udało mi się uruchomić skypa i chłopcy pogadali z babcią. Dzisiaj kolej na dziadków. Co do śniegu, to co to miało być? Nie wiem jak u was, ale w mojej okolicy to około 12 już nic nie było. tylko zimno i ciapa, Potem postanowił popadac deszczyk co mnie wpędziło w stan depresyjny i zakatarzony nos. Kilka dni miałam urwanie głowy, ciagle wypełniałam jakies dokumenty,moje plany na weekend szlag trafił, zgubiłam prawo jazdy i gdy już straciłam nadzieję, odnalazłam je w najmniej oczekiwanym miejscu! :-) oczywiście radość jak u małego dziecka.
Jutro wybieram się na shopping bo organizują zajęcia dla małych dzieci. nie wiem czy słyszałyście o silly billy. tańce i śpiewanie. fajne.
536931_586400724720091_145368700_n.png

nati2116 cudny synek! i zazdroszczę spotkania z koleżanką. z moich planów towarzyskich ostatnio nic mi nie wychodzi :-(

Witam się;-)
Wreszcie cisza i spokój w domu,czas wolny dla mamusi:-D
Obiad i pranie ogarnęłam teraz lapek i ja:-D
Idę dziś z Radkiem wieczorem na pierwszą lekcję karate,zobaczę czy mu się spodoba.Jeśli będzie na dłużej przejawiał zainteresowanie to go wtedy zapiszę na stałe,na razie tak tylko na kilka lekcji pójdziemy.
A jutro idzie na chór:-pChodzi po domu i ciągle podśpiewuje to może i tam mu się spodoba tym bardziej,że nie śpiewają tam piosenek jakiś kościelnych tylko różne przeboje:tak:
Idziemy 6 lutego na mecz Polska-Irlandia,już się doczekać nie mogę,Radek jeszcze nic nie wie:-p
Taycia ja zeszłej jesieni leciałam 2 razy z Matim do Polski i z powrotem,w sumie 4 loty i zawsze go sadzałam przed lotem na środkowym siedzeniu a ja siadałam na tym przy przejściu i choć podają ciągle komunikat,żeby usiąść z dzieckiem do 2 lat na kolanach przy oknie,miałam to w nosie,udawałam,że nie słyszę:-pDwa razy miałam dwa miejsca dla nas a dwa razy nawet 3 miejsca:tak:Ale w czasie startu i lądowania trzymałam młodego na kolanach,przypiętego pasem.Inaczej nie kupisz biletu bo dziecko do 2 lat musi lecieć w dodatkowym pasie,na kolanach u rodzica:tak:...Też sobie nie wyobrażam lecieć z Mateo całą drogę na kolanach:no:

Hej.
Dzis mam dzień odwiedzin:-)czas szybko leci ze szok.Najpierw była jedna kolezanka z córcia,pozniej znajomi z synkiem.I zaraz przyjdzie AsienkaM z Zuzia.:tak:Bigosik sie pyrka,trzeba zapasy zrobic,jutro moze gołąbki zrobie i bedzie spokoj na jakiś czas:-)
Miłego popołudnia.

Nati, piękne fotki, syncio chyba do taty podobny co? ;-) a z Ciebie to dżaka że ho-ho :-)

Taycia, dziewczyny już chyba wszystko napisały w temacie.

priv, to przyznaj sie gdzie znalazłaś prawko?:happy:

Kurczę,ja sobie myślę o jakich zdjęciach Wy piszecie :eek:
A nati edytowała posta,którego już przeczytałam i nie widziałam potem tych fotek:baffled:
Ślicznego masz syneczka,a ile ma włosisków:szok::-DKawał chłopaczka,wygląda na 8-9 miesięcy:tak:A Ty to chyba młodziutka jesteś?Przynajmniej na młodziutką wyglądasz:tak:

barmanka79 znalazło się w miejscu które sprawdzałam conajmniej 10 razy. mam takie pudło z dokumentami. i w róznych teczkach wszystko poupychane, dokumenty, rachunki, zdjęcia. i kiedy szukałam zupełnie czego innego, zauwazyłam,ze prawko leżało sobie tam cały czas.

Nati 25 JUŻ!:-D:-D:-DJa to już dawno zapomniałam jak to jest mieć 25 lat:zawstydzona/y::-DPierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat,ba w wieku 25 lat to nawet jeszcze mojego męża nie znałam:eek::-D...To Ci powiem,że młodziutka jednak jesteś:tak:Młodą babcią w razie czego będziesz;-):-D

reklama
Do góry