reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka, myślałam, że nie wstane z łózka. Jakas zmęczona sie czuje juz od rana. Zaraz kawke wypije i sie obudze.

Nati fajne zdjęcia. Ja w kwietniu będe miała 27 ale ty na dużo młodszą ode mnie wyglądasz.
Nie ma to jak sobie pospać. Moja mala w tym wieku co twój synio też ładnie spała, po 6 piła mleko i potem jeszcze do 9 spałyśmy.

Miłego dnia dziewczyny.

AsienkaM1986mi nawet kawa nie pomogła.Jakos mi się dzisiaj nic nie chce:baffled:To tylko 2 lata różnicy między nami jest ;-)Na szczęście maluszek się przestawił z tym spaniem bo tak to pobudki nieraz po 5 już miałam :tak:
asienka_r tez jesteś mlodziutka;-)ja to stara się będę uważała dopiero jak będę miała wnuki hahahha:-D:-D:-D

U nas przeswituje coś słoneczko.Zmykam do maluszka bo marudzi coś;-)

Hellloooooołłłłłł:blink:Jest tutaj ktośśś?????Hmmm??Puk puk???

Maluszek cały dzień dzisiaj tata ,tata:-DJutro na szczepienie z rana.Mam nadzieję,że nam go zaszczepią.Niby już nie kaszle,ale jeszcze ma bardzo malutki katarek.
Jutro my jedziemy w gości do znajomych na obiadek:-)Pozdrawiam i miłego wieczoru dla Was;-)

reklama
Nati, ja jestem, zrypana po pracy, ale pańszczyzna już odrobiona, teraz byle do poniedziałku ;-) dziś była koleżanka w odwiedzinki, dzieciaczki się nasze pobawiły a my sobie troszkę po babsku pogadałyśmy :tak:
Rety siedzie myślę co jutro na obiad zrobić, pogrzało mnie normalnie :/

Do góry