reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

;-)Hej :)
U nas pada śnieg:tak:Ale zimno brrr;-)Adrianek pospał dzisiaj do 8.30:szok::-)jestem w szoku.Wkońcu się wyspałam:-)
Muszę coś wymyślić na obiadek.Hmm.Ale co?!Właśnie zakupilismy bilety do Polski:happy:
Miłego dnia;-)

reklama
Maluszek śpi,mamusia po ćwiczeniach;-)Skalpel z Ewą wykonany;-)
Do lata trzeba nad figurą popracować:-)

Wichurka-jak się czujecie?Maleństwo szaleje w brzuszku?

Tygryskowa-Co słychać?Jak w pracy?

Miłego wieczoru.

Parę zdjęć Naszego Skarbusia:-)
fghjkttttttttttt.jpgfcb.jpg
kkkkkkkkkkkkkk.jpgP1147293nnn.jpggyjg.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc Mamuski!

Mam do Was takie skromne pytanie. Chcialabym kupic bilety do Pl i bedziemy leciec Ryanairem. Sek w tym,ze chcialabym kupic 2 bilety dla doroslych , 1 dla niemowlaka ( Syncio bedzie mial 6 miesiecy) i 1 dla dziecka (od dwoch lat,a Synus bedzie mial 19 miesiecy) . Bardzo zalezy mi na dodatkowym siedzeniu,bo Syn jest tak zywy,ze za nic w swiecie nie utrzymam go tyle h na kolanach + bedzie mi zaczepial Malucha. Jednak przeczytalam regulamin Ryanair'a i tam jest napisane,ze dzieci do lat dwoch musza siedziec na kolanach + nie ma mozliwosci zarezerwowania dodatkowego miejsca do siedzenia,a ja wlasnie chcialabym 3 (bysmy byli w jednym rzedzie). Czy jakas Mama tutaj ma doswiadczenie jak patrza na to i czy patrza??Synek jest duzym chlopcem,wiec na 2-latka moze wyglada nawet
;-)
Wybaczcie,ze tak sie wcinam do Was.
Pozdrowienia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taycia Witaj:):-)Wydaje mi się,że raczej to nie przejdzie.Ale nie zawsze jest pełen samolot,więc może akurat Wam uda się tak usiąść,żeby mały miał swoje siedzenie.Bynajmniej jak my latamy to zawsze są jakieś wolne siedzenia.:tak:

Nati - a dokad latacie? mi sie nigdy nie zdazylo zeby samolot mial wolne miejsca,a nawet jak lecielismy z pierwszym synkiem to usiadl do Nas tak pijany koles,ze az poskarzylismy sie obsludze,bo balam sie o mojego Szkraba ( po kryjomu pil whisky z butelki ) :baffled:

Nati - a dokad latacie? mi sie nigdy nie zdazylo zeby samolot mial wolne miejsca,a nawet jak lecielismy z pierwszym synkiem to usiadl do Nas tak pijany koles,ze az poskarzylismy sie obsludze,bo balam sie o mojego Szkraba ( po kryjomu pil whisky z butelki ) :baffled:

My latamy do Krakowa i zawsze jest parę miejsc wolnych;-)Oj takich ludzi o jakich piszesz naprawdę nie brakuje.Sama się przekonałam :no:Najlepiej może zadzwon do lini Ryanair;-)i dopytaj;-)

No ja najczesciej do Gdanska lub Bydgoszczy. Pewnie zadzwonie,ale chyba sa marne szanse...nie wiem jak ja wytrzymam z nim na kolanach 3 h :-D:-D:szok::eek:

taycia - wydaje mi sie, że jeśli wykupisz dla starszaka normalne miejsce, to nikt sie nie "obrazi", bo zapłacisz więcej kasy, a z tego co pamiętam, to raczej dwoje dzieci na kolanach w jednym rzędzie (tzn. na 3 miejscach) być nie może, bo są tylko 4 maski tlenowe i w razie czego dla jednej osoby by nie było. Czyli jedno z Was musiałoby usiąść z jednym dzieckiem na kolanach w jednym rządku, a drugie w drugim.

reklama
dzień dobry
Jaki mrozik na dworze

Taycia
ja nie wiem, czy to przejdzie, bo jak kupujesz bilet to podajesz datę urodzenia dziecka, no ale zapytać możesz. Na jednego opiekuna może przypadać jedno dziecko do lat dwóch,
Nati uroczy synek a jaki Ty masz fajny kolor włosów

Dobrego dnia

Do góry