reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Znowu szaro ,buro i ponuro, tesknie za zima jaka teraz w pl jest. pomimo pogody milej niedzieli:-)
Cheeky, ja w ciazy leciutko krwawilam od czasu do czasu, lekarze mowili ze wszystko w jest w porzadku i bylo bo urodzilam w terminie zdrowa coreczke, chociaz do tej pory nie wiem skad to krwawienie. a bole jak przy okresie sa normalne, dzidzia rosnie i wszystko ci sie tam rozciaga. ale dla wlasnego spokoju moze jeszcze wybierz sie do polskiego lekarza. zycze zdrowka:-)

Witam
u nas biało :-)

Didi heloł heloł :rofl2:

Cheeky pewnie lepiej dla spokojności pójść do innego lekarza.Tak sobie myślę...czasami powstają mikro urazy po seksie i kobiety właśnie po tym mają lekkie plamienia.No chyba,że macie nakazaną wstrzemięźliwość :sorry2:

Się odwiedzają kobitki widzę,my mieliśmy jechać pod Londyn,ale warunki pogodowe nie bardzo :no:
a przydało by się jeszcze pozwiedzać Anglię przed zjazdem do Irl.:blink:

Młody śpi,ja poprasowałam.M zrobił nadziewane papryczki i siedzą sobie w piekarniku.
Leniwa niedziela.
Mieliśmy jechać do sklepu,ale nie chce na się.Po obiedzie pójdziemy na sanki :-D

Anineczka, ciekawe czy u nas spadnie śnieg.. przydałoby się sanki odkurzyć bo niebawem zardzewieją mi :-D

Asienki jak spotkanie?

Asienka, wstaw jakieś brzuszkową focie :tak::tak:

Niedziela, niedziela i po niedzieli. Dziś dzień kawkowo-koleżeński. Szanowny wyszedł na staff party (bardzo późno w tym roku mają, szef postanowił poczekać z imprezką na te osoby co na zimowe wakacje wyjechali, m.in na m ;-)), a ja się krzątam...

witam wieczorowo.

wyszaleli się na sankach,młody zachwycony pojazdem swoim.
Nie jest jakoś mega zimno to i przyjemnie było,kupiłam sobie ostatnio thermo podkolanówki i jestem w szoku,bo mi nogi nie zmarzły,a tak to zawsze pomimo kozaków mi zimno było.

teraz młodzież w łóżeczkach,a ja idę coś na ząb zarzucić i pod kocyk z szydełkiem ;-)

Barmanko miło ze strony szefa M,że zaczekał na wczasujących ;-)

a Helołl helloł :-D

Anineczko widzę że długo w Anglii nie zabawiliście hihihi i wracacie na stare śmiecie :)

u nas ok..dzieci zadowolone ..jest fajnie czas leci jak szalony ..teraz zazdroszczę pogody w Ie bo tutaj śnieg trzeba odśnieżać zimno ehh chce juś wiosnę :baffled::angry::dry:

pozdrowionka dla wszystkich

a u nas śnieg był i już na szczęście jest po, oby nie wrócił.... brrrr zimno.

Asieńki - Wam to dobrze, blisko macie do siebie, to możecie sie odwiedzać. Nas wywiało tak daleko...

reklama
Dzień dobry:):)
Barmanko, Katrina a no fajnie nam z tymi spotkaniami, na razie odpuściłyśmy widywanie się co tydzień. Dajemy dziewczynkom odpocząć od siebie, zresztą mnie już coraz trudniej jeździć, głowa mnie potem bardzo boli
AsienkoM dziękujemy za pyszną szarlotkę, czapeczkę:rofl2: i w ogóle za spotkanie. Jak zawsze było miło

Dobrego dnia

Do góry