reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Nati u mnie Jeremiasz też do około roku nie pił nic poza mlekiem.Katastrofa była,nawet jak się odwodnił to szedł na kroplówkach bo ani kropelki nie chciał,teraz pije ładnie.Jeśli pije mleko to nie jest tak źle,wszak mleko składa się z wody ;-)
Zresztą ja też bardzo,ale to bardzo mało piję :tak:
Tylko u mnie mały pije zagęszczane mleko bo ma reflux i tutaj jest problem.Nie zawsze pije całkiem zagęszczone no ale zawsze jednak powinien więcej mi pić.Spróbuje tą łyżeczką jeszcze jak się obudzi:)

reklama
witajcie

Barmanko - nie ma takiej opcji, żebym dawała mleko łyżeczką. Zresztą mlekiem by się nie najadł. Jak łyżeczką to tylko kaszka manna (na gęsto), mięsko z warzywami, owoce, itd. Mleko raz dziennie zagęszczone kaszką (w porywach do dwóch razy), przez sen.

U nas od wieczora wieje, a raczej pi..... w ciagu dnia kilka razy padał śnieg z deszczem i zimnica.

Miłego dnia i wieczorku.

Nati, łyżeczką bym nie kombinowała tylko zakupiła jakiś kubek niekapek albo odpowiedni do wieku bidon :tak: może on nie ma ochoty już na wode ze smoczka, dzieci czasem tak mają - swoje fju bziu w głowie ;-) Alicja też teraz mało pije, więc jak ta kwoka latam przy niej i wtykam tą herbatkę ;-)

boszz ale sie obżarłam, pękne zaraz:nerd:

jeszcze pół godziny i dzieciory do wanny a mamuśka syrki wyciągnie se jejeje:-D

Nati moja Zuzia do 7 miesiąca nie chciała nic pic oprócz mleka, ale pojechałysmy na wakacje do Polski i było bardzo gorąco i w tedy zaczęła pic. Ale teraz w chłodniejsze dni tez potrafi mało pić. Co do gryzienia bidonu to normalne, że gryzie. U mnie młoda zawsze musiala wszystkie kubeczki, bidony i niekapki troszke pogrysc, żeby zapoznac się z rzeczą.

Mój internet dzisiaj chodzi jak chce, wszystko przez ta pogode.

AsienkaM to może i mój zacznie pić z bidonku;-)

Kurcze znów pada:/ ileż można :wściekła/y:Nic się mi nie chce dzisiaj,jakis leniuch mnie złapał od rana:sorry:Może po kawie mi przejdzie.
Miłego dnia.:-)

Bry
Poleżałam trochę dłużej w łóżku i już jestem zła na siebie, że nie mam na nic czasu:confused2:

Nati
moja Ania też jak była mała to mało piła, a jak pojechaliśmy do Polski w lipcu na wakacje (miała wtedy jakieś 9 miesięcy), zaczynała raczkować i było strasznie gorąco, to potrafiła półtora litra wody sama wypić, ale właśnie miała zawsze gdzieś kubeczek i jak miała ochotę to piła. Wszyscy się dziwili, ze ja jej samą wodę daję:-p. Teraz jest różnie, w zimie pije mniej, ale jak jest ciepło to więcej

Dobrego dnia

Hejka z rana u nas znoswu chorobowo chlopaki goraczkuja:(masakra jakas w czwartek kacper dzis w nocy nikus lapua od siebie jak niewiem co:(
U mnie nikolas tez wogule nic nie pil az do tegi stopnia ze mu strzykawka podawalam troche wody:)po wakcjach upalnych wszystko sie zmienilo:)oczywiscie soczki jablkowe pili by na umor ale niestety sa przezuceni na wode i troche mniej pija ale pija:)
Ale pogoda masakra kacper rano poszedl do okna prosic o cieplo na dworku,ale nudzi sie tym moim dzieciakom w domciu ale i samo bym gdzies wybylo bo doooopa rosnie:)
No i tak ogolnie zycze milego weekendu:)

kurcze czwraty dzien dzieszczu, wdepresje mozna popasc:-(
moja ania pije 100-120ml dziennie, ale od niedawna ,do pol roku tez nic nie chciala pic tylko jak miala 3 miesiace to bylysmy w pl i bylo goraco to wtedy pila troche wody . a niekapek tez uzywa do gryzienia:-)
Biola zdrowka dla chlopakow.
milego weekendu

reklama
Do góry