reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Można mieć parkę taką jak ja,para chłopców.:-DW Twoim przypadku,para dziewczynek:-D,ale nadal chłopaka u Ciebie obstawiam:tak:I pamiętaj,że mam masę ubranek po moim Mateo:-D:-D
A Lubiczanka gdzie?:dry:Najpierw mnie sztorcowała za nieobecności a teraz sama spierdzieliła:confused2:

reklama
Hejka kobietki :)

Tichonku tez czytalam o Marcie tak bardzo wspolczuje mezowi synkowi i rodzicom :-(a wszystkim ty,m co ja nagabywali niech sie teraz udlawi a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
asienko_r ja na twoim miejscu nie bralaabym malej bo moga cie nie wpuscic,ja jak mialam polowkowe tez pojechalismy z kacperkiem i dooopa nie chcieli mi go wpuscic wiec na usg musialam isc sama a kacper z r zostal na dole w poczekalni :-( a u mnie nie bylo informacji o grypie tzn byla jak tichonkowa chodzila ale jak ja juz bylam to nie.ale moze najlepiej zadz tam do nich i sie dowiedz bo naprawde niewiem czy oni tak zawsze maja czy tylko w jakis grypowych okresach zamykaja odzdzialy przed dziecmi:-(

Witajcie.U mnie dzisiaj dzień spacerkowo nam minął:)Dużo pospacerowalismy.Jutro pewno też jak tylko pogoda pozwoli.A teraz zmykam i za skalpela się zabieram z Ewą;-)
Wichurka:)Powodzenia na USG i czekamy na wieści:tak:
Miłego wieczorka dla Was

P.S.Nie piszę dużo bo net strasznie mi się tnie!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten Vodafon!!!!!!!!:no:

Asienka hihi ja gaz miałam przy Marcelu, początkowo się wkurzałam bo miałam wrażenie że nie działa, po czym po paru sztachach stwierdziłam że mam lepszy odlot niż po polskiej wódce, położna się śmiała ze mnie :-D oj to już jutro wielki dzień? ale zleciało :szok: stawiam na chłopczyka ;-)
A no i Marcel z 15 maja, jak się pospieszysz to też możemy razem imprezować ;-)

Co ja to jeszcze chciałam... dziś pierwszy raz w pracy od wakacji, rety jak mi się nudziło, dłużyło i w ogóle :baffled: spać mi się chciało okropnie! Marcel ma temperature nie wiadomo skąd, leki na zbicie pomagają na jakiś czas potem temp wraca, m do gp nie mógł się dziś dodzwonić :dry: Alicji zęby wychodzą że nie nadążam liczyć:szok: na szczęście wszystko z nią dobrze, jedynie co to mało je obiadków i innych łakoci, tylko mleko by piła cały czas...

czesc mamcie,
my tez po WOSP, Asi nie podobala sie tylko glosna muzyka i okrzyki harcerzy- mama za glosno, mowila, ale motylek na buzi byl.
barmanko - a jednak temp, moze Marcel potrzebuje czasu zeby sie zaklimatyzowac, zdrowka, a Alicja urosla i tak slicznie juz stoi, pannica Ci rosnie jak nic, dziekuje jeszcze raz slicznie:-D
Tichonek - ja sie dzis poryczalam jak zobaczylam ze umarla, a taka usmiechnieta byla na zdjeciu jak jeszcze byli w Irlandii, niech Bog nad nia czuwa:-(

Dzień dobry

Biolu
dzięki, że mnie ostrzegłaś. Problem się rozwiązał dzięki kochanej AsienceM i jej rodzince:):) Pojedziemy razem do Dublina, oni w czasie USG zajmą się Anią, przedtem małe załupki i szybko do domku

Nati Wichurka USG już miała, teraz jadę ja:):)
Barmanko ja przy Ani miałam gaz i sobie bardzo chwalę:-p:rofl2:, Ania szybciej schodziła, jak wdychałam na skurczu, także tym razem też mam nadzieję, że wystarczy:):)

Potem zdam relację oczywiście

Dobrego dzionka

reklama
Do góry