reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tichonku no o żadnej grypie i innym takim nie pisali, tylko, że od 1 listopada 2011 dzieci nie mogą wchodzić, tylko jedna osoba dorosła może ze mną być, ale ponoć wchodzą z dziećmi. Jakby jakaś epidemia czy coś no to M musiałby to wolne wziąć, a tak to może nie będą jęczeć
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hejka
Ja na chwilke. Jakos brak weny na pisanie.
W sobote odbyły sie urodzinki Zuzi. Była bardzo zadowolona i wyszalała się z dziećmi. Mimo, że od paru dni powtarzała, że dzieci przyjdą i będą Zuzi śpiewać sto lat to jak doszło do tego momentu to sie speszyła, zawstydziła i rozpłakała. Ale zaraz jej przeszło.
Od paru dni młoda nie pije już aptamilu. Rano podałam jej podgrzane normalne mleko i bez problemu wypiła. Na wieczór nie daje jej mleka tylko jakies kanapki i inne takie rzeczy co na kolacje się nadaja.
Co do nocek to u nas Zuzia rozpoczęła ostatnio wędrówki ludów. Zasypia w swoim pokoju, potem w nocy się budzi i przychodzi do nas, ja ja odnosze do jej pokoju a po paru godzinach jest z powrotem. Póki nie umiała dobrze wyjść z łóżka to jak sie obudziła to mnie wołała, a teraz to przyjdzie, że nawet czasem nie wiem kiedy.
Wichurka pierwszy mocny kopniak bezcenne.
Asienka_r udanego jutrzejszego USG i oby dzidzia jednak chciała się pokazać z odpowiedniej strony. Będe czekać na wieści.
Tichonek szkoda dziewczyny
Ja na chwilke. Jakos brak weny na pisanie.
W sobote odbyły sie urodzinki Zuzi. Była bardzo zadowolona i wyszalała się z dziećmi. Mimo, że od paru dni powtarzała, że dzieci przyjdą i będą Zuzi śpiewać sto lat to jak doszło do tego momentu to sie speszyła, zawstydziła i rozpłakała. Ale zaraz jej przeszło.
Od paru dni młoda nie pije już aptamilu. Rano podałam jej podgrzane normalne mleko i bez problemu wypiła. Na wieczór nie daje jej mleka tylko jakies kanapki i inne takie rzeczy co na kolacje się nadaja.
Co do nocek to u nas Zuzia rozpoczęła ostatnio wędrówki ludów. Zasypia w swoim pokoju, potem w nocy się budzi i przychodzi do nas, ja ja odnosze do jej pokoju a po paru godzinach jest z powrotem. Póki nie umiała dobrze wyjść z łóżka to jak sie obudziła to mnie wołała, a teraz to przyjdzie, że nawet czasem nie wiem kiedy.
Wichurka pierwszy mocny kopniak bezcenne.
Asienka_r udanego jutrzejszego USG i oby dzidzia jednak chciała się pokazać z odpowiedniej strony. Będe czekać na wieści.
Tichonek szkoda dziewczyny
Witam. mam jakieś 10 minut luzu miedzy praniem (tak, też tydzień zaczęłam od prania), gotowaniem i odkurzaniem. zaczynam się zastanawiac czy nie ogolic psa na łyso bo juz brak mi sił na tą sierść.
tichonek sledziłam bloga marty i dowiedziałam się jakos 10 minut temu. tak mi jakoś cięzko w srodku. nie wyobrażam sobie co czują najbliżsi...
damada no to fajnie,ze byliscie na WOSP, szkoda,że sie nie znamy z twarzy, bo może i nie raz sie tam mijałysmy. Moi chłopcy robili sporo zamieszania wokól nas wiec chyba wszyscy czuli naszą obecność:-) starszy był wampirem, a młodszy tez tygryskiem. dzielnie siedział i dał sie pomalowac. a i starszy syn odkrył,ze w toalecie sikało sie do takiego prostokatu na ścianie i marzy mu sie taki w domu .
tichonek sledziłam bloga marty i dowiedziałam się jakos 10 minut temu. tak mi jakoś cięzko w srodku. nie wyobrażam sobie co czują najbliżsi...
damada no to fajnie,ze byliscie na WOSP, szkoda,że sie nie znamy z twarzy, bo może i nie raz sie tam mijałysmy. Moi chłopcy robili sporo zamieszania wokól nas wiec chyba wszyscy czuli naszą obecność:-) starszy był wampirem, a młodszy tez tygryskiem. dzielnie siedział i dał sie pomalowac. a i starszy syn odkrył,ze w toalecie sikało sie do takiego prostokatu na ścianie i marzy mu sie taki w domu .
hej
wichurko na kiedy masz termin porodu?bedziesz rodzic ze znieczuleniem?
Pierwsze kopniaczki to cudowne uczucie,ehhh az zatesknilam za tym stanem:-)
tichonek bardzo mi przykro:-(,ja nie znalam tej dziewczyny
[*]
asienka r a Ty na kiedy masz termin?macie juz imie wybrane?
Pozdrawiam was dziewczyny:-)
wichurko na kiedy masz termin porodu?bedziesz rodzic ze znieczuleniem?
Pierwsze kopniaczki to cudowne uczucie,ehhh az zatesknilam za tym stanem:-)
tichonek bardzo mi przykro:-(,ja nie znalam tej dziewczyny
[*]
asienka r a Ty na kiedy masz termin?macie juz imie wybrane?
Pozdrawiam was dziewczyny:-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Damada na 23 maja, imię jeszcze niewybrane, pomyślimy jeszcze
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Damada na 23 maja, imię jeszcze niewybrane, pomyślimy jeszcze
Matt z 22 maja:-)Będziemy miały party urodzinowe w podobnym terminie
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tichonku a no będziemy razem imprezować, zobaczymy, jak to z tymi terminami- może być bliżej lub dalej
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Damada jeśli mówiąc o znieczulenie masz na myśli epidural to chyba nie, jeśli już to tylko o gaz poproszę, tak jak za pierwszym razem. Wiesz, chciałoby się parkę, ale co tam nam się udało to się okaże