reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry
Moi jeszcze śpią, ale rosołku mi się zachciało:cool2::-p, więc pomyślałam, że zajrzę
Nati ja już nic nie obstawiam, przy Ani też myślałam, że syn a tu córka:):). Będzie, jak ma być:):)
Barmanko współczuję, ja też nie cierpię rozpakowywania, pakowanie zawsze czeka aż M będzie miał kiedy, bo ja nie lubię i nie umiem:baffled:, zawsze mi za mało miejsca

Wczoraj dzień był miły, ale i męczący, bo najpierw w pracy, potem Anię przebrałam i do AsienkiM poszłyśmy na urodzinki Zuzi, było super:): Dziękuję kochana za ugoszczenie. Moje dziecko grzeczna była tak, że aż w szoku byłam:):). W domu już z nadmiaru wrażeń nie wiedziała, co ma robić, ale ładnie spała, siku przed spaniem nie zrobiła, więc na śpiąco ją zaniosłam przed 23 do łazienki, zrobiła siku i już ładnie śpi i ma sucho.

reklama
damada przepraszam, wczoraj juz uciekłam. dzisiaj byłam pierwszy raz na WOSP. tak było to w pubie na parnell street. imprezka fajna, malownie twarzy, fryzjer dla dzieci, logopeda, psycholog dzieciecy,tance,piosenki. duzo atrakcji. przyszło sporo ludzi.za rok jade na pewno :)
tichonek możliwe,że gdzieś sie o siebie ocierałysmy w tym tłumie :) jak twoie wrazenia,zadowolona?
SZkoda,ze pogoda dzisiaj paskudna, spadło kilka płatków śniegu, chłopcy skakali,cieszyli sie,ze bedzie bałwan. jednak deszcz zmył ich nadzieje. Energii mam dzisiaj w nadmiarze, az miejsca sobie znalezc nie moge. za to młodszy urwis padnięty po wyprawie do centrum.

priv i moze my sie gdzies otarlysmy o siebie bo ja bylam tez:-)
Bardzo mi sie podobalo,skorzystalam z wszystkich atrakcji co powyzej wypialas procz fryzjera.
Bardzo mi sie podobalo,pani co malowala ,mowila ,ze nie spodziewali sie ,ze przyjdzie tyle o osob.Mojemu synkowi najbardziej sie podobalo na scenie,troszke byl w szoku,bo taki halas a on chyba w sumie to byl pierwszy raz na takiej halasliwej imprezie,najwazniejsze ,ze zadowolony , twarz tygryska tez mu sie podoba

reklama
Dzien dobry poweekendowo :)
Widze, ze wypady na WOSP sie bardzo udaly :) U mnie spokojny weekend :) no i udalo nam sie kupic samochod ;)

Nati brzuszek to tak pobolewa od czasu do czasu :) Ale za to Ignacy coraz bardziej sie rozpycha! Dzisiaj rano moj maz poczul juz tak naprawde mocno kopniaka - to byl najmocniejszy jaki do tej pory Ignas mi zafundowal - ale nie bolal ;)
Za to maz od razu polozyl sie nizej i zaczal calowac brzuszek, mowil, ze kocha synka i ze kocha mamusie :) Fajny poranek mialam :) Taki mily :)

Do góry