reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Helloł
Nam się Nowy Rok bardzo imprezowo zaczął i w miłym towarzystwie:)) Lubiczanko super było sie spotkać i jesteś lasencja już Ci mówiłam że nie powinnaś się tak stresować! Tort nie tylko był piękny ale i pyszny:)
Anieczka ma dobre oko hihihih
Zdróka dla chorowitków.
Widzę AsieńkaR smaka pierogami robi mniamammm
U nas z nocnikiem było też nie łatwo i w efekcie babcia wzięła Oliviera w obroty i zaczął się załatwiać hehe
Ok zmykam spać jutro do pracy
Miłego wieczorku

reklama
Witam
Kamcia-a Ty nie szalej-wpychaj coś w siebie,bo naprawdę znikniesz...juz jak przecinek wyglądasz:szok:;-):-)To nam niezmiernie miło,że zechcieliście nas odwiedzić-oby częściej:tak:
Miłego dnia Wam

Dzień dobry;-).Dzisiaj sprzatanie domku po Swietach.Adrianek ma lekki katarek i kaszel.I jego przeziebienie dopadło.Czy podawac mu coś z lekarstw?U mnie tez nadal przeziebienie:-(ale na szczescie mija powoli:-)
damadau mojej kolezakni coreczka ma 12 miesiecy i nie ma jeszcze zabków:tak:Ja robiłam wczoraj pyyyyyyyszne placuszki ziemniaczane z sosikiem:-)teściowa mi przywiozła grzybki prosto z lasu ,ususzone same prawdziweczki:happy2:pychotka
Wichurka dziękuje za link do tesco club karty:-)eż się zarejestruję zaraz;-)
asienka_r jak tam wyjazd?I jak tam pierwsza nocka bez Ani???
priv dziękuje za odp odnośnie chrapania.To jest najdziwniejsze,że on nie zawsze chrapie.Czasem tylko 2 lub 3 razy w tygodniu.A w nocy to wogóle.U mnie tez postanowienia noworoczne są:)Wkońcu sie trzeba wziąśc za siebie;-)I ćwiczenia:-)Mam nadzieję,ze nie tylko na postanowieniach sie zakończy;-)
Miłego dnia ddla Was:);-)

Hej dziewczyny

nati tez przechodze ten sam problem ,maly juz jest 3 dzien przeziebiony,lekki katarek i kaszelek,ale daje tylko do nosa spry,mam nadzieje,ze nie bedzie gorzej a wyglada na to ,ze jest coraz lepiej.
To z zabkami widze ,ze nie jestem sama:-)

Ja nie mam zadnych postanowien noworocznych,szkoda ,ze sie nie zawzielam i nie biore za nauke jazdy,testy juz robilam 2 lata temu a z ta jazda zwlekam.Czy ktoras z was zdawala tu prawojazdy?

Pozdrowionka:-)

Witam

my jemy rodzinne śniadanko :tak:

damada ja zdawałam w Portlaoise.Jak będziesz chciała dam Ci namiary na świetnego instruktora ;-)

zdrówka dla chorujących.Moi nie tak dawno wyszli z przeziębień i choróbsk ;-)

damada mam nadzieje,ze i mojemu tez przejdzie:tak:Teraz cos mniej kasła.Ale rano to nawet dużo.A katarek to taki teraz bardzo lekki.Kurcze tak to jest jak mamusia chora.Zaraził sie odemnie.

Teraz to taki okres przeziębień:/niestety.
Mój maluszek dzisiaj kończy 6 miesiąc o 19.50:-):-):-)O kurcze jak ten czas leci.Szok!!!U mnie dzisiaj na obiad karkówka,a miały byc pierogi.Ale będą jutro:tak:Weekend zapowiada się w domku.Tymbardziej,że mąż pracuje całyyyyy weekend:-(
U mnie juz połowa porządków porobiona.;-)

anineczka to super,ze mozesz dac namiary na instruktora.Powiedz mi tylko czy przy zdawaniu jazdy egzaminator zadaje pytania z testow?Ja sie tego najbardziej obawiam.

nati to sto latek dla Twojej dzidzi:-)czas szybko leci,ja bardzo lubilam okres niemowlecy,jak to dzieciaczki jeszcze nie chodza i sa takie radosne.

damada tak zadaje :sorry2:
Ale tylko 3 lub 4.
Zanim wsiądziesz do auta to idziesz do ośrodka egzaminacyjnego,siadasz sobie przed egzaminatorem i on albo pyta o znaki albo o zasady ruchu drogowego.Jednak jeśli nie odpowiesz na nie to nie dyskwalifikuję cię,tylko masz jeden punkt dodany.Bo by zdać możesz max załapać 8 punktów,jeśli nie zdasz teorii to już jest 1pkt.
Na ostatniej stronie książki Rules of road masz tam tabelkę egzaminacyjną :tak:
Aha,na część teoretyczną możesz wziąć tłumacza,na jazdę już nie.

Nati Gratki dla Adrianka.

reklama
Do góry