reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Chyba zanim polece do Lodzi, to zrobie porzadny 'wywiad' wozkow w Dublinie :) Pojade z mezem do centrum, poogladamy, posprawdzamy ceny, a potem w Polsce porownam...

Nati
jeszcze nad zadnym sie nie zastanawiam ;)

Ostatnia edycja:
Wichurka oj wózków jest spory wybór. Ja kupowałam 2 in 1 a osobno dostaliśmy w prezencie fotelik i baze na isofix dokupiliśmy. W niektórych fotelik wpina się od razu na stelaż z kółkami, a niektóre na spacerówke. Czasami wózki od razu maja mocowania na fotelik, do niektórych trzeba dokupowywać. Najważniejsze jest chyba to żeby nie był zbyt ciężki, zwrotny i Tobie sie podobał. Ja musialam każdy wózek dotknąć, chwile poprowadzic, zakręcić, złożyć i potem mogłam dokonać wyboru.
Lubiczanka jak zwykle kusisz, jak nie jedzeniem to teraz tortem, niegrzeczna
Asienka, Nati na szczęście nie ma tragedii ale czasami jak mam gorszy dzień to to jej jęki i stęki do potrafią irytować

Wichurkaw Polsce ogolnie tansze wozki sa.Wiem bo przerabiałam ten temat dogłebnie;-)całą ciążę szukałam czegos.;-)Quinny buzz jest bardzo lekki,dobrze sie go prowadzi itp:tak:z tego co słyszałam to x-landery sa też bardzo dobre .Tak jak mówisz musisz przeprowadzić wywiady po sklepach:)

wichurka,temat wozkow to jeden z moich ulubionych:-)
Opisze Ci jakie ja mialam doswiadczenia z wozkami:-)
Wiec pierwszy wozek to byl TAKO JUMPER3in1(polska firma)kupilam tu w dublinie za 350 e.Niby wszytko ok z wozkiem,ale z czasem uzytkowania zaczelo mi pare rzeczy przeszkadzac,zaczelam tez obserwowac inne wozki i tu zaczela sie obsesja na punkcie wozkow:-)Gondole uzywalam 7miesiecy,spacerowka bardzo nie praktyczna,kosz na zakupy niby duzy ale bardzo ciezko bylo sie do niego dostac,musialam pojedynczo wkladac wszytkie zakupy,reklamowki bym nie wsadziila.Raczka ,ktora dziecko trzyma tez nie praktyczna przy wyjmowaniu lub wkladaniu dziecka.
Prowadzenie wozka tez nie bylo mega konfortowe,jedna reka nie bylo mozliwosci prowadzic.jest tez to dosc duzy wozek.Sprzedalam go za 120 e na dondilu,byl w perfekcyjnym stanie wiec szybko znalazl sie kupiec:-)
Nastepnie kupilam mamas and papas luna mix,na advertsie,uzywany ,za 60e,bardzo mi sie spodobal wizualnie,lecz w praktyce sie nie sprawdzil.Glowna wada tego wozku jest za plytkie osadzenie siedzenia,wiec mojemu synkowi nie bylo tam wygadnie i bylo to bardzo widac,dluze spacery odpadaly z tym wozkiem.
Wiec sprzedalam go za 50e i kupilam QUINNY BUZ za120e,uzywany,i jestem bardzo z niego zadowolona:-)super sie prowadzi,jedna reka,jest bardzo wygodny dla dziecka co jest najwazniejsze.Zaluje ,ze go wczesniej nie kupilam,ale mam nadzieje ,bede z niego korzystala do moze 4lat.
Z perspektywy czasu uwazam ,ze lepiej kupic uzywany wozek dobrej firmy,bo jak wiemy wozki dobrej firmy sa bardzo drogie.
Aha i jeszcze w pl jak bylam to kupilam coneco flasch spacerowke,bo zalezalao mi na malym wozku,ale ten to calkowicie byl porazka.

Damada a widzisz ja mam lunę i kocham ten wózek, fakt, nie jest to typowa parasolka, więc jedną ręką się nie składa, ale tyle, co z nami przeszedł:):) i w Polsce z nami był. Z tym, że moja Ania to drobna jest i dla niej było w niej dużo miejsca, ma szerokie siedzisko. Kosz jest nieduży, ale mi wystarczał, teraz zobaczę, jak wygląda gondola do niego i drugi maluszek będzie z niego jeszcze korzystał.

asienka r,to super ,ze u Ciebie sprawdzil sie ten wozek,u nas to porazka z tym wozkiem,fakt fajnie tez sie go prowadzi lekko,ale wlasnie problem z tym siedzeniem byl.Dla mnie quinny buzz to najlepszy wozek,zawsze bylam przeciwan 3kolowym wozka,ale juz zmienilam zdanie na ten teamt,wazne aby przednie kolo bylo podwojne,ale quinny buzz mozna tez zamontowac 4kolka

Witam

Lubiczanko dla synowej mojej uśmiechu na twarzy,dużo szczęścia i zdróweczka.Ukochaj gwiazdeczkę od teściowej i Antka :-D

custom-birthday-cakes-3.jpg

reklama
Ile Mamusiek tyle opinii ;) Na pewno zwroce uwage na wszystko co mowicie :)

Wlasnie jestem po lunchu, najedzona, ale tak mi sie nie chce dzisiaj pracowac..... Dluga przerwe mialam i chetnie bym zostala w domu ;) Na szczescie ten tydzien krotki jest ;) Nastepny bedzie pelny, a po nim znowu krotki ;)

Do góry