reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczyny.

U nas Sylwester udany. Zuzia szalała z dziećmi i zasnęła dopiero o 11:30, ale obudziła się o 2:30 i wołała, że chce do domu więc P się zebrał i poszedł z nia do domu. Ja posiedziałam sobie do 4. Młoda wstała o 7:30 i tyle było naszego spania. Wczoraj za to cały dzień była jakaś nie w sosie ale sie nie dziwie bo spała o 5 godzin mniej niz zawsze. O 19 była już wykompana i zasnęła w trakcie picia mleka. Ale pospala tylko do 5:30 :baffled:
:dry:. No nic Kawke spijam a Zuzia ogląda swojego kochanego Bubusia.

Lubiczanka Wszystkiego najlepszego dla Dadzi, spełnienia marzeń i wiele radości.
tort-urodzinowy.jpg

Szczerze mówiąć to troche zmęczona jestem tym ostatnim tygodniem.

Lubiczanka a zobaczymy jak jej dzionek minie. Ostatnio to wogóle jakaś foksiasta się zrobia. Najlepiej wszystko "siama" a jak odrobine pomożesz to od razu płacz, krzyk i obraza na świat. Taka troszke ostatnio zbuntowana. A najgorzej jest jak już P jest w domu bo mama nie może jej nawet dotknąć, dosłownie wszystko tylko tata.

Witajcie:)Ja wkońcu wyspana:tak:Nadrobiłam zaleglości.Nocka nam minęła spokojnie.Maluszek zasnął o ok 19 i obudził się o 6.30:-)Dzisiejsze plany na dzisiaj to były zakupy,ale mąż musiał do pracy jechać:dry:
A u nas dzisiaj z rana kolejne słówko u Adrianka : TATA:-):-):-):happy2::happy2::happy2: Tatus strasznie dumny;-)
Święta świeta i po Świętach.Ale to szybko zleciało.
AsienkaM1986Tak samo ja jestem przemęczona tym tygodniem.Same Święta :)same przygotowania.Teraz troszeczkę luzu będzie:happy2:Oj to mała się zaczyna buntować.Typowy bunt dwulatka;-)Szybko minie;-)
asienka_r śpiochy z nas hehe;-)Ja dzisiaj na szczęście odespałam .Czuję się o wiele lepiej,bo wczoraj miałam tragiczny dzień przez niewyspanie.Czułam sie jak flaki w oleju buuu:no:Cały dzień mąż się małym opiekował.:tak:

lubiczanka Jaki torcik robisz?Imprezka się szykuje urodzinowa?;-)
Dla Twojego maluszka:)z okazji urodzin;-)
7974582-tort-urodzinowy-ze-spalania--wiece[1].jpg
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy Nati:)

Miłego dnia dla Was wszystkich:happy2:

Hej Mamusie! :)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Spelnienia marzen, samych sukcesow i zdrowia :)

Nadrobilam Was, ale zanim doszlam do ostatniego posta, to juz zapomnialam co bylo w pierwszym ;/ No i po drodze widze, ze byly choroby, wysypki, uczulenia, ale tez chyba wiekszosc juz przeszla ;)

Sylwestrowa noc spedzilam sama z mezem, byla kolacja, 'szampan', zimne ognie,balony ;) Odpowiednio tez sie 'wystroilismy' ;) Ale generalnie po kolacji spedzilismy czas ogladaj filmy ;)

Na wyprzedazach tez troche spedzilam czasu, obkupilam Ignasia i na razie chyba przystopuje, zupelnie nie wiem ile czego kupowac ;) ale to podobno w praniu wjdzie, ktore ubranka najwygodniej mi sie zaklada i najczesciej ;)
Zrobilam juz mega liste 'wyprawka' i powoli bede planowac co i gdzie kupie.

Dziewczyny, czy pomozecie mi co do wozka? Jakie polecacie, na co zwrocic uwage, jakie wozki macie/mialyscie? :)

Lubiczanko, wszystkiego nalepszego dla latorosli :) Az mi slinka ociekla, jak przeczytalam, ze robisz tort ;) mniam ;)

Wichurko ja miałam wózek dwa w jednym, z Polski, jak tylko młoda przeszła na spacerówkę to kupiliśmy nowy Lunę z mamams i papas i teraz najprawdopodobniej dokupimy do niego gondolę, ważne, żeby spacerówka była lekka i zwrotna

Dzieki AsienkoR :)
A w ogoel to oplaca sie kupic wozek w Polsce, czy lepiej tutaj, czy w ogole moze lepiej szukac na amazonie, czy ebayu?
Tez myslimy o wozku wielofukncyjnym, ale chyba czesc 'spacerowa', jesli kupie w Polsce, to zostawie u rodzicow w domu, tutaj tylko z gondoli bede korzystac... no i z fotelika do samochodu.

Patrz, ja nwet nie wiedzialam, ze mozna dokupic gondole do spacerowki ;) oj, jeszcze sporo mnie czeka ;)

reklama
Wichurko no nie do każdego się da, część jest z opcją from birth i mają taką specjalną wkładkę dla maluszka, ale mnie się one trochę płytkie wydają.Cenowo pewnie podobnie wychodzi sprowadzenie z Polski i kupienie tutaj, tylko polskie wózki mają ten minus, że są bardzo cięzkie

Do góry