reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

DZiś jeszcze życzę Wam
images
a na jutro
images

I co...do zobaczyska w przyszłym roku moje Drogie

reklama
Tichonek mamy dzieci w podobnym wieku ,moj synek ma 1.5roku:-)

anineczka to wracaj tu do Portlaosie:-)

Nie wiem czy dotrwam do 00.00 ale szapan sie chlodzi w lodowce;-)

Dzień doberek:-)Jak tam po Sylwestrze?Ja ledwo dotrwałam do 12,ale i tak zaliczyłam sobie jedną drzemkę hehe:-Dtaka byłam zmęczona.Maluszek juz od 6 rano rządzi ,ale na szczęście mąż się nim zajmuje więc ja mam troszkę czasu dla siebie.Dzisiaj planujemy spacer jak tylko będzie ładna pogoda.Obiadek juz prawie gotowy Dzisiaj rybka ;-)Jutro na jakieś zakupy się wybieramy.Może są jakieś większe wyprzedaże.;-)Miłego dnia dla Was wszystkich.

Dzien dobry,ja mialam nie dotrwac do 00.00,a dalam rade do2.30.U mnie rozkrecilo sie o23.00zaczelismy gadac na skypie ze znajomymi,troche za duzo wypilam i dzis okropnie sie czuje:baffled:

Milego dnia:-)

Witam was serdecznie w tym NOWYM ROKU i życze Wam aby ten rok był lepszy od wszystkich poprzednich. Dziękuje wam bardzo za życzenia powrotu do zdrowia dlaa chłopców i powiem wam, ze zadziałało :) co prawda katar i kaszel jeszcze jest, ale ta okropna goraczka minęła. Ogólnie już chłopcy mają więcej sił, za to teraz mnie dopadło. Gardło mnie boli a głowa chce odpaść:(. Sylwestrowa noc minęła bardzo miło, dzieci dały posiedziec. Byliśmy w domku, przyszli znajomi, pośmialiśmy się przy tych wszystkich koncertach w telewizji, okazało się,że mamy braki kulturowo-muzyczne:) tak się zagadaliśmy, ze prawie przegapiliśmy północ :szok:. Dzisiaj dzieci chcą iść na spacer, ale sama nie wiem czy to dobry pomysł przy tych naszych choróbskach. Jak narazie lezymy :) a co! w koncu jaki pierwszy dzien taki cały rok :)

reklama
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:)
Ja cały dzien dzisiaj prawie dzisiaj spie:);-)Nadrabiam zaległości.Dziadkowie biora Adrianka na spacer więc też sobie poleniu****emy troszeczkę:tak:
priv ahhh te choroby!!!Mojego męża też cos bierze.Zeby tylko mały sie nie zaraził.A ja tez lekki katarek juz mam i cos mi zimno:confused2:Dobrze,że gorączka minęła.Wracajcie szybko do zdrowia;-)
asienka_r dobrze,że nie tylko ja spałam w Sylwestra hahah.:-)

Zmykam obiadek jeść:)

Do góry