reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Nati ale powera dostalas :-)
Lubiczanko cierpisz na bezssennoscmatko ja wczoraj juz o 20.30 w wyrku bylam a to tylko dlatego ze kiepsko sie czulam
A co do jedzenie to ja mam problem z Natalia i to duzy teraz to rozumiem bo ja czysci i nie chce jesc ale wczesniej ja normalnie musze ja karmic jak mala dzidziulke i zaszantazowac bo inaczej nie zje i tyle

U nas nieciekawie w sumie znowu Natalie we wtorek znowu czyscilo normalnie nie wiem o co kaman caly dzien dobrze na wieczor ja wzielo az biedna sie trzesla cala wczoraj caly dzien dobrze\znowu ale dzis J byl z nia u lekarza bo raz przechodzi raz wraca niewiadomo co to jest i co lekarz na to ze to wirus i uwaga przepisal agumentin ona zdrowa jest tylko te biegunki ktore zdarzaja sie co jakis czas jutro jeszcze mamy zawiesc probke moczu na badania i zobaczymy
Siedzimy w domu bo z Nacia strach wychodzi co by mi jej nie przycisnelo a mi Lena zaczla kaszlec J chory ze mna tez nieciekawie a tu trzeba na swieta porobic jedzonko a ja nie mam sily normalnie slabo mi jest goraczke mam i ooo ehhhh szkoda
gadac

Ide sie polozyc poki Lenus spi

Milego dnia

reklama
Aaniu-Słońce-duzo siły...mam nadzieję,że sie wreszcie ustabilizuje u Was,bo kurczę nie dośc,że każdego cos dopadło,to jeszcze kazdego cos z innej parafii..oj zdrówka!!!

hej dziewczyny to znow ja i znow z pytaniem czy ktoras z was moze mi powiedziec czy w 2 ciazy jest tyle samo usg co w 1 ja w 1 mialam chyba 4 a kilka dni temu dostalam ze szpitala rozne inf.i tam bylo napisane ze jest 1 usg w 12-14 tygodnia czy to troche nie za malo ? pozdrawiam asia

witam się

Ja juz przy garach spedzam czas, więc nie zaglądam

asia - ja miałam USG w 20 tyg., 32 tyg., 38 tyg. i 40 tyg.

Zdrówka wszystkim życzę!!!!

Gliwa-mam nadzieję,że już Cię stresik opuszcza;)))
Witam tak poza tym:)
U mnie dziś znowu kiepska nocka:( co prawda wstałam przed 6tą,ale poszłam spać po 2giej i się kręciłam jak pchła na grzebieniu:(
Echhh...dziś trzeba podopinać sprawy zakupowe na ostatni guzik...Miłego dnia Wam

Hejo;-)
barmanka79 o to w ten sam dzionek mamy chrzciny naszayc bobasków:-)impreza przed sylwestrem heh
lubiczanka ja mam 25 latek i mamy staz z Ł juz 9 lat:-)powiem Ci,ze tez inaczej patrze na nasz zwiazek niz pare lat wstecz ale i tak sie czasem pokłócimy i to o błachostki:wściekła/y:dwa byki jestesmy i ciezko czasem ustapic:zawstydzona/y:ale obiecałam sobie,ze teraz postaram sie nie kłócic:)zobaczymy jak mi pójdzie mój plan heheh:tak:nie stresuj sie lotem:)pomysl,ze niedługo bedziesz w Pl :tak:
Aniaa83 dostałam powera i posprzątałam troszeczkę hehehe:-)Tak z tymi dzieciakami jest.Choroby itp.Ale trzeba byc dobrej mysli.Wszystko będzie dobrze i uszka do góry:tak:

asiuasiu1 ja miałam w całej ciąży bardzo czasto usg robione.Miałam chyba z 7 razy bo chodziłam równiez do Polskiego lekarza.Miałam problemy (pierwsza ciążę poroniłam)i musiałam byc pod nadzorem:)

Ja biegne z Kacprem odprowadzic go do szkoły(opiekuję się nim)a potem układanie w dużej szafie.Pranie wstawione.Jutro zabieram sie za placki a w niedziele reszta.Jutro rano ide do fryzjera na kolor:-)Wczoraj prawie cały dzień na zakupach.Miłego dzionka i do usłyszonka.buzki:*

reklama
Do góry