reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja dzisiaj tylko na chwile... za godzine koncze prace i rzucam sie w wir przygotowan swiatecznych.
SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA :)
MILEGO CZASU SPEDZONEGO Z RODZINA :)

Christmas-Tree-Fireplace.jpg

reklama
Hej.
Lubiczanko juz jest oki.:tak:Zobaczymy jak to jutro bedzie na lotnisku,bo tez mnie bierze stres zawsze.

Chciałabym Wam życzyc Zdrowych i Pogodnych Świąt Oraz Szczęśliwego i Radosnego Sylwestra.:-):tak:Napewno bede zaglądac do Was,jak bede miala dostęp do Internetu.Trzymajcie sie cieplutko.

Byłam na kontroli u GP, wsio ok, serduszko pięknie bije, dzidziuś znowu nisko, tak jak Ania, dlatego ciągle siku biegam:):) Ania w takim szoku była, że słyszała serduszko, przeżywała to pik pik:):) Potem w tesco byłyśmy i musiałyśmy coś dzidziusiowi kupić:):) pierwsze bodziaki i piżamka wpadły:):), jakbym wiedział, co będzie to już bym szalała, bo się wyprzedaże zaczęły:):), a tak uniwersalnie kupuję:-p

AsieńkoR-super,że Siostrzyczka mogła uczestniczyć w badaniu Brzuszka;))))Czy w związku z niskim usadowieniem się masz jakieś restrykcje?
Nati-ja tez uwieeeelbiam tę świąteczną atmosferkę(i radość mnie ogarnia,że teraz nie muszę się włóczyc po sklepach w Pl-tu jest to takie urokliwe,a tam nerwówa:sorry2:)

asienka_r cieszę się,że wszystko z maluszkiem ok:-)bicie serduszka dziecka jest czyms bezcennym:tak:Mi też się udało wczoraj w tesco kupić ciuszki po 1 e:happy: body,2 pary spodenek i do tego koszulki z długm rękawem;-)ale dopiero szykuje się na wyprzedaże po Świętach dla małego i dla chrześników.Oczywiście nie omijając swoich ulubionych sklepów:-)zakupocholizm hehhe<taki mały żarcik>

lubiczankaoj to przyznam Ci racje,że w Polsce to nerwówka<niestety>a tutaj to uwielbiam te Świąteczne zakupy:-)

Mój maluszek juz spi od godziny.A mamusia zaczyna prasowanie.Ł zmęczony po pracy zasnął z maluszkiem:happy2:dwa śpioszki:p

reklama
Do góry